فرزندآوری سبب ایجاد نشاط و شادابی در خانواده میشود
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، زهرا امین مجد عضو هیأت علمی مرکز تحقیقات زن و خانواده، در برنامه «صدف» رادیو معارف، به بیان که راهکارهای افزایش جمعیت در جامعه پرداخت و گفت: نهادها و سازمانهای حکومتی وظیفه دارند با ارائه پیوستهای فرهنگی و الگوهای مناسب از تقویت استحکام خانواده، عفت ورزی و فرزندآوری بانوان حمایت کنند.
امین مجد بیان کرد: مطابق آمارها و مستندات علمی هرچقدر اشتغال بانوان در خارج خانه افزایش یافته است همکاری مردان در خانواده افزایش نیافته است، بنابراین نهادهای حمایتی از خانوادهها و مادران در کشورهای اروپایی راهاندازی شده است.
وی در ادامه سخنانش به عامل انسانی در افزایش فرزندآوری اشاره کرد و گفت: آسیبهای اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی موجود در جامعه را نمیتوان با عدم فرزندآوری و کاهش جمعیت حل کرد.
این کارشناس رسانه ملی عنوان کرد: عدم فرزندآوری در خانوادهها سبب میشود که فرزندان در آینده دچار آسیبهای روحی و روانی شود، زیرا آنها در آینده با بحران عدم وجود خاله، عمه، دایی و عمو مواجه میشوند و این امر و نداشتن خانواده مستحکم سبب اختلال روانی و انزوای افراد در جامعه میشود.
وی با بیان این که همواره تغییرات اجتماعی به واسطه اراده و تلاش مردم بوده است، گفت: بنابراین اگر مردم به این باور برسند وضعیت جمعیت کشور مناسب نیست، برای افزایش جمعیت جامعه تلاش میکنند.
امین مجد ابراز کرد: طبق آیات و روایات خداوند روزی دهنده افراد است، بنابراین خانوادهها نباید نگران مخارج فرزندان خویش را داشته باشند، همچنین وظیفه نهادهای فرهنگی و مبلغان این است که باورها و اعتقادات مردم را در این زمینه افزایش دهند.
وی با بیان این که بانوان نقش سازندهای در فعالیتهای اجتماعی دارند، افزود: فعالیتهای اجتماعی آنان سبب کاهش فرزندآوری و عدم توجه به همسرداری و خانواده خویش شود.
عضو هیأت علمی مرکز تحقیقات زن و خانواده ابراز کرد: بانوان نبایستی داشتن فرزند و خانواده را رقیب رشد اجتماعی، تحصیلات و اشتغال خویش محسوب کنند، بنابراین مناسب است که مهارتهای خویش را در عرصه زندگی و خانواده تقویت کنند.
امین مجد، زن تراز اسلامی را اهل نشاط در زندگی، خانواده و اجتماع دانست و گفت: بانوان ایرانی برای افزایش شادابی در خانواده تمام تلاش خویش را میکنند و یکی از عوامل تقویت این امر فرزندآوری مناسب در خانواده است./998/پ202/ی
این کارشناس ملی اظهار کرد: در عرصه مهارتهای زندگی دینی تحقیقات مناسبی انجام شده است و بانوان میتواند الگوهای مناسب عملی را از این مطالعات دریافت کنند.