۰۵ مهر ۱۳۹۴ - ۱۴:۲۸
کد خبر: ۲۹۱۲۲۶
عضو شورای حوزه علمیه مازندران:

حضور روحانیت در دفاع مقدس موجب افزایش روحیه و قدرت روانی رزمندگان بود

خبرگزاری رسا ـ عضو شورای حوزه علمیه مازندران با اشاره به این که روحانیت در جبهه ها درس سلحشوری و مظلومیت را در میان رزمندگان ترویج می‌کرد، گفت: حضور روحانیت در هشت سال دفاع مقدس روحیه و قدرت روانی را در میان رزمندگان افزایش می داد.
امام جمعه نکاء

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در نکا، حجت الاسلام محمدباقر محمدی لایینی، عضو شورای حوزه علمیه مازندران امروز در مراسمی که به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس در این شهرستان برگزار شد، گفت: مقاومت و پیروزی از درس های بزرگ دفاع مقدس است که باید همواره در برنامه های ما مورد توجه قرار گیرد.

 

وی با بیان این که همه ما مدیون رشادت های شهدا و رزمندگان در هشت سال دفاع مقدس، هستیم، افزود: شهدا و رزمندگان با اراده‌ای مثال زدنی، روزهایی درخشان در تاریخ این مرزوبوم را به ثبت رساندند که این استقامت درس آزادگی و شجاعت برای همه آزادیخواهانی بود که خواهان مقاومت در برابر زورگویی‌های متخاصمان جهان اسلام بودند.

 

امام جمعه نکا ادامه داد: تقارن هفته دفاع مقدس با دهه ولایت، بیانگر ولایی بودن مردم جامعه و نظام ما است و اینکه انقلاب ما برگرفته از روح ولایت است و در همه شرایط گوش به فرمان ولایت حرکت خواهیم کرد و موضع گیری در این راستا نداریم.

 

حجت‌الاسلام محمدی لایینی افزود: پیروزی ما مدیون رشادت های رزمندگان است و همین ایستادگی و مقاومت رزمندگان ما موجب شد که اکنون دشمنان با هجمه های مختلف ما را هدف قرار دهند و علیه ما صف آرایی کنند.

 

استاد حوزه علمیه مازندران گفت: دوران دفاع مقدس گنجی است که باید استخراج و یادآوری شود، این گنج آنقدر پهناور است که خیلی از افراد حتی آنانی که در آن فضا حضور داشتند نتوانستند‌ همه آثار آن را کشف و استخراج کنند.

 

وی با تاکید بر شناساندن ابعاد مختلف جنگ تحمیلی و دفاع مقدس به نسل جدید، یادآور شد: زوایای گوناگون این جنگ در برخی از موارد برای نسل جدید شناخته شده نیست که باید با برنامه ریزی مناسب در این راستا وارد شد و زوایای پنهان جنگ را برای نسل جدید با حضور روحانیت و اساتید حوزه و دانشگاه، راویان دفاع مقدس و وارثان این دفاع مقدس، تبیین شود.

 

عضو شورای حوزه علمیه مازندران با اشاره به نقش روحانیت و حضور آنها در جبهه‌های دفاع مقدس، اذعان داشت: نقش روحانیت و حوزه‌های علمیه باید بازخوانی شود.

 

وی با اشاره به این که روحانیت در جبهه ها درس سلحشوری و مظلومیت را در میان رزمندگان ترویج می کرد، گفت: حضور روحانیت در هشت سال دفاع مقدس روحیه و قدرت روانی را در میان رزمندگان افزایش می داد.

 

امام جمعه نکا با بیان این که روحانیت در هشت سال دفاع مقدس فرصتی را برای تهذیب نفس و پیراستگی درون فراهم کرد، افزود: تبلیغ ارزش های اخلاقی در جبهه ها فضای اخلاقی را افزایش داد.

 

عضو شورای حوزه علمیه مازندران با بیان این که زبان صادقانه روحانیت آگاه اثرگذاری بسیاری در میان عموم جامعه داشته و دارد، افزود: روحانیت در تاریخ مهم ترین پناهگاه و ملجأ مردم بوده است.

 

حجت الاسلام لائینی با اشاره به هشت سال دفاع مقدس گفت: ما طولانی ترین جنگ یعنی هشت سال دفاع مقدس را با افتخار پشت سرگذاشتیم با توجه به اینکه انقلاب ما نو پا بود هنوز با جنگ آشنایی کامل نداشتیم و با بیش از سی کشور جهان طرف بودیم که در نهایت با افتخار جنگ را بدون اینکه قطعه ای از خاک وطن را بدهیم به اتمام رساندیم. اینها تاریخ گذشته ما است.

 

وی با بیان این که همه دغدغه علما و روحانیت در هشت سال جنگ تحمیلی، دفاع از مرزهای خاکی و عقیدتی کشورمان بود، افزود: علیرغم این نقش ارزشمند هنوز کمتر به تبیین آن جایگاه پرداخته شده و همچنان مغفول مانده است./1317/202/ب2

ارسال نظرات