مسؤولان در مسائل دیپلماسی به رهبری اقتدا کنند
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، حجت الاسلام صادق زاده کارشناس مسائل مذهبی در سخنرانی شب گذشته در مسجد حضرت ابوالفضل خیابان جی با اشاره به دوران انتظار و سبک زندگی مهدوی، گفت: آرامش و عزت نفس از آثار توکل بر خداوند است.
وی با توجه به معنای حقیقی توکل، افزود: رابطه انسان با خداوند با علم به این که خداوند موجودی است، قادر، حکیم و علیم، که عاقبت همه کارها به دست او است، معنای خقیقی توکل را در بر می گیرد.
حجت الاسلام صادق زاده با بیان آثار توکل، ابراز داشت: عزت نفس و آرامش دو اثر اصلی از آثار توکل کردن بر خداوند است و معرفت بیشتر نسبت به وجود خداوند، حسن ظن نسبت به وجود او را افزایش می دهد.
کارشناس مسائل مذهبی گفت: راضی بودن از شرایط، نشانه اصلی توکل کردن بر خداوند است، پس اگر کسی بگوید بر خداوند توکل کردم ولی از شرایط زندگی اش ابراز نارضایتی کند، یعنی این که توکل کردن او در حد حرف است.
وی با اشاره به داستان حضرت موسی(ع) زمانی که با اصحاب خود به رود نیل رسیدند و همه راه ها را بسته یافتند، ولی حضرت موسی(ع) با دیدن این صحنه از رحمت خداوند نا امید نشدند، بیان داشت: آثار توکل حقیقی در رفتار انبیای الهی کاملاً هویدا است.
حجت الاسلام صادق زاده افزود: توکل کردن در معنایی دیگر یعنی این که انسان همه تلاش خود را به کار گیرد ولی نتیجه کارها را به خداوند بسپارد، پس کسانی که در زندگی خود تلاش نمی کنند و می گویند ما بر خدا توکل کردیم از دایره افراد متوکل خارج هستند.
وی با توجه به حدیثی قدسی که خداوند می فرماید، «من در گمان بندگانم هستم»، بیان داشت: اکثر مشکلاتی که انسان ها به آن گرفتار می شوند، به خاطر سوء ظنی است که نسبت به وجود خداوند دارند.
حجت الاسلام صادق زاده به آیه جهارم سوره بلد که می فرماید «لقد خلقنا الانسان فی کبد»، گفت: جدایی انسان از سختی ها در دنیا غیر ممکن است ولی مسأله ای که هرگز افراد عادی آن را درک نمی کنند، این است که بزرگی مشکلات به اندازه بزرگی خداوند نیست.
وی در پایان با معرفی رهبر معظم انقلاب به عنوان یک انسان متوکل، افزود: مسؤولان نظام در مسائل دیپلماسی باید به رهبری اقتدا کنند و چشم به دست دشمن ندوزند./867/202/ب1