۱۱ مهر ۱۳۹۴ - ۱۸:۱۰
کد خبر: ۲۹۲۵۵۳

چند خبر کوتاه از هرمزگان

خبرگزاری رسا ـ عمامه گذاری سادات در امامزاده سید مظفر بندرعباس، جلسه توجیهی اجرای برنامه بصیرت عاشورایی و برگزاری آزمون معارف در ادارات اوقاف از جمله برنامه های اداره کل اوقاف و امور خیریه هرمزگان در هفته گذشته است.
اخبار کوتاه

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در هرمزگان، همزمان با شب عید سعید غدیر خم طی مراسمی که در امامزاده سیدمظفر(ع) برگزار شد سید حسین حکیم توسط حضرت آیت‌الله نعیم آبادی امام جمعه بندرعباس به کسوت سیادت ملبس معمم شد.

 

همزمان با شب عید سعید غدیرخم طی مراسمی که با حضور جمع کثیری از نمازگزاران در امامزاده سید مظفر (ع) برگزار شد حضرت آیت اله نعیم آبادی نماینده محترم ولی فقیه و امام جمعه بندرعباس طی سخنانی در بین نماز مغرب و عشاء گفت: متاسفانه قبلا بدلیل عدم آگاهی مردم در ثبت نام سجلی درست موقعیت و کسوت افراد ثبت نمی شد بعنوان مثال حجت الاسلام سید حسین حکیم که از خاندان سادات بودند ثبت با پیش نویس سید واقع نشد و هم اکنون با علم به شجره و خاندان وی ایشان که از روحانیون مبارز هستند به کسوت سادات تغییرنام پیدا می کنند.
 
این مراسم در راستای تجلیل از سادات انجام و با دستان مبارک حضرت آیت اله نعیم آبادی عمامه مشکی برقامت سید حسین حکیم گذاشته شد.
 
غدیر حاکمیت همراه با دوستی است که همه آن را قبول دارند
آیت الله نعیم آبادی نماینده محترم ولی فقیه در هرمزگان در شب فرخنده عید سعید غدیر خم در امامزاده سید مظفر(ع) در شهر بندرعباس گفت: غدیر، یک روز مسلم و قطعی در تاریخ اسلام است.
 
امام جمعه بندرعباس در ادامه، عید غدیر را عید همه مسلمین جهان خواند و تصریح کرد: عید غدیر افضل اعیاد و یوم الانسانیه است و امام غدیر نیز مربوط به همه انسانها است.
 
وی در ادامه بیان کرد: شاعر مسیحی 320 صفحه از غدیریه را تنظیم کرده و این نشان می دهد که جهان علی(ع) را از آن خود می دانند پس چرا ما بگوییم نه.
 
آیت الله نعیم آبادی با بیان این که امیر مومنان بعنوان امام معصوم ما است تصریح کرد: حضرت علی(ع) امام اول ما شیعیان و متعلق به همه جهانیان است.
 
وی بیان داشت: در استان هرمزگان با توجه به بافت شیعه و سنی به حمدالله محیطی آرام و به دور از تنش حکم فرماست و علمای اهل تسنن در جلسات و مراسمات غدیر شرکت می کنند و رابطه خوبی با علمای تشیع دارند.
 
نماینده ولی فقیه در هرمزگان همچنین اضافه کرد: حضرت محمد(ص)، امیر مومنان را در روز غدیر، مولی خطاب کرد نه حاکم، چون حضرت علی(ع) حاکمی بود که حکومتش بر اساس محبت و دوستی اداره می کرد.
 
وی در ادامه، با تاکید بر ترویج مولایی بودن حضرت علی(ع) ومولایی عمل کردن اظهار داشت: جامعه باید مولایی شود و خودمان نیز مولایی عمل کنیم  زیرا حضرت علی(ع) مولای ماست و باید از وی تبعیت کنیم.
 
اولین جلسه توجیهی اجرای برنامه بصیرت عاشورایی در اداره کل اوقاف هرمزگان
 
پیرو ارسال دستورالعمل اجرائی برنامه بصیرت علشورائی از طرف سازمان مرکزی اوقاف اولین جلسه پیرامون اجرای هدفمند این برنامه در اداره کل اوقاف هرمزگان تشکیل شد.
 
