۲۹ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۰:۱۷
کد خبر: ۲۸۹۲۳۵
فرازی از وصیت نامه شهید احمد قلی پور اردکانی؛

راهی جز نبرد و جهاد در راه خدا نیست

خبرگزاری رسا ـ شهید احمد قلی پور اردکانی در فرازی از وصیت نامه خود می نویسد: ای کسانی که پیام و وصیت مرا می خوانید، بدانید که راهی جز نبرد و جهاد در راه خدا نیست تا انسان به مقصود واقعی خود که همان الله است برسد.
شهيد احمد قلي پور

به گزارش خبرگزاری رسا، شهید احمد قلی پور اردکانی در وصیت نامه خود می نویسد: مؤمنان باید در راه خدا که حیات مادی دنیا را بر آخرت گزیدند جهاد کنند و هرکس جهاد به راه خدا کشته شد یا فاتح گردید زود باشد که او را در بهشت ابدی اجر عظیم دهیم. (سوره نساء 74)

 

به نام خداوند قادر متعال و به نام خداوندی که همه جانها در نزد اوست و هیچ برگی بدون امر او نمی افتد و با سلام، حضرت محمدرسول الله که آخرین امیر خداوند می باشد. به شهادت به اینکه قرآن کتاب ما و اسلام آخرین و کاملترین دین می باشد.

 

با شهادت به اینکه قرآن کتاب ما و اسلام آخرین و کاملترین دین است و من افتخار می کنم که پیرو چنین مذهبی هستم و با شهادت به اینکه بعد از حضرت رسول اکرم(ص)، امام اول ما شیعیان حضرت علی (ع) است و یازده فرزندش بعد از او به امامت مسلم شیعه رسیدند. که آخرین آنها حضرت بقیه الله اعظم(عج) هستند. و اکنون در غیبت کبری به سرمی برد تا روزی که خداوند قادر متعال امر به ظهورش نماید. و به وسیله ی او دنیا به سوی عدالت و با تأسی به امام عزیز و کبیرمان خمینی بت شکن که طاغوت را شکست و با درود به تمام شهیدان و با سلام به پدر ومادرو برادر و خواهر و همسر و دو فرزند عزیزم.

 

اگر می خواهید در دنیا و آخرت رستگار شوید فقط و فقی بگویید لااله الاالله و نفی کنید هرچه غیر از خداست و سعی کنید اعمالتان در جهت رضایت و به خاطر الله باشد و غیر از او چیزی نگویید «لااله الاالله».

 

ای کسانی که پیام و وصیت مرا می خوانید. بدانید که راهی جز نبرد و جهاد خدا نیست. تا انسان به مقصود واقعی خود که همان الله است برسد.

 

و بدانید که من احمد قلی پور اردکانی با فکری سالم و آگاه به همه ی شما عزیزان می گویم که خودم داوطلب برای این جهاد شدم و کسی به من زور یا اجباری نکرد ، فقط در جهت رضایت خداوند است که پای به میدان مبارزه، جهت نابودی کفر و الحاد و منافقین نهادم.

 

حرفی با همه ی شما عزیزان دارم و آن اینکه بدانید در زمان ما و رهبری همانند امام که شما عزیزان را فقط و فقط برای اسلام بخواهد نیست. تنها گذاشتن این رهبر عزیز و پیرجماران گناهی است که به دوزخ منتهی می شود. چون او برای اسلام کار میکند و سمبل اسلام ما، او می باشد.

 

ای مردم از همه ی شما می خواهم که دوری کنید و مبارزه کنید با ملحدین و منافقین از خدا بی خبر و اگر می خواهید سعادتمند شوید به جبهه بیایید ، چون در اینجا همه چیز است، که در زندگی ماشینی شهری جای بحث کردن با این و آن نیست، چون آنها ضد انقلاب هستند و اگر می خواستند بفهمند تا حالا فهمیده بودند و دیگر از سیاهی شیطانی بر دلشان افتاده است و راهی جز مبارزه با آنها نیست.

 

ای مردم، دعا کنید که خداوند اماممان را تا ظهور حضرت مهدی (عج) حفظ فرماید.

 

عزیزانم، انشاء الله اگر من شهید شدم به فرزندانم دروغ نگویید که پدرشان به کجا و کجا رفته ، بگویید پدرشان را صدام آمریکایی با تانکهای روسی و اسلحه های آمریکایی و فشنگهای انگلیسی و آلمانی کشته است. به فرزندانم بگویید تا همیشه کینه ی این مزدوران را داشته باشند و خودشان را برای مبارزه با این جنایتکاران آماده کنند.

 

ای عزیزان اگر من شهید شدم جسد من را در بهشت زهرا(س) دفن کنید. و برای من گریه نکنید، چون آنهایی باید برای من گریه کنند که با آنها به مبارزه برخاستم و ظلم و ستم آنها را افشاء کردم. زیرا خداوند فرموده : «کسی که در راه من شهید شود مرده نیست » . بدانید که من همیشه زنده هستم .و تا قیامت که خدا برپا کند با مستکبران مبارزه خواهم کرد.

 

پدر و مادر عزیزم این وصیت من است که شما بدانید برایجاه و مقام و مادیات به اینجا نیامدم. برای حمایت از تمام محرومین دنیا و جهت رضایت و فرمان خداوند به اینجا آمدم و به هرکس که می بینید بگویید احمد اگر کشته شد خون او پیام دارد و پیام آن حمایت از جمهوری اسلامی و حمایت از امام خمینی است.

 

برادر خودم عباس را از طرف خود وکیل قرار می دهم تا کارهای مادی بنده را انجام دهد و از همه دوستان و آشنایان تقاضا دارم مرا ببخشند و اگر آزاری به آنها رساندم مرا مورد عفو قرار دهند و برایم دعا کنند تا خداوند مرا ببخشد و مورد رحمت خودش قرار دهد.

 

ای مردم ، آگاه باشید هیچگونه افتخاری عرب بر عجم و عجم بر عرب و سیاه بر سرخ و سرخ بر سیاه ندارد مگر به تقوی . پس ای بندگان راستین خداوند تقوی پیشه کنید تا سعادت دنیا و آخرت را بدست آورید. امیدوارم خدا همیشه یادتان باشد و لحظه ای شما عزیزان را به حال خودتان وانگذارد و عاقبت شما را ختم به خیر گرداند.

 

خدایا خدایا تا انقلاب مهدی خمینی را نگهدار، خداوندا ما را در این راهی که در پیش گرفتیم یاری نما و لعنت و نفرین ابدی خود را نثار منافق و منا فقین کن. خداحافظ هفتم مهر 1361 ساعت 12 ظهر جبهه غرب./1330/د102/ی

 

منبع: خبرگزاری دفاع مقدس

ارسال نظرات