۲۲ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۲:۲۴
کد خبر: ۲۸۷۴۵۰

اخبار کوتاه استان هرمزگان

خبرگزاری رسا ـ برگزاری کلاس احکام و اخلاق در روستای کریان میناب، گفتمان دینی با موضوع دشمن شناسی از دیدگاه قرآن در سیریک و صدور مجوز فعالیت هیأت مذهبی ویژه خواهران در بندرخمیر از جمله برنامه های تبلیغات اسلامی هرمزگان در هفته گذشته است.
اخبار کوتاه

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در هرمزگان، حجت الاسلام یعقوب ابراهیمی روحانی مستقر روستای کریان میناب در مسجد جامع کریان گفت: کلاس های احکام واخلاق اسلامی به منظور آشنایی هرچه بیشتر جوانان ونوجوانان با معارف اسلامی وآموزه های دینی در روزهای شنبه، دوشنبه و چهارشنبه هر هفته بعد از ظهرها در این مسجد درحال برگزاری است.


وی افزود: به جهت تقویت انگیزه نوجوانان و جوانان و جذب بیشتر آنها به معارف اسلامی، برنامه های تفریحی اردویی، زیارتی و ورزشی در کنار کلاس های آموزشی نیز برگزار می‌شود.


این مبلغ دینی تصریح کرد: با توجه به اهمیت توسعه دوره های آموزش احکام و اخلاق این دوره آموزشی با همکاری جمعی از فعالان فرهنگی روستای کریان به صورت هفته ای سه روز در مسجد جامع این روستا آغاز و تا پایان سال جاری نیز ادامه خواهد داشت.


صدور مجوز فعالیت هیأت مذهبی ویژه خواهران در بندرخمیر


منوچهر خرم کارشناس فرهنگی اداره تبلیغات اسلامی شهرستان بندرخمیر گفت: روستای بناب از معدود روستاهای بودند که برای خواهران هیأت ثبت شده نداشتند و با پیگیری‌های به عمل آمده و درخواست خواهران روستاهای مذکور هیأت تشکیل و پس از طی مراحل مربوطه ثبت شد.


خرم افزود: با توجه به اینکه اکثر برنامه های مذهبی با استقبال خوبی از سوی خواهران روبرو می‌شود این کارشناس فرهنگی با بهره مندی از رهنمودهای حجت‌الاسلام محمد صحرانشین، رییس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان بندرخمیربه منظور ساماندهی و نظارت بر فعالیت آنان و جلوگیری از بروز هر گونه آسیب در هیئات خانگی بانوان، اقدام به شناسایی و ثبت آنان را با رعایت مراحل ثبت و صدور مجوز می کند.


وی هدف از صدور مجوز را ساماندهی و نظارت بر هیئات مذهبی عنوان کرد و گفت: مجموعه مذهبی این شهرستان عملکرد خوبی داشته اند و در اجرای مراسمات ملی ومذهبی فعال بوده اند.


پس از برگزاری کلاس های آموزشی و اخذ آزمون کتبی دوره پیش نیاز تربیت مربی قرآنی، آزمون عملی این دوره نیز با حضور منتخبین، آغاز شد.


دوره پیش نیاز تربیت مربی قرآن کریم در رشته های روخوانی، روانخوانی قرآن کریم و صحت قرائت نماز و مفاهیم سطح یک و دو با حضور حدود 75 داوطلب از ابتدای نیمه دوم تیر ماه سال جاری در جاسک آغاز و پس از برگزاری کلاس های این طرح و اخذ آزمون های کتبی، تعداد 55 نفر موفق به کسب نمره قبولی در این آزمون شدند که جهت امتحان عملی در سالن کنفرانس مجتمع فرهنگی اداری نور تجمع کردند.


حجت الاسلام حمید غلام پور، رییس اداره تبلیغات اسلامی جاسک در این رابطه اظهار داشت: آزمون کتبی دوره پیش نیاز در 4 رشته روخوانی، روانخوانی و مفاهیم سطح یک و دو از کتب تدریس شده در پایان مرداد ماه برگزار شد و امروز نیز آزمون عملی آن برگزار می شود و به هر کدام از پذیرفته شدگان، گواهینامه عطا شده و می توانند در کلاس های تربیت معلم قرآن کریم شرکت کنند.


