برخورد فعال و تهاجمی در عرصه فضای مجازی ضروری است
![حجت الالسام فيض آبادي](/Original/1394/04/13/IMAGE635716586041566339.jpg)
حجت الاسلام محمد علی فیض آبادی، عضو اتاق فکر دفتر تبلیغات خراسان رضوی، در گفتوگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، با تأکید بر ضرورت عملکرد فعال و تهاجمی در عرصه های فرهنگی، گفت: عملکرد انفعالی در عرصه فرهنگی به این صورت است که باید بایستیم تا دشمن کار را شروع و شبهه ای را وارد کند و سپس به مبارزه برخیزیم و در مقابل در حرکت تهاجمی ما وارد عرصه دشمن می شویم.
وی با اظهار تأسف از این که در خیلی از عرصه ها به صورت منفعلانه عمل می کنیم، اظهار کرد: از جمله این عرصه ها شبهه های وهابیت است که بعد از این که آن ها شبهه ای را مطرح می کنند ما در صدد پاسخ هستیم در حالی که اگر شبهه ای را علیه آن ها بیان کنیم و یا حقانیت خود را ثابت کنیم، موفق تر هستیم.
حجت الاسلام فیض آبادی با اشاره به تبلیغات پروپاگاندایی دشمن در عرصه مجازی و غیر مجازی، خاطرنشان کرد: پروپاگاندا به معنی این است که هر کسی برای ارتقای خود دیگران را تخریب کند و گاهی دشمن به این شیوه عمل می کند که اگر ما منفعلانه عمل کنیم نمی توانیم، موفق باشیم.
عضو اتاق فکر دفتر تبلیغات خراسان رضوی افزود: در عرصه مجازی گاهی برخی شبهات بر ضد نظام و دین به صورت خیلی ظریف، دقیق و مخرب وارد می شود که اگر در برابر آن ها انفعالی برخورد کنیم، ضربه می خوریم و رهایی از این آسیب ها به راحتی نخواهد بود.
وی با بیان این که عرصه فضای مجازی حساس است، گفت: ما برای حقانیت خود در عرصه های مختلف از جمله حجاب، نظام و دین دلیل داریم و اگر فعال پیش برویم، پیروز میدان هستیم.
حجت الاسلام فیض آبادی با اشاره به تأکید رهبر معظم انقلاب بر این که شورای عالی فضای مجازی مرکز سیاستگذاری آگاهانه و مسؤلانه در خصوص فضای مجازی است، تصریح کرد: با توجه به این که عرصه فضای مجازی هنری و پرمخاطب است بنابراین شورایی باید باشد تا نخبگان و خبرگان مدیریت و برنامه ریزی داشته و فرهنگ ها را ارائه و کار اصولی انجام دهند.
عضو اتاق فکر دفتر تبلیغات خراسان رضوی به ویژگی های افرادی که در عرصه فضای مجازی کار می کنند اشاره و اظهار کرد: باید هنرمند و قدرت تأثیرگذاری داشته باشند؛ ساده گویی، نغزگویی و هنرمندانه گویی را در تولید جمله ها در نظر بگیرند و از نظر علمی دارای قدرت بالایی باشند.
این استاد حوزه و دانشگاه افزود: گاهی حرف هایی مطرح می شود که عالمانه نیست و بیشتر ضرر می رساند تا نفعی داشته باشد بنابراین باید کسانی که وارد عرصه فضای مجازی می شوند، حساس باشند.
وی در ادامه به جوانان توصیه کرد: جوانان باید وارد عرصه فضای مجازی شوند اما مطالعه داشته باشند، دشمن را بشناسند و به صورتی کار کنند که هم به دشمن ضربه زده و هم خودشان رشد کنند./1310/302/ب1