امنیت پیش فرض لازم برای تحقق عبادت الهی است
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، حجت الاسلام بهمن اکبری، عضو شورای علمی کمیسیون حقوق بشر اسلامی در دومین همایش بین المللی «نقش آفرینی زنان در توسعه پایدار» با موضوع کارآفرینی اشتغالزایی که پیش از ظهر امروز در سالن خلیج فارس مرکز همایش های بین المللی برگزار شد، گفت: موضوع امنیت و توسعه دو پدیده و مفهوم نظری در هم تنیده شده است.
وی در ادامه اظهار داشت: در گفتمان اسلامی و قرآنی استناد به این مفهوم است که شرط عبادت پرودگار تأمین دو عنوان امنیت اقتصادی و اجتماعی است، جامعه فقیر از نظر اقتصادی امنیت نظامی ندارد و جامعه ربانی و الهی نیست.
عضو شورای علمی کمیسیون حقوق بشر اسلامی با بیان اینکه پیامبر(ص) درصدد ساخت جامعه الهی بودند، خاطرنشان کرد: امنیت پیش فرض لازم برای تحقق عبادت الهی است و باید به مفاهیم کتاب الهی توجه شود.
حجت الاسلام اکبری با اشاره به اینکه ما زمانی می توانیم از رفاه اقتصادی سخن بگویم که امنیت حاصل شود و فضا برای پرستش الهی و جامعه انسانی ایجاد شود، افزود: پیامبران با اقدام های خود نقاط عطف تاریخی یک تمدن نوین را ساختند و تمدنی را تولید کردند.
وی با بیان اینکه پیامبران نفرتزدایی را تبدیل به رحمت کردند و معرفت را در جامعه گسترش دادند، اظهار داشت: پیامبران نادانی و جهالت را برطرف کردند، از این رو باید مفاهیم متعالی اسلام را مورد استفاده قرار داد تا با جهالت اجتماعی مقابله شود.
عضو شورای علمی کمیسیون حقوق بشر اسلامی در ادامه افزود: در جوامع اسلامی که حکام آن مسلمان اما فاقد جامعه مدنی است، جوانان به عنوان عضو مؤثر نادیده گرفته میشوند و فاقد نقش زنان در اجتماع هستیم، این فقدان نیروی مردمی مدنی و نبود دموکراسی منجر به حرکت افراطی به نام داعش میشود.
حجتالاسلام اکبری فقر را تولیدکننده خشونت دانست و بیان کرد: داعش مخصوص مستقیم عمل و متولد شده جریان ستمگرانه جوامع اسلامی است، مدیران و مسؤولان باید به آداب اسلامی توجه کنند، اسلام مخالف ظلم است و پیامبر(ص) و مدیران مسلمان جوامع اسلامی بدانند که پیامبر(ص) فرمود که محور کرامت اسلامی زنان هستند، است.
عضو شورای علمی کمیسیون حقوق بشر اسلامی در پایان صحبت های خود با اشاره به اقدامات بی رحمانه گروههای داعش علیه زنان، گفت: این اقدامات داعش در رابطه با جهاد نکاح و ازدواج های اجباری منجر به کرامت زدایی از زنان میشود، بسیاری از ظلمهای ناروا مغایرت با مسأله اسلام دارد، باید معرفت دینی را گسترش دهیم و با مقابله با ستمگری، دوستی را گسترش دهیم./818/202/ب2