احیای امر به معروف و نهی از منکر انسان را به تعالی و کمال میرساند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در هرمزگان، حجت الاسلام سید مهدی تاج زاده، امام جمعه و رییس ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر شهرستان رودان در نشست ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر این شهرستان با اشاره به عبودیت و بندگی به عنوان فلسفه خلقت انسان طبق بیان قرآن کریم، گفت: وجه تمایز انسان با سایر موجودات به ناطق و عاقل بودن انسان و حرکت او به سوی کمال است، اهمیت و جایگاه این دو فریضه الهی، یعنی امر به معروف و نهی از منکر بیشتر تبیین و روشن میشود.
وی افزود: از آنجایی که انسان غافل است و به دلیل عارض شدن نسیان بسیاری از مواردی که مفید برای اوست، فراموش میکند بنابراین امر به معروف و نهی از منکر جزء ضروریاتی است که در جهت نیل به کمال برای هر انسانی ضرورت پیدا میکند.
دبیر ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر رودان، هدف عمده و اساسی در امر به معروف و نهی از منکر را محقق شدن معروف و زدوده شدن منکر دانست.
وی به بیان اهمیت فریضه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه پرداخت و احیای این فریضه الهی را وظیفهای همگانی دانست و تصریح کرد: براساس آموزه های دینی، مدیریت صحیح در سایه توجه به این اصل انجام شدنی است.
حجت الاسلام تاج زاده رصد ناهنجاریهای شهرستان از سوی متولیان این امر را خواستار شد و افزود: با برگزاری جلسات مشترک و آسیب شناسی می توان بسیاری از این ناهنجاریهای موجود را مرتفع کرد.
وی ثروت و قدرت زیاد، بی تجربگی، چاپلوسی، تعریف های نابجا، غرور و غفلت را هفت آفت جدی مدیریت برشمرد و از مسؤولان خواست با ترویج معروفات از بروز منکرات پیشگیری کنند.
امام جمعه رودان از ادارات شهرستان خواست تا با هرگونه سوء استفاده از وقت، اخذ وجوه غیر شرعی، بی احترامی به ارباب رجوع و کم کاری برخود قاطع داشته باشند.
رییس ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر رودان همچنین نظارت و ارزیابی طرح عفاف و حجاب، ایجاد فضاهای فرهنگی و اسلامی در تفرجگاهها و پارکها و ترویج شادیهای بدون گناه را از جمله برنامهها و تمهیدات این ستاد در سال 94 عنوان کرد.
وی در ادامه با اشاره به شیوههای عملی امر به معروف و نهی از منکر بیان کرد: برای رسیدن به این هدف به نظر میرسد که باید به دنبال بهترین و مؤثرترین راهکارها باشیم که شیوه عملی و احترام به شخصیت افراد از مهمترین موارد است که باید مورد اهتمام قرار گیرد.
امام جمعه رودان اذعان داشت: نخستین و مؤثرترین شیوه در امر به معروف و نهی از منکر تبلیغ عملی است که یکی از مهمترین عوامل موفقیت پیامبر اکرم(ص) و ائمه(ع) در ترویج و گسترش مکتب، توجه به این شیوه بوده است.
وی احترام به شخصیت افراد را دومین اصلی خواند که در تأثیر امر به معروف و نهی از منکر در خور توجه است و ابراز داشت: مرتکبان منکر تا وقتی که مرتکب گناه نشدهاند و به طور آشکار خود را نیالودهاند، محترماند و نباید به هتک حرمت آنها پرداخت./851/202/ب2