۱۲ مهر ۱۳۹۴ - ۱۹:۴۴
کد خبر: ۲۹۲۸۳۲
معاون سازمان تبلیغات اسلامی کشور:

خودنمائی مهم‌ترین آفت‌ جامعه مداحان است

خبرگزاری رسا ـ معاون امور فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی کشور با بیان این که خودنمائی از مهمترین آفت‌های جامعه مداحان است، گفت: مجالس مذهبی نباید به گونه‌ای باشد که مخاطبان خسته شوند و باید از وجود آسیب موجود جلوگیری به عمل آید.
حجت‌الاسلام حسين روحاني‌نژاد معاون امور فرهنگي و تبليغ سازمان تبليغات اسلامي کشور

حجت‌الاسلام حسین روحانی‌نژاد معاون امور فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی کشور، در حاشیه گردهمائی مداحان اراک در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در استان مرکزی، بیان کرد: امروز نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بخشی از یادگیری مسایل دینی را مدیون مداحان است.

 

نقش مداحان در توسعه معارف دینی و معارف اهل‌بیت(ع)

معاون امور فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی کشور با بیان این که نقش مداحان و شعرا در توسعه معارف دینی به ویژه معارف اهل‌بیت(ع) بسیار مهم است گفت: در طول تاریخ نقش مداحان در توسعه معارف اهل‌بیت(ع) بسیار گسترئه بوده است و ایران اسلامی بخشی از یادگیری مسائل دینی را مرهون مداحان است.

 

حجت‌الاسلام روحانی‌نژاد با اشاره به این که این که مداحی در کشور یک هنر مذهبی است خاطر نشان کرد: مداحان و شعرا هنرمندانه آموزه‌ها و معارف دینی را به آحاد مردم انتقال می دهند.

 

نقش تاثیر گذار  مداحان در جامعه

حجت‌الاسلام روحانی‌نژاد، گفت: امروز کاملا در جامعه مشهود است که جامعه مداحان به خوبی توانسته اند به مأموریت و رسالت‌های خود عمل کنند و قدرتمند و اثرگذار، شیعه را حفظ کنند.

 

معاون امور فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی کشور با اشاره به این که سازمان تبلیغات اسلامی برنامه‌های مفید و متنوعی را در طول سال به ویژه ایام محرم اجرائی می‌کنند، گفت: امروز همگان شاهد هستند که سازماندهی‌های لازم توسط سازمان تبلیغات اسلامی پیرامون هیئات مذهبی و مداحان صورت گرفته است و همچنین انسجام بیشتری پیدا کرده‌اند.

 

سازماندهی و شناسایی تشکل‌های مذهبی

حجت‌الاسلام روحانی‌نژاد مقام معظم رهبری در سال‌های گذشته با احساس خطر هجوم فرهنگی در هیئت‌های مذهبی وظیفه سازماندهی و شناسایی تشکل‌های مذهبی را بر عهده سازمان تبلیغات اسلامی قرار دادند.

 

معاون امور فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی کشور در ادامه با بیان این که خودنمائی از مهمترین آفت‌های جامعه مداحان است گفت: مجالس مذهبی نباید به گونه‌ای باشد که مخاطبان خسته شوند و باید از وجود آسیب موجود جلوگیری به عمل آید./842/302/ب3

ارسال نظرات