پیکر مطهر یک شهید گمنام در شهرکرد تشییع می شود

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، همزمان با آخرین روز کنگره شهدای چهارمحال و بختیاری، پیکر مطهر یک شهید گمنام، فردا صبح، از مقابل مصلای بزرگ امام خمینی(ره) شهرکرد تشییع خواهد شد.
این مراسم که با حضور نیروهای نظامی و انتظامی و عموم مردم در مصلای بزرگ امام خمینی(ره) برگزار می شود، از ساعت 8:30 صبح آغاز خواهد شد.
در این مراسم نورانی، سردار محسن رضایی، دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام و از یادگاران دوران دفاع مقدس، به تشریح نقش شهدا در شکل گیری این انقلاب و همچنین به تبیین و تحلیل مهم ترین مسائل روز کشور و منطقه خواهد پرداخت.
همچنین حجت الاسلام والمسلمین نکونام، نماینده ولی فقیه در چهارمحال و بختیاری با حضور در این مراسم باشکوه و پس از برگزاری مراسم تشییع، بر پیکر مطهر این شهید گمنام نماز میت اقامه خواهد کرد.
گفتنی است از آن جایی که در آستانه ماه محرم قرار داریم، مراسم تشییع و تدفین این شهید گمنام با حضور و هماهنگی یکپارچه هیأت های مذهبی صورت خواهد گرفت.
شایان ذکر است پیکر مطهر این شهید گمنام پس از تشییع بر روی دستان مردم، در محل تیپ قمر بنی هاشم(ع) این استان به خاک سپرده خواهد شد./9457/203/ب3