۲۸ شهريور ۱۳۹۴ - ۲۱:۱۹
کد خبر: ۲۸۹۱۹۲
کارشناس مباحث خانواده و سبک زندگی اسلامی:

ستمی بالاتر از این نیست که به رهنمودهای رهبری شعاری عمل کنیم

خبرگزاری رسا ـ کارشناس مباحث خانواده و سبک زندگی اسلامی گفت: هنر در تولیدات فرهنگی و حضور فعال در فضای مجازی نیست. ممکن است ما خیلی هم فعال باشیم اما نتوانیم مشکلی را حل کنیم.
حجت الاسلام واعظ موسوي

به گزارش خبرگزاری رسا، حجت الاسلام سید مهدی واعظ موسوی، کارشناس مباحث خانواده و سبک زندگی اسلامی در گفت و گویی گفت: فضای مجازی دارای جاذبه هایی ویژه است و این یک واقعیت است اگر چه خیلی از بخش های آن حقیقت نیست اما واقعیت است.

 

وی ادامه داد: ما باید خودمان را در فضای مجازی مدیریت کنیم، کلمه مقابله در این فضا واژه‌ی صحیحی نیست این فضا باید مدیریت شود. ما باید جایگاه مادران و عنصر عشق‌ورزی مادران را در خانواده تقویت کنیم. اگر مادران بتوانند با عشق ورزی بچه هایشان را به کانون گرم خانواده متمالی کنند و خانه را  پر از عشق و عطوفت کنند مانند یک واکسن قوی نسل جوان ما واکسینه شده و در این دنیای آشفته ی فضای مجازی فلج و زمین گیر نخواهند شد.

 

کارشناس مباحث خانواده و سبک زندگی اسلامی با بیان این مطلب که هنر در فیلتر کردن فضای مجازی نیست گفت:هنر در تولیدات فرهنگی و حضور فعال هم در فضای مجازی نیست. ممکن است ما خیلی هم فعال باشیم اما نتوانیم مشکلی را حل کنیم. مشکلات این فضاها و شبکه های مجازی وقتی حل می شود که فرزندان ما در نهاد خانواده واکسینه شوند یعنی این مشکل از ریشه و اساس حل شود.

 

حجت الاسلام موسوی افزود: وقتی شما فرزندانتان را با قطره فلج اطفال واکسینه می کنید مطمئند بچه‌ی شما فلج نمی شود و آسیبی به آن نمی‌رسد. فرزندان ما باید در نهاد خانواده واکسینه شوند که این واکسینه شدن با عشق ورزی مادران اتفاق می افتد. یعنی اگر مادران نقش خود را پررنگ کنند قطعا خیلی از مشکلات امروزی جوانان ما حل می‌شود.

 

وی در ادامه گفت و گوی خود گفت: چرا که امروزه مادران ما به دانشگاه رفتن و به شاغل شدن فکر می کنند. و نسل دختر ما  به شغل خوب می اندیشد در صورتی که این خیلی خطرناک بوده چرا که به مادر شدن و خصوصیات یک مادر تمام عیار فکر نمی کنند و این موضوع آسیب های غیر قابل جبرانی به بنیان خانواده وارد می کند.

 

کارشناس مباحث خانواده و سبک زندگی اسلامی اظهار داشت: به همین خاطر فرزندان ما چون در نهاد خانواده پایگاه امن مادری را حس نمی کنند، تا در جامعه وارد می شوند چه در فضای مجازی چه در اجتماعی و دنیای واقعی بلافاصله آسیب می‌بینند که جای کار بسیار دارد.

 

وی افزود: ما چاقوی تیز را دست بچه نمی‌دهیم چرا که می‌دانیم به خود آسیب می‌رساند. فضای مجازی هم همینطور است. زن و مردی که این قدر ظرفیت ندارد که در فضای مجازی به آسانی به ناکجاآباد کشیده می شوند دلیلی ندارد از این فضاها استفاده کنند اصلا کسی که نمی‌تواند خودش را مدیریت کند تلفن همراهش نباید این فضاها را داشته باشد و به قول شهید بهشتی ما یک "تقوای ستیز" داریم یک "تقوی پرهیز" وقتی شما اینقدر توانمند نیستید که "تقوی ستیز" را پیشه کنید خوب از "تقوی پرهیز" بهره مند شوید تا آسیبی به شما نرسد. دلیلی ندارد هر فضایی ایجاد می شود شما در آن حضور داشته باشید.

 

حجت الاسلام موسوی  با بیان این مطلب که استفاده از شبکه های اجتماعی برای افرادی است که می توانند خودشان را مدیریت کنند گفت:  این فضاها برای کسانی است که با استفاده از آن براساس باورهای ارزشی خود وارد آن می شوند و کسانی که نمی توانند خودشان را مدیریت کنند به جای استفاده بی اساس از فضای مجازی به عشق ورزی به همسر و فرزندان خود بپردازند.

 

کارشناس مباحث خانواده و سبک زندگی اسلامی در پایان، گفت: امیدوارم  اعضای "شورای عالی فضای مجازی" شعاری به فرمایشات مقام معظم رهبری نپردازند باید فرمایشات ایشان را عملیاتی و اجرائی کنند. اگر صرف چندین ماه روی این موضوع شعار دهند و جوی زود گذرایجاد شود فایده ای ندارد و ستمی بالاتر از این نیست که به رهنمودهای رهبری شعاری عمل کنیم./1330/د101/ف

 

منبع: خبرگزاری دفاع مقدس

ارسال نظرات