یکی از مهم‌ترین راه‌های تقویت درونی جوانان، حفظ روحیه‌ انقلابیگری است


حجت الاسلام محمد خانجانی رییس اداره تبلیغات اسلامی بندرلنگه به فرمایشات اخیر مقام معظم رهبری در دیدار با اقشار مختلف مردم اشاره کرد و گفت: عده ایی می خواهند روحیه انقلابی گری و حماسی انقلاب در مردم به ویژه در جوانان را افراطی گری جلوه دهند، سعی دشمنان این است که جوان ما را لاابالی بار بیاورند.

 

وی به فرمایشات معظم له اشاره کرد و افزود: جوانان هر ملت و کشوری نیروی قوی اقتصادی و سیاسی هستند مستکبرین تاریخ همیشه می خواهند جوانان را تحت سلطه خود قرار دهند.


رییس اداره تبلیغات اسلامی بندر لنگه تصریح کرد: امام راحل جوانان را به ورزش و تهذیب نفس سفارش می کردند، و این بهترین روش برای حفظ روحیه و نشاط در جوانان می شود.


حجت الاسلام خانجانی در ادامه به قسمت دیگری از فرمایشات رهبری اشاره کرد و بیان داشت: دشمنی آمریکا با ملت و کشور ما پایانی ندارد از یک جهت در مذاکرات لبخند نشان می دهند و از طرف دیگر تحریم و بد دهنی می کنند.


وی به عوامل موفقیت هر کشور اشاره کرد و افزود: اقتصاد قوی و مقاوم، علم پیشرفته و روزافزون، و حفظ روحیّه‌ انقلابیگری در همه به ویژه در جوانها، اینها است که می تواند کشور را حفظ کند، آن‌وقت دشمن مأیوس خواهد شد.

 

ایمان و عمل دو بال پرواز بشر به مقام انسانیت است

حجت الاسلام محمد بنی خزاعی رییس اداره تبلیغات اسلامی میناب در جمع نمازگزاران مسجد رسول الله(ص) با بیان این مطلب افزود: در آموزه های قرآنی ایمان و عمل صالح از چنان ارتباطی برخوردارند که فقدان هر یک، کارآیی و تأثیرگذاری دیگری را کم اهمیت و یا بی ارزش می کند.


حجت الاسلام بنی خزایی افزود: در آموزه های قرآنی، عمل صالح، بازتاب بیرونی ایمان واقعی است. هر کس به ایمان واقعی دست یافته باشد در منش و کنش خویش نیک کردار خواهد بود.


وی تصریح کرد: ایمان و عمل صالح ارتباط متقابلی با یکدیگر دارند و در آیات بسیاری از قرآن کریم به عمل صالح بعد از ایمان اشاره شده است، مقارن بودن ایمان و عمل صالح بیانگرارتباط بین آنهاست و این دو درحقیقت مانند دو کفه ترازویی هستند که سنجش بدون یکی از آن دو ممکن نیست و ایمان بدون عمل صالح، سودی نخواهد داشت.

 

برگزاری گفتمان دینی با موضوع دشمن شناسی از دیدگاه قرآن در سیریک


حجت الاسلام احمد خلیلی رییس تبلیغات اسلامی سیریک در گفتمان دینی فوق که باحضور نمازگزاران و بسیجیان روستای گز برگزار شد گفت: دشمن شناسی یا شناخت هر کس و هر چیزی که سد راه تعالی و تکامل انسان و جامعه است بر هر خردمندی لازم بوده، بدیهی است که بدون این شناخت از اهداف، سیاست ها، راهبردها، راهکارها و ابزارهای او آگاه نشده، نمی توانیم به مقابله و دفاع برخیزیم.


وی افزود: ضرورت و اهمیت شناخت دشمن تا آنجاست که خالق انسانها با ارسال رسل، به ویژه نبی اکرم (ص) بر آن تأکید کرده است.


رییس تبلیغات اسلامی سیریک ادامه داد: عقل و نقل بر ضرورت دشمن شناسی تأکید دارند، برهمین مبنا رسول اکرم (ص)، ائمه اطهار و علمای دین به ویژه مقام معظم رهبری بر این حقیقت پای فشرده اند.


حجت الاسلام خلیلی خاطر نشان کرد: مقام معظم رهبری به ما توصیه می کنند که دشمن را خوب بشناسیم و غریبه هایی که در لباس خودی وارد می شوند و دستهای پنهان دشمن را بشناسیم./851/203/ب1

ارسال نظرات