۰۸ مهر ۱۳۹۴ - ۱۷:۲۸
کد خبر: ۲۹۱۸۵۵
استاد حوزه و دانشگاه:

خون حاجیان مظلوم واقعه منا، یقه آل ‎سعود را می‌گیرد/ واکاوی غدیر به معنی دامن زدن به اختلافات نیست

خبرگزاری رسا ـ مسؤول سابق نهاد رهبری دانشگاه شهرکرد با تأکید بر این که خون حاجیان مظلوم واقعه منا، یقه آل ‎سعود را می‎ گیرد، گفت: واکاوی غدیر به معنی دامن زدن به اختلافات نیست بلکه برای تبیین این موضوع است که نظام اسلامی ساختار حکومتی در ابعاد مختلف اقتصادی، سیاسی و اجتماعی دارد.
حجت الاسلام جعفري ، مسؤول نهاد رهبري در دانشگاه شهرکرد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، حجت ‏الاسلام امیرقلی جعفری استاد حوزه و دانشگاه، عصر امروز در جمع فرماندهان، مسؤولان و کارکنان ستاد فرماندهی سپاه حضرت قمربنی هاشم(ع) این استان به مناسبت عید غدیر، با تسلیت جان باختن زائران بیت ‏الله الحرام در فاجعه منا، اظهار داشت: کسی که بیش از چهار هزار زائر را می کشد، همان فردی است که یک ماه قبل در جزایر فرانسه عیاشی می‌کرد و حتی صدای مردم فرانسه را هم درآورد.

 

حجت الاسلام جعفری با اشاره به این که دنیا، ریختن بمب بر سر مردم یمن و حمایت از گروه داعش برای بریدن سر مردم بی ‌گناه را به نام اسلام قبول نمی کند، خاطرنشان کرد: شیعه اگر در جهان مقتدر نباشد، سلاطین دنیا او را له می‏ کنند؛ به همین دلیل است که نمی ‏توانند به مردم ایران اسلامی نگاه بد هم داشته باشند.

 

این استاد حوزه و دانشگاه گفت: تلفات فاجعه منا بیش از 5 هزار نفر است، در حالی که پارسال بیش از 20میلیون نفر در مراسم اربعین به کربلا مشرف شدند و علی رغم نبود زیرساخت ها و امکانات لازم در عراق از بینی یک زائر هم خون نیامد؛ اما در دولت سعودی بعد از 90سال حکومت و سابقه مدیریت حج، این اتفاق بزرگ را شاهد هستیم.

 

وی تأکید کرد: به نظر من این اتفاق عمدی است؛ چرا که سه ساعت تعلل در امداد رسانی به حجاج مظلوم و مهمانان خدا، عامل اصلی قتل عام زایران بیتالله الحرام است.

 

حجت الاسلام جعفری بستن راه حجاج برای عبور کاروان سلطنتی در موسم حج و روز رمی جمرات را قابل توجیه ندانست و گفت: دستور جمع آوری دوربین ها، نشانه دیگری از طفره رفتن حکام سعودی از قبول مسؤولیت این حادثه است.

 

وی افزود: با اطمینان می گویم که خون این حاجیان مظلوم، یقه آل سعود را می گیرد، در مکه این حرم امن الهی،‌ نمی توان مورچهای را کشت یا برگی را از درخت جدا کرد. 

 

استاد حوزه و دانشگاه در ادامه با اشاره به عید بزرگ جهان اسلام، ابراز امیدواری کرد جزء یاوران حقیقی و محبان حضرت علی ابن ابیطالب(ع) قرار گیریم و به بررسی عناصر ماندگار دین پرداخت.

 

مسؤول سابق نهاد رهبری دانشگاه شهرکرد با طرح این سؤال که آیا آنچه ما شیعیان درباره علم حضرت علی(ع) می ‏گوییم، دامن زدن به اختلافات نیست؟ آیا منافاتی با وحدت شیعه و سنی ندارد؟، اظهار داشت: در این زمینه طبق فتوای رهبر معظم انقلاب نباید به مقدسات ادیان الهی توهین شود، اما بحث علمی و گفت و گو همیشه مجالش وجود دارد.

 

این مقام مسؤول افزود: 90 سال است که آل سعود در عربستان حاکم شده اما هیچ فضای عالمانه ای فراهم نیاورده تا علمای شیعه، سنی و وهابی گردهم بیایند و منطقی بحث کنند.

 

استاد حوزه و دانشگاه با بیان این که کسی از بحث علمی می ترسد که بداند چیزی در دست ندارد، خاطرنشان کرد: وحدت شیعه و سنی این نیست که شیعه برود سنی بشود و سنی بیاید شیعه بشود، وحدت به این معناست که خدا، قرآن، قبله ما یکی است و مقدسات مشترک بسیاری نیز داریم و دشمن ما نیز مشترک است و باید دست در دست هم مقابل دشمنی به نام اسرائیل و آمریکا بایستیم.

 

به گفته وی، ثمره صحبت از امیرالمؤمنین و غدیر و واکاوی واقعه 1400 سال پیش در امروز، ‌این است که من مسلمان باید به دنیا بگویم ساختار حکومت در اسلام چیست؟ سلطنت است یا نیست.

 

حجت الاسلام جعفری خاطرنشان کرد: واکاوی غدیر به معنی دامن زدن به اختلافات نیست بلکه برای تبیین این موضوع است که نظام اسلامی ساختار حکومتی در ابعاد مختلف اقتصادی، سیاسی و اجتماعی دارد.

 

وی تأکید کرد: هر دینی اعم از اسلام، مسیحیت، یهود و زرتشت برای ماندگاری نیاز به چند عنصر دارند که داشتن مفسر و مبین قدرت پاسخگویی به سؤالات بشری در هر زمان و شرایط است.

 

این استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به خاتم بودن دین اسلام، گفت: این دین باید سؤالات بشریت را تا قیامت پاسخگو باشد که مکانیسم امامت بعد از نبوت و جانشینی ولایت فقیه در زمان غیبت امام زمان(عج) از ساختارهای این دین خاتم است.

 

حجت الاسلام جعفری در ادامه به روایاتی از اهل سنت درباره مولای متقیان و سه خصیصه بارز، شجاع ترین، باتقواترین و عالمترین صحابی پیامبر اکرم(ص) در وجود حضرت علی(ع) اشاره کرد و گفت: حقیقت کعبه، امیرالمؤمنین است چراکه در روایت آمده نگاه به کعبه و همچنین نگاه به حضرت امیرالمؤمنین(ع) عبادت است.

 

وی حضرت علی(ع) را قرآن ناطق خواند و گفت: بعد از رحلت پیامبر اکرم(ص) بحث خلافت مطرح شد و سپس معاویه این خلافت را به سلطنت تبدیل کرد و گرنه ولایت و امامت مکانیسم پیش بینی شده اسلام بعد از نبوت خاتم پیامبران است.

 

استاد حوزه و دانشگاه گفت: بحث ولایت فقیه مربوط به زمان ما نیست و سابقه آن به بدو اسلام بر می‌ گردد و غیبت امام زمان(عج) نیز از قبل از تولد ایشان زمینه سازی شد و بعد از اقامه نماز بر پیکر مطهر امام عسگری(ع) آغاز شد./9457/201/ب3

ارسال نظرات