۱۳ مهر ۱۳۹۴ - ۰۶:۵۸
کد خبر: ۲۹۲۸۹۱
مدیر کل تبلیغات اسلامی هرمزگان:

آل سعود مروج تفکر پلید وهابیت است

خبرگزاری رسا ـ مدیر کل تبلیغات اسلامی هرمزگان گفت: آل سعود خبیث مروج تفکری است که استکبار برای اختلاف بین امت اسلامی آن را به وجود آورده و آن تفکر پلید وهابیت است.
آل سعود مروج تفکر پلید وهابیت است

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در هرمزگان، حجت الاسلام سیدشکرالله زندوی مدیرکل تبلیغات اسلامی هرمزگان، شامگاه یکشنبه در مراسم بزرگداشت جانباختگان سرزمین منا که با حضور حجت الاسلام میرزا حسین معتمدی فر امام جمعه، علیرضا پاکدامن معاون استاندار و فرماندار ویژه و حجت الاسلام محمد بنی خزاعی رییس تبلیغات اسلامی میناب در مسجد امام خمینی(ره) این شهرستان برگزار شد، در سخنانی ضمن تسلیت این فاجعه جانگداز گفت: آل سعود یک خاندان پست و خبیث است که نفاق همه وجودش را فرا گرفته است، اینها مسلمان نیستند دروغ می گویند و مانند اجداد ناپاکشان بنی امیه ماسک اسلام بر چهره زده اما از پشت ضربه می زنند.

 


وی افزود: خاندان آل سعود خاندان پستی است که از ناحیه استکبار جان می گیرد و با برنامه های آنان روی کار آمد و مروج تفکری هستند که استکبار برای اختلاف بین امت اسلامی آن را به وجود آورده است و آن تفکر پلید وهابیت است که امروز به جان امت اسلامی افتاده و هر روز حوادث ناگواری را در بین امت اسلامی و سرزمین های اسلامی به وجود می آورند.

 

حجت‌الاسلام زندوی خاطرنشان کرد: امروز آل سعود نقش نوکری و مزدوری و دردهایی که استعمار به اجداد خبیث آنها داده اند اجرا می کنند و با پول های این ها طالبان ساخته می شود، داعش بوجود می آید و با هزاران جریانی که سپاه صحابه و النصره از جمله آن هاست به جان امت اسلامی افتاده اند و از زمان پیدایش قبور ائمه بقیع را تخریب کردند، به حرم امام حسین(ع) یورش بردند و تخریب کردند و طلا و جواهرات آنرا دزدیدند و به همراه بردند و کشتار فجیعی بوجود آوردند  و حوادث ناگواری در مکه رقم زدند که همین امسال شاهد چندین حادثه زشت و زننده بودیم.

 


وی اذعان داشت: آل سعود خود مظهر شیطان و کینه و کدورت است و نسبت به اسلام همان راه بنی امیه و بنی عباس می رود، اینها مخالف جریاناتی هستند که اسلام ناب محمدی(ص) را ترویج  می کنند، اینها از روزی که انقلاب اسلامی به پیروزی رسید جز خیانت و توطئه کاری نداشتند حتی جریاناتی امثال ریگی را همین ها به وجود آوردند و صدها مسجد و مدرسه درست کردند و به جای ترویج اسلام در آن دشمن اسلام را تربیت می کنند.

 


مدیر کل تبلیغات اسلامی هرمزگان اظهار داشت: اما تاسف اینجاست که امت اسلامی این جریانات را هنوز  نشناخته و کشورهای اسلامی حتی آنها که کشته داده اند آن اعتراضی که باید بکنند نمی کنند و آنهایی که دلشان برای قرآن می سوزد باید جریانات را بشناسند و سازمانهای بین المللی هم برای این بوجود آمده اند که حرکت مستکبران را تایید کنندو کار آنها را جنبه قانونی بدهند و چماقی بشوند بر سر ملتها و خدا سایه مقام معظم رهبری را مستدام بدارد که این سازمانها را خوب می شناسند.

 

حجت الاسلام زندوی در ادامه گفت: یا رسول الله چه کسانی بعد از تو تکیه زدند به جای تو و زمام امور را به دست گرفتند به نام تو، اگر اینها حرم ائمه را تخریب کردند، آتش زدند  و ضریح مقدس را غارت کردند اینها همانهایی هستند که بر بدن ابا عبدالله(ع) با سم ستوران تاختند و خیمه ها را آتش زدند و خانواده اباعبدالله را به اسارت بردند و بدترین جنایت ها را در طول تاریخ نسبت به اسلام و تشیع انجام دادند و سر اباعبدالله را بر نیزه زدند و تکبیرشان بلند شد و چه جنایتهایی که نسبت به ائمه هدی انجام دادند./851/202/ب1

ارسال نظرات