الگوگیری از سیره پیامبر اسلام تنها مؤلفه راهبردی تحکیم پایههای وحدت در جامعه اسلامی
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، حجت الاسلام ابوالقاسم طاهری، مدیر حوزه علمیه مازندران بعد از ظهر امروز در مراسمی که به مناسبت سالروز رحلت پیامبر گرامی اسلام در ساری برگزار شد بر ضرورت شناخت سیره عملی پیامبر گرامی اسلام تأکید کرد و گفت: تنها شناخت شناسنامه ای از پیامبر کافی نیست بلکه باید سیره ایشان به عنوان الگوی جامعه بشری امروز قرار گیرد.
مدیر حوزه علمیه مازندران با اشاره به این که شناخت پیامبر اعظم(ص) بدون توجه به سیره عملی وی در زندگی میسر نیست٬ یادآور شد: باید ارادت خود را به حضرت محمد (ص) با شناخت سیره عملی و روش زندگی پیامبر نشان دهیم.
عضو شورای حوزه علمیه مازندران بر ضرورت الگو قرار دادن عبودیت پیامبر گرامی اسلام در جامعه تأکید کرد و گفت: عبادت پیامبر عظیم الشان باید الگوی آحاد جامعه اسلامی قرار گیرد.
استاد حوزه علمیه مازندران با بیان این که سیره پیامبر گرامی اسلام در همه عرصه ها یک الگوی مهم و بی بدیل برای امت اسلامی است، ادامه داد: ملت های مسلمان باید بیشتر به کمالات پیامبر گرامی اسلام توجه کنند.
مدیر حوزه علمیه مازندران، الگوگیری از سیره و منش پیامبر بزرگوار اسلام در برخورد با آحاد مختلف جامعه را تنها مؤلفه راهبردی برای تحکیم پایههای وحدت در جامعه اسلامی معرفی کرد.
وی شاخصه اصلی پیامبر اسلام(ص) در تحکیم وحدت در جامعه اسلامی را جاری کردن صیغه اخوت در میان مسلمانان آن برهه از زمان دانست و اظهار داشت: این امر آن هم با توجه به شرایط و موقعیت جامعه آن روز عربستان تنها برای پیشبرد اهداف اسلام و هدایت جامعه به سمت تعالی و تکامل اجرا شد.
حجت الاسلام طاهری خاطرنشان کرد: وجود پیامبر اکرم(ص) در زمان حیات ایشان مایه خیر و برکت امت اسلامی بود و بعد از رحلت ایشان نیز این خیر و برکت مایه یکپارچگی جهان اسلام شده است.
وی فرهنگ اسلام را پاینده ترین فرهنگ خواند و با بیان این که اسلام براساس حقوق بشر و مجموعهای از رفتارهای نیک و پسندیده شکل گرفت و همچنان ادامه دارد، خاطرنشان کرد: حضرت محمد(ص) با توکل و ایمان به خدا این فرهنگ را در گردباد جاهلیت عرب ترویج داد و غبار جهل را از پیکر جامعه زدود.
مدیر حوزه علمیه مازندران با بیان این که کلام حضرت محمد(ص) قبله گاه توحید است، گفت: پیامبر گرامی اسلام(ص) آفتاب را به انسان بشارت داد و در تاریکی جهل عرب با مژده روشنایی آمد.
عضو شورای استانی حوزه علمیه مازندران، مهم ترین عامل جهان شمولی شدن رسول اکرم(ص) را اخلاق خوب و تواضع آن حضرت خواند و گفت: مبلغان باید راه و سیره پیغمبر اسلام را در پیش گیرند و با همان روحیه و اخلاق شایسته به انجام امور تبلیغی بپردازند.
مدیر حوزه علمیه مازندران با اشاره به نقش پیامبر اکرم در ترویج دین اضافه کرد: هر چند دین اسلام تأمین کننده نیازهای انسان ها بود اما بشر همیشه تشنه حقایقی بود که از زبان وحی بیان می شد و آنچه که خداوند از طریق پیامبر اکرم و کتاب قرآن به بشر آموخت تفکر، تعقل و تدبر بود.
وی در پایان بزرگترین تبلیغ را شناساندن سیره پیغمبر خدا به جهانیان عنوان کرد و گفت: تبلیغ در اسلام بسیار توصیه شده و از زمان پیامبر اکر(ص) تاکنون همواره افراد مؤمن و با تقوا به تبلیغ، هدایت، امر به معروف و نهی از منکر پرداخته اند و این رسالت همچنان باقی است و از سوی مبلغان اسلام در حال انجام است./950/202/ب2