۲۸ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۴:۳۰
کد خبر: ۲۸۹۰۴۴
مدیر حوزه علمیه سنقر:

حوزه علمیه و روحانیان، بازوی توانمند انقلاب و اسلام هستند

خبرگزاری رسا ـ مدیر حوزه علمیه سنقر با اشاره به برگزاری جلسات ماهیانه حوزه علمیه گفت: در این جلسه با حضور علمای بزرگ شهرستان سنقر بسیاری از مشکلات و معضلات فرهنگی این شهرستان پیگیری و مرتفع خواهد شد.
حجت الاسلام مجيد بني عامري

حجت الاسلام مجید بنی عامری مدیر حوزه علمیه شهرستان سنقر در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در کرمانشاه، از برگزاری جلسات ماهیانه طلاب، علما و فضلای شهرستان سنقر خبر داد و عنوان داشت: این گردهمایی با محوریت پیگیری و اجرایی کردن برنامه های فرهنگی و حوزه برگزار می شود.


حجت الاسلام بنی عامری به جایگاه علما و روحانیان در تبلیغ و ترویج فرهنگ اسلامی اشاره و ابراز کرد: علما و جامعه روحانیت بازوی توانمند اسلام و انقلاب هستند و می توان با حمایت و نظارت این عزیزان برگزاری برنامه های فرهنگی و اسلامی را تقویت بخشید.


مدیر حوزه علمیه سنقر در ادامه افزود: حوزه علمیه در هر منطقه ای می تواند بسیاری از مشکلات معنوی، اعتقادی و اخلاقی را بررسی و مرتفع کند از این رو باید حوزه های علمیه و به ویژه روحانیت فعال تر و با بصیرت تر باشند تا بتوانند سدی محکم در برابر هجمه ها و شبیخون فرهنگی دشمنان باشند.


وی با بیان اینکه اکثریت مردم شهرستان سنقر شیعه و ولایتی هستند بیان داشت: با توجه به ظرفیت شهرستان سنقر و مردم آگاه و با بصیرت این شهرستان، وظیفه و مسؤولیت طلاب و روحانیان سخت تر شده است چرا که چشم مردم به علما و حوزه علمیه است.


حجت الاسلام بنی عامری خاطر نشان کرد: حوزه و روحانیان در قبال اعتقادات و اخلاق مردم مسؤول هستند زیرا آن ها اعتقادات و احکام را از جامعه روحانیت و علما دریافت می کنند، باید روحانیت اهل عمل باشد و با دقت کافی عمل کند تا ضربه ای به دین و اعتقادات مردم وارد نشود.


استاد حوزه با اشاره به جلسات ماهیانه طلاب و فضلای شهرستان سنقر اظهار داشت: در این گردهمایی حجت الاسلام برقراری امام جمعه شهرستان سنقر، حجت الاسلام احمدی مدیر دانشکده علوم قرآنی کرمانشاه، حجت الاسلام ایرانی مدیر مرکز خدمات حوزه های علمیه کرمانشاه، حجت الاسلام احمدی مدیر اداره اوقاف و امور خیریه ناحیه 1 کرمانشاه و سایر علما و طلاب برجسته شهرستان سنقر حضور به عمل می آورند و نظریات و پیشنهاد های خود را پیرامون زمینه های فرهنگی، اعتقادی و معظلات این شهرستان ارائه می دهند.


وی در ادامه افزود: مطالبی که در این جلسات ارائه می شود با همکاری مسؤولان و مدیران شهرستان سنقر پیگیری و در نهایت اجرایی می شود تا بتوانیم وضعیت فرهنگ دینی و اسلامی را در این شهرستان تقویت کنیم.


حجت الاسلام بنی عامری در پایان عنوان داشت: امید است بتوانیم به نحو شایسته ای از آرمان های امام راحل و شهدا و همچنین ارزش های انقلاب و اسلام پاسداری کنیم و در تمامی زمینه ها نقش فعال و ثمر بخشی داشته باشیم./857/302/ب3

ارسال نظرات