حجت الاسلام محسن شهبازی معاونت فرهنگی و اجتماعی اداره کل اوقاف استان امده است، اولین جلسه هماهنگی با هدف بهتر اجرا شدن محافل و مجالس عزاداری در ایام محرم الحرام در دفتر مدیر کل اوقاف و با حضور حجت الاسلام هاشمی، معاونین ستادی و کارشناسان واحد ای استانی برگزار که هاشمی ضمن تسلیت واقعه منا و تبریک فرا رسیدن عید غدیرخم گفت: بجهت نزدیکی ایام محرم موظف هستیم امسال هزینه ای موقوفات مرتبط با عزاداری حضرت سیدالشهداء بنحو مطلوب هزینه شود.
 
وی با بیان اجرای تعزیه خوانی در رسای حضرت سیدالشهداء و یاران باوفایش گفت: امسال اوج فعالیت کار ما در محرم بروز می کند.
وی از معاونت فرهنگی استان خواست تا ظرف هفته آینده ضمن تشریح دستورالعمل ابلاغی از مدیران و روسای ادارات تابعه بخواهد تا نسبت به پیشنهاد برنامه های جدید اقدام کنند.

آزمون معارف در ادارات اوقاف برگزار شد
 
همزمان با سراسر کشور مسابقه معارف قرآن کریم روز جمعه دهم مهرماه در شهرستان های بندرعباس، میناب، رودان، بندرلنگه، حاجی آباد، پارسیان و قشم با حضور بیش از یک هزار نفر برگزار شد.
 
حجت الهز باقرزاده کارشناس امور قرآنی اداره کل اوقاف گفت: روز جمعه بصورت سراسری مسابقه معارف قرآنی که بصورت تستی و با حضور بیش از یکهزار نفر از افراد بالای 18 سال برگزار شد.
 
وی افزود: مسابقه مذکور با استفاده از تفسیر آیت اله مکارم شیرازی و از سوره های انفال و توبه برگزار شد که نفرات برگزیده و به مرحله استانی راه می بایند.
 
کارشناس امور قرآنی اداره کل اوقاف هرمزگان تصریح کرد: چگونگی و شرائط ثبت نام از علاقمندان به رقابت در برنامه های قرآنی که سن آنان زیر16سال است متعاقبا اعلام می شود.
 
ارائه گزارش فعالیت های دانشکده علوم قرآنی استان هرمزگان
حجت الاسلام حاجبی رییس دانشکده علوم قرآنی هرمزگان به همراه تنی چند از همکاران با حجت الاسلام هاشمی مدیرکل اوقاف استان دیدار و به تشریح فعالیت های این دانشکده پرداخت. 
 
حجت الاسلام حاجبی با ارائه گزارشی مختصر در خصوص نحوه شکل گیری دانشکده علوم قرآنی گفت: از سال91 با همکاری استانداری و مدیرکل اوقاف استان موفق به دریافت مکان فعلی و راه اندازی دانشکده شدیم که به جهت استقبال سالیانه و کمبود فضا نیاز به احداث مکانی بصورت ثابت تحت عنوان پردیس قرآنی هستیم.
 
حجت الاسلام هاشمی مدیرکل اوقاف استان نیز تاکید کرد: در خصوص رفع برخی کاستی ها همچون امکانات عمومی مثل آب سردکن و در اختیار گذاشتن یک دستگاه لب تاب اعلام آمادگی کرد.
 
بازدید حجت الاسلام انصاری مدیرکل اجارات سازمان مرکزی از موقوفات هرمزگان
طی سفر دو روزه ای حجت الاسلام و المسلمین انصاری مدیرکل اجارات معاونت بهره وری موقوفات سازمان مرکزی اوقاف از برخی موقوفات استان هرمزگان بازدید می شود.
 
حسین غریب زاده معاونت بهره وری و اقتصاد موقوفات اداره کل اوقاف استان، حضرت حجت الاسلام انصاری مدیرکل اجارات سازمان طی ماموریت دو روزه ای که امروز و فردا ادامه دارد و طی بازدیدی از موقوفات (مجموعه پیارم و رستوران موقوفه مسجد امام (ره) دوراه گهکم) بازدید و قصد دارد از موقوفات بندرعباس و سایر شهرستان ها بازدید و در جهت رفع مشکلات و تصمیمات مقتضی پیرامون برخی از موارد اقدام کند./851/203/ب2
ارسال نظرات