حجاب یکی از عوامل گرایش جوانان غربی به اسلام است
حجت الاسلام علیرضا انجم شعاع سرپرست پژوهش حوزه علمیه استان کرمان، در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در کرمان، به بیان علل گرایش جوانان غرب به اسلام پرداخت و افزود: به لحاظ جامعه شناسی زمانی گرایشات اجتماعی یک جامعه تغییری در آن رخ می دهد که یک سوال و یک خلاء و تغییری در مبنای فکری آن جامعه به وجود بیاید واساسا با طلوع و ظهور انقلاب اسلامی می توان گفت نسبت به این تمدن موجود که ما در آن قرار گرفته ایم، با یک سوال جدی بنام تمدن روبهرو شد.
وی تصریح کرد: با آمدن انقلاب اسلامی این تحلیل ماتریالیسم تاریخی که از وجدان و معرفت بشر یک تحلیل مادی ارائه می کرد، آن را با یک شکست تئوریک و عینی و واقعی وارد کرد برتهدید ماتریالیسم تاریخی و نتیجه آن سقوط و نابودی بلوک شوروی بود.
حجت الاسلام انجم شعاع در ادامه بیان کرد: یک سوال مهم نسبت به فلسفه تمدن فرهنگ غرب یا فلسفه مدرنیته و یا به تعبیری فلسفه دموکراسی در افکار عمومی جهانیان وارد کرد که این نظریه فلسفه مدرنیته که مبنا را براساس ماده قرار می دهد و می آید نظام ارزشی، اخلاق، معرفت علم و جوان را بر اساس آداب و سنون اجتماعی معنا می کند و اساسا همه نظام های ارزشی جامعه و گرایش های یک جامعه را می گوید زاییده جوامع است و معتقدند که باید دین به عنوان یک خرده فرهنگ در این تمدن و فرهنگ مدرنیته منحل شود.
سرپرست پژوهش حوزه علمیه استان کرمان اظهار کرد: بنابراین در منشور سازمان ملل اصل احترام به همه عقاید را مطرح می کنند و می گویند همه اعتقادات و افکار با هم برابر است و در نهایت این فرهنگ مدرنیته است که باید حرف آخر را بزند و بقیه فرهنگ ها و ارزش ها خرده فرهنگ هستند، و انقلاب اسلامی آمد و نسبت به فلسفه تمدن غرب که ناهماهنگ با وجدان و فطرت بشر است و مبانی فلسفه آنان که از نظام علمی شروع می شود تا نظام آموزشی و حتی الگوهای که مطرح می کنند، هیچ کدام با مبانی اسلامی و مبانی دینی سازگاری ندارد.
وی در ادامه یادآورشد: به لحاظ عینی انقلاب اسلامی آمد و یک شکست به این فرهنگ مدرنیته وارد کرد و یک فرهنگ مهاجم می آید و این خلاء را ایجاد می کند در گرایشات یک جامعه، کم کم این تغییرات به وجود می آید و انسان غرب به سمت مبانی ارزش ها پی می برد و وقتی در مبانی جامعه خود تناقص را حس می کند و آمال و آرزوهای که بحث آزادی و عدالت را مدرنیته مطرح می کند و می بیند دغدغه های جامعه پاسخ گو نیست، بنابراین این سوال مهم در ذهن انسان غرب به وجود می آید و ذهنشان را به اسلام گرایش می دهد.
حجت الاسلام انجم شعاع تصریح کرد: انقلاب اسلامی به عنوان علت و علل تغییر گرایشات جوانان غربی به اسلام و به تبع آن حجاب و دیگر ظواهر است.
وی بیان کرد: در فلسفه تاریخ یک انقلابی به وجود آمده است که این دایه دار انقلابی است که این انقلاب تدین و عینیت پیدا کرده و انقلابی است که با موضع گیری و افشاگری نسبت به فرهنگ مدرنیته و این تمدن برخورد می کند و به دنبال این است که بشریت را از یوغ استکبار و استعمار نجات دهد و دایه دار عدالت جهانی و اجتماعی همه جانبه است در مقابل فرهنگ مدرنیته ی که نگاه و معرفتی که به انسان دارد نگاه محدودی است و پاسخگو این گرایشات اجتماعی نیست.
سرپرست پژوهش حوزه علمیه کرمان افزود: هدف اسلام، ساختن یک فرهنگ جهانی و انسانی است، همه اقوام و ملت ها می توانند به این دین راه یابند و هیچ قوم و طبقه خاصی امتیاز انحصاری نسبت به دیگران ندارد، از همان آغاز مهم ترین جاذبه اسلام، پشتوانه اخلاقی آن بوده است.
حجت الاسلام انجم شعاع اسلام را دین زندگی و پاسخگوی به ابعاد مختلف زندگی بشر دانست و تصریح کرد: اسلام دارای جامعیت است، اسلام برای تازه مسلمان ها خیلی جاذبه دارد، اسلام هم دین معنویت است و هم به امور دنیوی و مادی توجه می کند و اسلام دین صلح و دوستی به شمار می رود./972/302/ب3