۱۱ مهر ۱۳۹۴ - ۱۳:۴۶
کد خبر: ۲۹۲۴۵۹
نماینده مردم قزوین در مجلس خبرگان رهبری:

بیانات رهبر معظم انقلاب در همه عرصه ها راهگشا بوده است

خبرگزاری رسا ـ نماینده مردم قزوین در مجلس خبرگان رهبری گفت: بیانات رهبر معظم انقلاب که همیشه و در همه عرصه‌ها راهگشا بوده است، در رابطه با دولت آل‌سعود سبب شد که وحشتی در بین این حکام بوجود آورد و پس از این بیانات رهبر معظم انقلاب تا حدودی با مسؤولان سازمان حج و زیارت همکاری کردند که این نمونه یک رهبری شجاع و هوشمندانه است.
حجت الاسلام والمسلمين علي اسلامي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در قزوین حجت الاسلام والمسلمین علی اسلامی، نماینده مردم قزوین در مجلس خبرگان رهبری ظهر امروز در سالن اجتماعات مدرسه علمیه شهید مصطفی خمینی(ره) تاکستان با تبریک  عید سعید غدیر خم، گفت: این عید بزرگ ما مسلمانان نشان دهنده این است که همیشه باید پیرو ولایت و مطیع امر رهبری باشیم.

 

حجت الاسلام والمسلمین اسلامی تصریح کرد: در این روز پیامبر گرامی ما خیلی صریح و روشن مسأله جانشینی خود را مطرح کرده و امیرمؤمنان را به عنوان جانشین معرفی کردند.

 

نماینده مردم قزوین در مجلس خبرگان رهبری خاطرنشان کرد: مسأله ولایت، در روز عید غدیر مطرح می‌شود و این موضوع مهم تا قیامت ادامه داشته و خواهد داشت.

 

امام جمعه شهرستان تاکستان با ابراز تأسف فاجعه منا و بی‌کفایتی مسؤولان سعودی در اداره حج، ابراز داشت: متأسفانه این فاجعه غم‌بار که به شهادت تعداد بی‌شماری از حجاج بیت‌الله‌الحرام در کشور ما و سایر کشورهای اسلامی به وقوع پیوست قلوب همه مسلمانان جهان بویژه کشور ما را جریحه دار و اندوهناک کرد.

 

نماینده مردم قزوین در مجلس خبرگان رهبری تأکید کرد: بی کفایتی و بی‌لیاقتی مسؤولان دولت سعودی در این فاجعه بسیار مشهود بوده و باید برای ملت ایران پاسخگو باشند.

 

حجت الاسلام والمسمین اسلامی با انتقاد از عدم همکاری دولت سعودی با کشورمان بیان داشت: حکام آل سعود وقاحت وبی شرمی خود را تا جایی نشان دادند که حتی حاضر به گفتن تسلیت به بازماندگان و ملت ایران نشده و با مسؤولان سازمان حج هیچ گونه همکاری در این فاجعه نداشتند که جای تأسف است.

وی در ادامه اظهار کرد: بیانات رهبر معظم انقلاب که همیشه و در همه عرصه‌ها راهگشا بوده، در رابطه با دولت آل سعود سبب شد که وحشتی در بین این حکام بوجود آورد و پس از این بیانات رهبر معظم انقلاب تا حدودی با مسؤولان سازمان حج و زیارت همکاری کردند که این نمونه یک رهبری شجاع و هوشمندانه است.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین اسلامی ادامه داد: خدا را به خاطر این رهبری شکرگزار بوده و باید بگویم که انصافا رهبر معظم انقلاب در تمام بحران‌ها کشور را از دست دشمن نجات داده و وظیفه ما این است که همیشه تبعیت از ایشان را نصب‌العین خود در همه امور قرار دهیم.

 

نماینده مردم قزوین در مجلس خبرگان رهبری تصریح کرد: ما همیشه به دولت احترام گذاشته وخواهیم گذاشت اما برخوردی که حکام آل سعود ودولت عربستان با ملت ایران داشت در شان نظام مقدس جمهوری اسلامی نبود وباید در این مورد جدی برخورد می کردند که خوشبختانه رهبر معظم انقلاب با صلابت ایستادند.

 

وی ضمن تبریک به طلاب حوزه علمیه شهرستان تاکستان به خاطر تلبس به لباس مقدس روحانیت بیان داشت: شما طلاب حوزه علمیه این شهرستان تلاش کنید که دروس حوزوی را خوب خوانده و مانند شهید مطهری ها، علامه جعفری و دیگر بزرگان و علما باشید و به  نصایح اساتید خود خوب گوش کنید.

 

حجت‌الاسلام والمسلمین اسلامی تأکید کرد: آن چیزی که امروز برای شما طلاب جوان دارای اهمیت است که بتوانید ارتباط خود را با مردم و جوانان بیشتر کرده و بتوانید به خوبی به شبهات و مسایل دینی مردم پاسخگو باشید.

 

وی عنوان داشت: علوم دینی سر آمد همه علوم است و کسی که عالم دینی باشد در مسائل تهذیبی کوشا و فعال می‌شود.

 

حجت الاسلام والمسلمین اسلامی با گرامیداشت یاد و خاطره همه علما و مراجع به ویژه مرحوم موسوی شالی، امام جمعه فقید تاکستان افزود: مرحوم موسوی شالی در احیاء مدرسه علمیه در این شهر بسیار تأثیرگزار بود و شما طلاب باید با این امکانات بتوانید یک طلبه موفق در این شهر باشید.

 

گفتنی است، در این مراسم باشکوه حجت الاسلام حسینی، نماینده مردم قزوین و آبیک در مجلس شورای اسلامی، دادستان و رییس دادگاه انقلاب شهرستان تاکستان و جمعی از مسؤولان این شهر حضور داشتند./838/202/ب2

ارسال نظرات