۲۵ مهر ۱۳۹۴ - ۱۴:۰۶
کد خبر: ۲۹۵۸۴۱

شرایط تربیت فرزند صالح از نظر آیت‌الله استادی

خبرگزاری رسا ـ استاد حوزه علمیه قم با اشاره به اینکه برای داشتن فرزند صالح دعا کردن به درگاه الهی و تربیت خوب کافی نیست، گفت: مدیریت چشم و لقمه حلال قبل از تشکیل نطفه توسط والدین از بسترهای تربیت فرزند صالح است.
 آيت الله استادي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، آیت الله رضا استادی ظهر امروز در شبستان امام خمینی (ره) حرم حضرت فاطمه معصومه(س) با بیان اینکه تربیت فرزندان صالح قبل از دوران جنین و از بستر نطفه شروع می شود، گفت: پدر نقش اساسی در تشکیل نطفه فرزند داشته به همین دلیل اگر می‌خواهد فرزند صالحی داشته باشد باید از نظر معنوی و بهداشتی خود را مدیریت کند.

 

وی تصریح کرد: پدری که می‌خواهد صاحب فرزند صالح شود باید غذای خود را مدیریت کرده و از غذاهای سالم و بهداشتی که برای تشکیل نطفه لازم است تغذیه کند.

 

استاد حوزه علمیه قم اظهار کرد: اضافه بر تغذیه بهداشتی و سالم باید لقمه‌ای که پدر و مادر مصرف می‌کنند حلال باشد زیرا لقمه حرام موجب تربیت و تشکیل فرزندی ناشایست و ناصالح می شود.

 

آیت الله استادی با تأکید بر اینکه مادر کارخانه انسان سازی است، گفت: شاکله و ساختمان وجودی کودک در رحم مادر شکل می‌گیرد بنابراین مادر در رشد شخصیتی کودک نقش مؤثری دارد.

 

وی افزود: رحم مادر نشانه رحمانیت خداوند است و ارتباط روحی و جسمی جنین با مادر مستقیم است به همین دلیل مادری که دائم الذکر و دائم الوضو است می‌تواند بستر تربیت فرزندی صالح باشد در حالی که مادری که در گرداب و منجلاب گناه غرق است نمی‌تواند فرزندی صالحی را در وجود خود رشد و تربیت دهد.

 

استاد حوزه علمیه قم با اشاره به اینکه محیط مادر در دوران بارداری باید آرام باشد و مادر باید از قرار گرفتن در معرض تشنج و استرس پرهیز کند، افزود: مادری که محیط اطرافش متشنج است عصبی بوده و عصبی بودن مادر به کودک سرایت می‌کند به گونه ای که کارشناسان می‌گویند بستر 60 درصد از عصبانیت ها و عصبی بودن کودکان مادر است.

 

آیت الله استادی با تأکید بر این نکته که داشتن و خواستن فرزند صالح کار آسانی نیست و نیارمند مراقبت های جدی پدر و مادر است، ادامه داد: پدر و مادری که در این زمینه به خود زحمت نمی‌دهند نباید منتظر فرزند صالح باشند زیرا رفتار فرزند نتیجه مستقیم رفتار والدین است.

 

وی یادآور شد: اگر زندگی کسانی که در کربلا در مقابل امام حسین(ع) قرار گرفتند را بررسی کنید می‌بینید والدین آلوده به گناه، لقمه حرام، زنا و ربا خواری منشاء تولد این افراد بود به همین دلیل آن‌ها خوی سفاکی پیدا کرده و حجت خداوند را به بدترین شکل ممکن در صحرای کربلا با لب تشنه به شهادت رساندند./968/پ202/ی

ارسال نظرات