۰۷ مهر ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۱
کد خبر: ۲۹۱۴۴۴
استاد حوزه و دانشگاه کرمان:

سیره عملی والدین در گرایش جوانان به مسائل مذهبی تاثیرگذار است

خبرگزاری رسا ـ استاد حوزه ودانشگاه کرمان گفت: والدین باید علاوه بر این که ارزش های اخلاقی را ارج نهند، خود در سیره عمل نیز مجسمه فضائل اخلاقی و ارزش های والای انسانی باشند.
سبک زندگي

محبوبه اسماعیل زاده، استاد حوزه ودانشگاه کرمان در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در کرمان، با اشاره به اهمیت علم از دیدگاه اسلام افزود: در آموزه های دین اسلام تاکید بسیاری بر کسب علم و علم آموزی شده است.

 

وی بیان کرد: برای آموختن علم و دانش هیچ محدودیت زمانی و مکانی در نظر گرفته نشده بلکه برای آن ارزش زیادی قائل شده اند.

 

اسماعیل زاده با بیان اینکه علم و دانش بر هر مرد و زنی شناخته شده است، تصریح کرد: در دین مبین اسلام کسب علم و دانش از تولد تا مرگ مورد توجه قرار گرفته و علم تا لحظه مرگ همراه انسان است.

 

کارشناس مذهبی یادآور شد: متاسفانه در عصر کنونی در جامعه ما مسأله مدرگ گرایی بیش ازنحوه علم آموزی خود را نشان می دهد، و این موضوع باید ریشه یابی شود.

 

وی با بیان این که مسأله فرهنگ و تقویت های دینی از دغدغه های اصلی مسؤولان به شمار می رود، اظهارکرد: این امر تنها کافی نیست و زمانی که دانش آموزان وارد عرصه علم و دانش در مقاطع مختلف تحصیلی می شوند علاوه براینکه آموزش های تئوری را می بینند باید آموزش علوم دینی را نیز ببینند و به نظر می آید در این زمینه کمرنگ عمل شده است.

 

اسماعیل زاده علم واقعی را علم دینی دانست وتصریح کرد: علم دینی، علمی است که فرد راه سعادت و خوشبختی را در آن طی می کند و راهی به سوی نور و روشنایست و فرد می تواند آن را در لحظه لحظه زندگی خود حس کند.

استاد حوزه و دانشگاه کرمان در ادامه با اشاره به اینکه مباحث علم دینی بر عهده نهادهای آموزشی است، گفت:رسالت این امر مهم در وهله اول برعهده خانواده هاست و بعد از آن مربیان و معلمان بیشترین نقش را بر عهده دارند.

 

اسماعیل زاده تصریح کرد: والدین در کنار تحصیل، برنامه های فوق العاده ی را برای فرزندان خود مانند کلاس آموزش زبان و ورزش درنظر می گیرند که والدین علاوه براین امر باید آموزش قرآن کریم را نیز به فرزندان خود بیاموزند.

 

کارشناس مذهبی با تاکید بر این که والدین باید برعلم دینی فرزندان اهتمام جدی داشته باشند، یادآور شد: والدین در قرآن آموزی فرزندان خود بیشتر وقت صرف کنند و فرزندان خود را با قرآن مانوس کنند.

 

اسماعیل زاده در بخشی از سخنانش با توجه به اینکه فرزندان کمتر نصیحت پذیرند، افزود: والدین می توانند نوابغ علمی را به فرزندان خود معرفی کنند و سیره عملی آنها را مورد مطالعه قرار دهند.

 

وی با بیان اینکه در آموزه های دینی علم و ایمان با همدیگر معنا پیدا می کنند، خاطرنشان کرد: ایمان عبارت است از اعتقاد همراه با عمل و این دو بدون آگاهی و علم به دست نمی آید و در تعالیم دینی، علم و ایمان از یکدیگر جداشدنی نیست.

 

اسماعیل زاده اظهار کرد: باید تلاش کنیم مدرک گرایی آفتش در جامعه رخ بربندد تا نسل جوان دنبال مدرک نباشند و لازم است علمی که یاد می گیرند در عملشان متبلور شود.

 

استاد حوزه و دانشگاه کرمان تصریح کرد: بعضی از خانواده ها از تربیت فرزندان خود گلایه مند هستند، درحالی که ریشه این موضوع را باید در الگوی خانواده والگوی عملی آنان جستجوکنیم، و سیره عملی والدین در گرایش جوانان به مسائل مذهبی نقش مهمی دارد./972/302/ب3

ارسال نظرات