۲۰ آبان ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۹
کد خبر: ۳۰۱۶۰۹

چند خبر کوتاه از خوزستان

خبرگزاری رسا ـ برگزاری ششمین یادواره ملی شهدای تخریب‌چی در خوزستان، برگزاری نشست «عاشورا و انتظار» در ماهشهر، معرفی برگزیدگان مسابقات قرآن ناجا خوزستان و برگزاری مسابقات قرآن در حوزه علمیه خواهران کارون از مهم ترین عناوین چند خبر کوتاه از خوزستان هستند.
چند خبر کوتاه از خوزستان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، فرج‌الله خبیر، معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان با اشاره به این که بخش اعظمی از جنگ تحمیلی در خوزستان اتفاق افتاده و رزمندگانی از نقاط مختلف کشور برای زنده نگه داشتن اسلام و حفظ میهن اسلامی، ناموس، عزت و شرف ممکلت، جان خود را فدا کردند، ابراز داشت: خوزستان برای همه مردم ایران شناخته شده است و شرایط حساسی که در دوران جنگ تحمیلی در این استان حاکم بود هیچگاه فراموش نمی‌شود.

وی با اشاره به برگزاری یادواره ملی شهدای تخریب چی ادامه داد: این یادواره هر ساله در یکی از استان‌های کشور و با محوریت یک شهید شاخص اجرا می‌شود؛ امسال 24 و 25 دی ماه با محوریت علیرضا خیاط‌ویس، فرمانده قرارگاه تخریب خاتم‌الانبیاء و به میزبانی استان خوزستان برگزار خواهد شد.

 

این مقام مسؤول گفت: ششمین یادواره ملی شهدای تخریب‌چی با حضور بیش از 2 هزار مهمان از سراسر کشور اعم از خانواده‌های شهدا، پیشکسوتان، فرماندهان و جانبازان دوران دفاع مقدس برگزار می شود.

 

برگزاری نشست «عاشورا و انتظار» در ماهشهر

علی نیسی، مدیر کانون قرآن و انتظار شرکت عملیات غیرصنعتی ماهشهر، با اشاره به برگزاری نشست «عاشورا و انتظار» ویژه کارکنان شرکت مارون در ماهشهر در تاریخ 18 آبان‌ماه ابراز داشت: این نشست با حضور حجت‌الاسلام دکتر اصغر کریم‌زاده از بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) کشور برگزار شد.

 

وی اظهار داشت: نقش محوری شخصیت امام حسین(ع) و حکومت حضرت مهدی(عج)، نقش رسانه در زندگی روزمره انسان، وجود شبکه‌های اجتماعی و زیان آن از موضوعات مطرح شده در این نشست بود.

 

نیسی گفت: هدف از برگزاری این نشست ترویج فرهنگ صحیح انتظار، تقویت باورهای مردم و جهت‌دهی صحیح به شور و اشتیاق آنان به مهدویت است.

 

معرفی برگزیدگان مسابقات قرآن ناجا خوزستان

عزیزالله کریمی، مسؤول دارالقرآن نیروی انتظامی استان خوزستان، با اشاره به برگزاری مسابقات استانی نیروی انتظامی استان خوزستان با حضور 350 نفر از کارکنان کادر و وظیفه، خانواده‌ها، فرزندان، کارکنان بازنشسته در سطح فرماندهی انتظامی استان، فرماندهی مرزبانی و فرماندهی یگان ویژه 14 آبان ماه در اهواز، افزود: برگزیدگان مرحله استانی این مسابقات قرآنی از فرماندهی انتظامی خوزستان، یگان ویژه، و مرزبانی معرفی شدند.

 

وی گفت: در رشته تحقیق و در بخش کارکنان کادر محمد شریفی، امین آل‌هفت‌تن و قاسم عذارزاده رتبه‌های اول تا سوم را به دست آوردند. در بخش فرزندان پسر زیر 16 سال حسین عبیداوی و عادل وشاجی رتبه‌های اول و دوم را از آن خود کردند.

 

این مقام مسؤول خاطرنشان کرد: در رشته ترتیل بخش کارکنان کادر، محمد عبیاوی شناوه‌پور اول، احسان نجار دوم و فرهاد تهرانی سوم، در بخش کارکنان وظیفه حکیم بنی‌تمیم، اسماعیل محمودی و سید علی موسوی نیز برگزیده شدند.

 

مسؤول دارالقرآن فرماندهی نیروی انتظامی استان خوزستان بیان داشت: در رشته حفظ سه جزء از قرآن کریم فرحان بیت‌سیاح، مسلم پیروزی و بهروز حسنوند و در بخش فرزندان بالای 16 سال روح‌الله حسینی‌مقدم و حسین دستیافته و در بخش فرزندان زیر 16 سال نیز امیرمحمد آوش، امیر رضا شجاعی و محمدحسین غلامی برتر شدند.

 

کریمی اظهار داشت: در رشته درک مفاهیم سطح 1(زیر دیپلم و دیپلم) در بخش کارکنان عاطفه حیدری، بخش فرزندان بالای 16 سال دنیا الفواضی، بخش فرزندان زیر 16 سال فاطمه درخشان‌زاده، بخش همسران سیده صدیقه شریفی، نرگس موسوی و مریم حاجی‌وند و فاطمه طاهری برتر شدند.

 

وی گفت: نفرات اول در هر رشته در بخش‌های کارکنان مرد و زن به مرحله منطقه‌ای بیست و دومین دوره مسابقات سراسری قرآن کریم کارکنان نیروی انتظامی جمهوری اسلامی ایران راه خواهند یافت.

 

برگزاری مسابقات قرآن در حوزه علمیه خواهران کارون

خانم سالاری، معاون فرهنگی مدرسه علمیه فاطمیه شهرستان کارون با اشاره به برگزاری‌ مرحله مدرسه‌ای مسابقات قرآن مدارس علمیه بانوان در این حوزه علمیه ابراز داشت: مسابقه ترجمه و مفاهیم قرآن(نسیم) ویژه طلاب پایه دوم، تفسیر(تبیان) ویژه طلاب پایه سوم و حفظ موضوعی آیات و روایات(اشراق) ویژه طلاب پایه چهارم با شرکت نزدیک به 60 طلبه این مدرسه علمیه انجام شد.

 

وی با بیان این که این مسابقات نوبت اول مرحله مدرسه‌ای مسابقات قرآن حوزه علمیه خواهران کارون است، افزود: نوبت دوم این مسابقات از 24 تا 27 آبان برگزار خواهد شد.

 

معاون فرهنگی حوزه علمیه فاطمیه شهرستان کارون گفت: مسابقه حفظ ترتیبی قرآن(ثلث، نصف و کل) آذرماه در سطح مدارس علمیه استان برگزار می‌شود و از این مدرسه 2 طلبه در این مسابقه شرکت خواهند کرد./9453/203/ب2

ارسال نظرات