نماینده مردم تهران
نباید جامعه را دو قطبی کنیم
خبرگزاری رسا ـ رییس کمیسیون ویژه برجام در مجلس با اشاره به نواقص برجام گفت: وظیفه ما این است که بدون این که جامعه را دو قطبی کنیم، مردم را آگاه کنیم و بگوییم که مشکلات ما با دست آمریکا حل نخواهد شد.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، علیرضا زاکانی، نماینده تهران در مجلس شورای اسلامی، عصر پنج شنبه در همایش آموزشی تبلیغی مبلغان محرم الحرام که توسط مؤسسه امیر بیان در مجتمع امین قم برگزار شد، با بیان این که انقلاب اسلامی دو ویژگی را به جهانیان ثابت کرد، اظهار داشت: اول قابلیت و حضور فعال دین در عرصه اجتماعی و دوم قابلیت رأی، نظر و اراده مردم در اداره جامعه را مخصوصاٌ به ملتهای مستضعف جهان ثابت کرد.
وی خاطرنشان کرد: در قبل از انقلاب دو گروه در دنیا وجود داشتند که یک گروه سلطهگر و گروه دیگر سلطه پذیر بودند اما انقلاب اسلامی یک گروه دیگری به عنوان سلطه ستیز رابه دنیا معرفی کرد.
رییس کمیسون ویژه بررسی برجام افزود: تا قبل از انقلاب یک اسلام متحجر و جود اشت که عربستان نماینده آن بود و یک اسلام سکولار وجود داشت که ترکیه نماینده آن بود اما امام با مطرح کردن اسلام ناب محمدی یک تعریف جدید از اسلام ارائه کرد که اکنون با توجه به ناکار آمدی اسلام سکولار و اسلام متحجر شاهد شکوفایی اسلام ناب محمدی هستیم که اهداف اسلام را به خوبی و با اقتدار دنبال میکند.
وی با بیان این که در داخل کشور سه دسته وجود دارند، گفتک دسته اول غیر خودیها که مزدور سلطهگرها در کشور هستند، دسته دوم عناصر بی تفاوت و دسته سوم عناصر خودی هستند و در داخل خودیها سه گروه هستند که یک دسته ملازم ولایت فقیه هستند و یک دسته متقدم و یک دسته متأخر هستند که از باب جذب حد اکثری ما وظیفه داریم کسانی که متأخر بودند را جذب کنیم و آنها را طرد نکنیم.
زاکانی افزود: الان دو نگاه در مسؤلان کشور وجود دارد که یک نگاه میگوید باید مشکلات کشور با کمک خارج حل شود و میگویند باید دم کدخدا را دید که شاکله فکری آنها سلطه پذیری است و نسبت به ولایت از متأخرین بودند و با این اندیشه میخواهند کشور را در این مدار قرار دهند و بر حرف خود هم ایستادگی میکنند.
وی ادامه داد: نگاه دیگر برای حل مشکلات کشور نگاه درون نگر است که باید از طریق تکیه بر تولید داخل و افزایش توان تولید مشکلات اقتصادی را برطرف کرد که نماینده این نگاه رهبر معظم انقلاب هستند.
نماینده مردم تهران در مجلس اظهار داشت: در سال 83 دولت اصلاحات کتابی را تحت عنوان منابع نظری برنامه چهارم توسعه به مجلس ارائه کرد که که در آن به نگاه برون نگر تأکید شده بود و صریحاٌ گفته بود که ما چاره ای جز پذیرش نظم جهانی نداریم و باید با این نظم همراه شویم و در صورت انزوای ایران از آمریکا و اسرائیل مشکلات اقتصادی ایران حل نخواهد شد.
وی افزود: اگر آن روز بی پرده سخن میگفتند امروزه تجربه پیدا کردهاند و دائماٌ سخن از پیروی از ولایت فقیه میزنند ولی در باطن همان مسیر را دنبال میکنند.
رییس کمیسیون ویژه برجام ابراز داشت: آمریکا و ضد انقلاب به این نتیجه رسیدهاند که یک عده در کشور هستند که میتوانند نمایندگی آنها را در داخل ایران بکنند که به دنبال آن یک جبه در ایران شکل گرفت که لایه اول آن اصلاح طلب نام گرفت و در سال 89 وقتی که قطعنامه 1926 تصویب شد به صورت علنی گفتند میخواهیم به مردم ایران بفهمانیم که تنها راه نجات شما رآی دادن به آقای خاتمی و موسوی است.
وی با اشاره به این که نظام جمهوری اسلامی یک نظام مردم سالار است، گفت: دشمنان میخواهند از طریق تهاجم فرهنگی در مردم نفوذ کنند و فرنگ انقلابی ما را تغییر دهند که در اینجا روحانیت به عنوان سرداران عرصه فرهنگ وظیفه دارند که فرهنگ انقلاب را به مردم منتقل کنند که این هم برکت دنیایی دارد و هم آخرتی.
زاکانی در ادامه با اشاره به مسأله هستهای گفت: در طول 12 سال مذاکره همیشه مجلس در حاشیه بوده است و دلیل آن هم عدم توافق بوده است و اکنون که به توافق رسیدهایم دولت به شدت با ارائه برجام به مجلس مخالف بود و در نهایت هم با تأکید مقام معظم رهبری برجام به مجلس آمد.
وی با بیان این که مذاکرات در یک محیط بسته انجام شد، خاطرنشان کرد: دولت هیچ سندی را در طول بررسی برجام به مجلس ارائه نکرد و بعد فهمیدیم که اصلاٌ سندی وجود ندارد و ما با چند سندی که در لوزان، وین، قطعنامه شورای امنیت و توافق دو جانبه ایران و آمریکا بوده است مواجهیم که ناچاراٌ همان سند وین که به برجام موسوم است را مورد بررسی قرار دادیم.
نماینده مردم تهران درمجلس با بیان این که برجام به ایران کاملاٌ از منظر بی اعتمادی نگاه میکند، افزود: ولی در مقابل در مورد تعهدات غربیها با اعتماد کامل به خود آنها نوشته شده است.
وی با بیان این که ما نمیگوییم تیم مذاکره کننده خائن هستند، خاطرنشان کرد: توان تیم مذاکره کننده در همین حد بوده و متأسفانه از توان داخلی هم برخلاف دیگر طرفهای غربی استفاده نکردهاند و امروزه میبینیم که نه تنها تحریمها برداشته نشده بلکه در قالب یک قطعنامه فشرده شده و هر وقت که غربیها بخواهند میتوانند به هر بهانه ای آن را برگردانند.
رییس کمیسیون برجام افزود: وظیفه ما در مجلس بررسی نقاط ضعف و قوت برجام بود که در گزارشی آن را به مجلس ارائه کردیم اما متأسفانه در هیأت رئیسه در قالب یک طرح ناقص، یک فوریت آن تصویب شد که به کمیسیون امنیت ملی ارجاع داده شد و در آن کمیسیون هم بدون رعایت زمان قانونی به تصویب رسید.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: وظیفه ما این است که بدون این که جامعه را دو قطبی کنیم، مردم را آگاه کنیم و بگوییم که مشکلات ما با دست آمریکا حل نخواهد شد و امروزه هم میبینیم که اقتدار و عزتی که از آن دم میزدند چگونه به دست دولت عربستان پایمال شد که اگر آن سخنرانی مقتدرانه مقام معظم رهبری نبود معلوم نبود چه بر سر قربانیان و حجاج ما در عربستان میآمد./843/پ201/ج
ارسال نظرات