۰۷ مهر ۱۳۹۴ - ۱۷:۴۸
کد خبر: ۲۹۱۶۱۱
استاد حوزه علمیه قزوین مطرح کرد؛

میل به سازش در مسؤولان جایگزین استکبارستیزی شده/ ترویج سیره امام هادی وظیفه حوزه است

خبرگزاری رسا ـ استاد حوزه علمیه قزوین با بیان این‌که استکبار ستیزی در میان مسؤولان کمرنگ شده است، گفت: حس استکبار ستیزی و مبارزه با استکبار در بین مدیران ما کم است و آن‌ها میل به سازش دارند.
جشن ولادت امام هادي النقي(ع)  ولادت امام هادي(ع)

حجت الاسلام سلمان بیگلر استاد حوزه علمیه قزوین در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در قزوین، درباره سیره اخلاقی امام هادی(ع) گفت: بعد علمی یکی از ویژگی های برجسته امام هادی(ع) در زندگی است.

 

وی در ادامه افزود: امام هادی(ع) یک جهاد علمی در زندگی خود داشتند و شاگردان بسیاری را تربیت کردند.

 

استاد حوزه علمیه ابراز کرد: امام هادی(ع) علم به غیبت داشتند بنابراین بستر را برای دوره غیبت آماده و بحث ولایت فقیه را مطرح کردند، ایشان با فرستادن شاگردانشان به شهرهای مختلف مردم را با ولایت آشنا ساختند.

 

این کارشناس حوزوی اظهار کرد: منبع ویژگی های حسنه در امام هادی(ع) وجود داشت و یکی از ویژگی‌های ایشان سخاوتمندی بود.

 

حجت الاسلام بیگلر با اشاره به روایتی از امام هادی(ع) خاطرنشان کرد: شخصی گوسفندانی را نذر امام هادی(ع) کرده بود و گوسفندان را به ایشان هدیه داد اما امام هادی(ع) تمام گوسفندان را بین فقیران تقسیم کردند.

 

وی در ادامه بیان داشت: خوشرویی و خوش رفتاری امام هادی(ع) یکی از ویژگی های برجسته ایشان بود.

 

استاد حوزه علمیه با بیان این‌که استکبار ستیزی در کشور ما کمرنگ شده است، بیان کرد: حس استکبار ستیزی و مبارزه با استکبار در بین مدیران ما کم است و آنها میل به سازش دارند.

 

این کارشناس حوزوی ابراز کرد: مسؤولان و مدیران ما باید از امام هادی(ع) الگو بگیرند امام هادی(ع) با توجه به خفقانی که وجود داشت دست از استکبار ستیزی برنداشتند.

 

حجت الاسلام بیگلر بیان داشت: امام هادی(ع) در مجالس متوکل حضور پیدا می کردند و با سخنرانی حکیمانه خود متوکل را به زانو درمی آوردند.

 

روحیه استکبار ستیزی در مسؤولان تقویت شود

وی در ادامه تاکید کرد: حوزه های علمیه باید معارف و سیره امام هادی(ع) را ترویج دهند و شخصیت امام را در تمام عرصه ها به مردم بشناسانند.

 

استاد حوزه علمیه با بیان این‌که حوزه علمیه موظف به برسی جامعه کبیره است تصریح کرد: در کنا حوزه علمیه تمامی سازمانها و ارگانها باید فعالیت داشته باشند.

 

این کارشناس حوزوی اظهار کرد: امام شناسی سازمانها، نباید تنها در ولادتها و شهادتها خلاصه شود.

 

حجت الاسلام بیگلر با بیان این‌که امروزه دشمن در فضاهای مجازی در حال تخریب اسلام است ابراز کرد: صدا و سیما می تواند برنامه های متنوعی در زمینه شناخت امامان داشته باشد و تنها نباید به یک شبکه اکتفا کنیم.

 

وی با اشاره به حدیثی از امام هادی(ع) خاطرنشان کرد: کسی که از خدا بترسد همه از او می ترسند و از او حساب می برند، اگر انسان فقط از خدا بترسد نفوذش بیشتر از همه خواهد بود.

 

استاد حوزه علمیه در پایان گفت: دانشگاه‌ها هم باید به تبیین کتب زندگی امامان بپردازند و خود مردم هم باید بیشتر مطالعه کنند./838/302/ب1

ارسال نظرات