۱۹ مهر ۱۳۹۴ - ۲۲:۱۷
کد خبر: ۲۹۴۵۳۸
استاد حوزه علمیه قم:

ولایت‌مداری مهم‌ترین راه رسیدن به ایمان پایدار است/ اصرار به گناه موجب خروج از حریم ولایت می‌شود

خبرگزاری رسا ـ استاد حوزه علمیه قم با بیان اینکه آیات قرآن به صراحت به انسان توصیه می‌کنند که در امور مختلف از رسول خدا(ص) و جانشینان ایشان پیشی نکرده و از انجام گناه دوری کنند، گفت: رمز رسیدن به ایمان پایدار در ولایت مداری محض از رسول خدا(ص) و جانشینان ایشان بوده و گناهان زیاد موجب قساوت قلب و خروج انسان از حریم ولایت می‌شود.
گناه

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، خانم خراسانی شامگاه امروز در حرم حضرت فاطمه معصومه(س) با اشاره به اینکه شاخصه یک جامعه ایمانی، ولایتمداری و شاخصه یک جامعه غیر ایمانی کفر و فسق است، گفت: آیات قرآن به صراحت انسان را به تبعیت محض از رسول خدا(ص) و جانشینان ایشان دعوت کرده و از مؤمنان می‌خواهند در کارهای مختلف بر خدا و رسولش پیشی نگیرند تا به ایمان پایدار رسیده و در حریم ولایت وارد شوند.

 

وی تصریح کرد: یکی از نشانه‌های انسان مؤمن و ولایتمدار این است که در کار دیگران تجسس نکرده و از آن‌ها غیبت نمی کند.

 

استاد حوزه علمیه قم با بیان اینکه متأسفانه امروز جامعه ما به شدت به آفت غیبت و تجسس در کار دیگران گرفتار شده است، ادامه داد: تجسس در کار دیگران و غیبت از مردم انسان را به مرور زمان دچار نفاق می کند.

 

خراسانی اظهار کرد: متأسفانه در جامعه امروزی عده‌ای از افراد هستند که نه تنها به غیبت اکتفا نکرده بلکه درباره افراد مختلف اقدام به انتشار شایعه کرده و شنیده های خود را بدون اینکه از صحت آن مطمئن باشند در میان مردم منتشر کرده و آبروی فرد مقابل را می برند.

 

استاد حوزه علمیه قم اظهار کرد: آیات قرآن به صراحت تمام انسان را از انتشار اخبار کذب و بدون منبع منع کرده و از مؤمنان می‌خواهند که هیچ خبری را بدون اینکه از صحت آن مطمئن نیستند در جامعه منتشر نکرده و سر نگه دار باشند.

 

خانم خراسانی با بیان اینکه غیبت، تجسس در کار دیگران و انتشار اخبار کذب در شرع اسلام حرام است، گفت: متأسفانه ما در زندگی روز مره خود به وفور این حرام ها را مرتکب شده و یکی از دلایلی که برکت از زندگی انسان می‌رود و دعاهای او مستجاب نمی‌شود انجام و تکرار همین گناهان کبیره است.


وی ادامه داد: این گناهان شاید در ظاهر برای ما چیزی عادی و عرفی باشند اما در اثر ازدیاد این گناهان به مرور زمان قلب انسان دچار قساوت شده و قساوت قلبی انسان را از حریم ولایت خارج کرده و حتی در درازمدت ممکن است انسان را در مقابل ولی خدا قرار دهد.

 

استاد حوزه علمیه قم یادآور شد: یکی از دلایل که عاشورا به وجود آمد و ولی خدا به دست انسان‌هایی که در ظاهر به نماز و تلاوت قرآن پایبند بودند به شهادت رسید همین ازدیاد گناهان در جامعه آن روز بود که موجب قساوت و بیماری قلب مردم شده و موجب شد که آن‌ها نه تنها در روز عاشورا ولی خدا را تنها بگذارند بلکه در مقابل ایشان هم قرار گرفته و ایشان و یارانشان را به بدترین شکل ممکن شهادت رساندند./968/پ202/ف

ارسال نظرات