اعزام مبلغ از طریق سامانه سجام انجام شود
حجت الاسلام علی اکبر انصاری راد معاون فرهنگی تبلیغات اسلامی هرمزگان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در هرمزگان، برگزاری باشکوه برنامه های ماه محرم را یکی از مهم ترین برنامه های اداره کل تبلیغات اسلامی هرمزگان برشمرد و گفت: برنامه های ویژه ماه محرم الحرام باید هر ساله با شکوه تر از سال قبل برگزار شود.
وی، اعزام مبلغ به نقاط مختلف استان را محوری ترین برنامه های این اداره کل ذکر کرد و افزود: اعزام مبلغ به تمام شهرستان ها باید از وضعیت سنتی خارج شده و از طریق سامانه سجام این امر محقق شود.
حجت الاسلام انصاری راد بر برگزاری همایش توجیهی ویژه مبلغان قبل از اعزام در مناسبت های مختلف ملی مذهبی تاکید کرد.
معاون فرهنگی، آموزشی و پژوهشی تبلیغات اسلامی هرمزگان بر ضرورت به روزرسانی اطلاعات فرهنگی، مذهبی و دینی تاکید کرد و ابراز داشت: ارسال مکاتبات فرهنگی و زمان مکاتبات باید در نظر گرفته شود.
وی از برگزاری همایش ستاد ساماندهی شئون فرهنگی مناسبت های مذهبی خبر داد و بیان کرد: این همایش 20 مهرماه سال جاری با هدف آسیب شناسی در هیئات مردمی و ملی مذهبی، هماهنگی مراسمات و مناسبت های ملی مذهبی، نظارت بر بخش های مردمی و دولتی برگزار کننده مراسمات ملی و مذهبی در بندرعباس برگزار می شود.
حجت الاسلام انصاری راد در پایان تصریح کرد: استقرار روحانیان، اعزام مبلغ و مبلغه به کنگره شعر اهل بیت، حمایت از کانون فرهنگی و محوری، آموزش کسب و کار ویژه اصناف، آموزش مبلغان دینی و حمایت از برنامه های وحدت از جمله برنامه هایی است که در اولویت کاری اداره کل تبلیغات اسلامی هرمزگان قرار دارد./851/302/ب1