استاد حوزه علمیه بم مطرح کرد؛
لزوم تبیین مضرات استفاده از شبکه های اجتماعی از سوی رسانهها در جامعه
خبرگزاری رسا ـ استاد حوزه علمیه بم با اشاره به اهمیت بنیاد خانواده در اسلام و اینکه برترین کانون موجود در عالم، بنیان خانواده و امر ازدواج است، گفت: تبیین مضرات استفاده از شبکههای اجتماعی از سوی رسانهها در جامعه برای حفظ این کانون ضروری است.
حجت الاسلام قاسم دانشی، استاد حوزه علمیه خاتم الانبیاء بم در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در کرمان، با اشاره به اهمیت تشکیل خانواده، گفت: براساس حدیث نبوی برترین کانون موجود در عالم، بنیان خانواده و امر ازدواج است.
این استاد حوزه علمیه با آسیب شناسی مسأله ازدواج، افزود: مشکل ازدواج های امروز تجمل گرایی و چشم و هم چشمی میان خانواده ها است که سبب اصلی پایین آمدن آمار ازدواج است.
حجت الاسلام دانشی خاطرنشان کرد: ازدواج آسان و به موقع مطلوب دین اسلام است و هیچ یک از خریدهای تجملی، هزینه های گزاف و سخت گیری های بی حد و حصر خانواده ها و زوجین مورد رضایت دین نمی باشند و خانواده های متدین و مومن باید از این سنت های غلط دوری کنند.
وی گفت: دشمنان ما از حمله نظامی سودی نخواهند برد؛ بنابراین بهترین راه مقابله با تفکر انقلابی و جوانان مومن را تهاجم فرهنگی و حمله به سوی فکر و عقاید جوانان مومن می دانند.
این کارشناس مسائل دینی افزود: اگر در ابعاد فرهنگی و اقتصادی گوش به فرمان ولی فقیه باشیم، نگرانی از نفوذ دشمن نداریم و لکن عرصه فرهنگ و اعتقاد حای نگرانی دارد و باید دولت، نهاد های فرهنگی و جوانان مومن دغدغه فرهنگ و کار فرهنگی داشته باشند.
حجت الاسلام دانشی با اشاره به اهداف دشمنان در جنگ نرم، اظهار کرد: مهم ترین هدف تهاجم فرهنگی دشمن تضعیف کردن بنیاد خانواده است و بر همین اساس خانواده ها و مسئولان فرهنگی و تربیتی کشور باید بیدار باشند و این حملات تربیتی و اعتقادی را خنثی کنند.
استاد حوزه علمیه بم با اظهار تاسف از عملکرد دولت در زمینه فرهنگ، گفت: عملکرد دولت حاکی از این است که تمام دغدغه او روابط خارجی و بحث اقتصاد است و حال آن که از بحث مبنایی مثل فرهنگ و اعتقادات مردم غافل مانده است و هیچ دغدغه فرهنگی را ندارد.
وی تاکید کرد: تفکر و دغدغه دولت در زمینه فرهنگ، فاصله جدی با آرمان ها و تفکرات رهبر معظم انقلاب دارد و این شکاف در عقیده به نفع دولت و مردم نیست و نتیجه مطلوبی ندارد.
استاد حوزه علمیه جیرفت با خطرناک خواندن شبکه های اجتماعی، افزود: هدف اصلی از تأسیس شبکه های اجتماعی، انحراف عقیدتی جوانان مؤمن و تضعیف روحیه انقلابی است و عمده استفاده از این ابزار ها سودمند و بهینه نیست.
وی خاطر نشان کرد: ماهیت این شبکه ها فرد انقلابی را بدبین نسبت به مسایل انقلاب می کند و عملکرد مسؤولان نظام را تحتالشعاع قرار میدهد و نوعی تزلزل در دین را ایجاد می کند و بر همین اساس لازم است باید هوشیار خاص خود در منجلاب فاسد این گروه ها فرو نرویم.
این کارشناس مسائل مذهبی استفاده کودکان و نوجوانان از شبکه های اجتماعی و بازی های اعتیاد آور را غلط دانست.
وی گفت: ما باید مصالح فرزندان خود را شناخته و آن ها را رعایت کنیم و همه باید بدانید استفاده از فضای مجازی برای کودکان و نوجوانان علاوه بر آن که فایده ندارد و ضرر هم دارد.
حجت الاسلام دانشی در پایان با ضروری دانستن آشنایی پدران و مادران با روشهای تربیت فرزند صالح، گفت: خطرناک بودن این ابزارها را برای فرزندان خود با منطق صحیح و متقن و توجیه های مناسب جای بیاندازیم و بدانید کار اصلی روشنگری نسبت به مضرات این وسایل، و اهداف شوم موسسان آن ها است./9704/302/ب2
ارسال نظرات