چهاردهمین آزمون سراسری قرآن و عترت برگزار شد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، جواد کارگران، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری، عصر امروز در آیین اختتامیه چهاردهمین آزمون سراسری قرآن و عترت این استان در شهرکرد گفت: چهاردهمین آزمون سراسری قرآن و عترت در شهرستان های شهرکرد، بروجن، لردگان، سامان و فارسان برگزار شده است.
وی در ادامه با اشاره به این که چهاردهمین آزمون سراسری قرآن و عترت در ١٣ رشته مختلف برگزار شد، افزود: حفظ سوره پنج جزء،٣٠ جزء، سوره یاسین، مفاهیم سطح مقدماتی، سطح تکمیلی، مفاهیم نهج البلاغه، حفظ 3، 15 و ٢٠ جزء اول و تدبر در قرآن از جمله رشته های چهاردهمین آزمون سراسری قرآن و عترت است.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری به تعداد شرکت کنندگان این آزمون اشاره کرد و گفت: 715 نفر از پنج شهرستان چهارمحال و بختیاری در این آزمون حضور دارند.
این مقام مسؤول با بیان این که چهاردهمین آزمون سراسری قرآن و عترت در ٢ رده سنی زیر ١٢ و بالای ١٢ سال برگزار شد، ابراز داشت: برای افراد برگزیده گواهی پایان دوره صادر می شود.
وی سنجش و ارزیابی کمی و کیفی عملکرد آموزشی مؤسسات و مراکز قرآن و عترت، ایجاد انگیزه در عموم جامعه به ویژه جوانان و نوجوانان، استانداردسازی آموزش های قرآن و عترت در مؤسسات و مراکز قرآنی، شناسایی و معرفی نخبگان، تولید بانک جامع اطلاعات قرآن کشور در رشته های مختلف قرآن و عترت را از اهداف برگزاری چهاردهمین آزمون سراسری قرآن و عترت عنوان کرد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: فعال سازی حداکثری ظرفیت های مؤسسات مردمی جهت برگزاری آزمون، بکارگیری حداکثری از فناوری های نوین در فرآیند اجرایی آزمون و جهت دهی فعالیت های آموزشی مؤسسات و مراکز قرآنی از سیاست و راهبردهای آموزش های سراسری قرآن و عترت است./9457/203/ب1