۲۳ آذر ۱۳۹۴ - ۱۹:۰۳
کد خبر: ۳۰۷۶۱۱
کارشناس علوم دینی:

شهادت خدا در قرآن برترین و بزرگ‌ترین شهادت بر مقام و منزلت پیامبراکرم است

خبرگزاری رسا ـ کارشناس علوم دینی با اشاره به مستندات و شهادات مرتبط با منزلت پیامبر اکرم(ص) پیش و پس از زندگانی ایشان گفت: شهادت خداوند بر ایشان بزرگترین و برترین شهادت در جهان است.
حجت الاسلام مالک حمادي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، حجت الاسلام مالک حمادی، کارشناس علوم دینی با حضور در برنامه «نبی الرحمه» که از شبکه جهانی الاهواز پخش شد، با اشاره به شواهد و مستندات فراوانی که بر مقام و منزلت پیامبر اکرم(ص) وجود دارد، گفت: شهادت انبیاء پیشین، شهادت اهل بیت(ع)، شهادت و گواهی صحابه، شهادت دشمنان آن حضرت، و اقرار و شهادت دانشمندان و محققان غربی و پیروان ادیان گوناگون همگی نشان از منزلت دارند.

 

وی با بیان این که افزون بر مستندات و شهادات گفته شده درباره مقام و منزلت ایشان، گفت: شهادت خداوند در قرآن را برترین و بزرگ‌ترین شهادت در جهان دانسته شده و خداوند با شهادت دادن خود بر اخلاق پیامبر(ص) «انک لعلی خلق عظیم» بر اخلاق والا آن حضرت اشاره نشان از مقام بزرگ و عظیم ایشان دارد.

 

حجت‌الاسلام حمادی با اشاره به حدیث مشهور « إنی بعثت لأتمم مکارم اخلاق» از پیامبر اکرم(ص) و مورد وصف قرار گرفتن آن حضرت به خصلت اخلاق در قرآن اظهار داشت: علمای اخلاق، اخلاق را خصلت باطنی و ثابتی که افعال و اعمال انسان به سادگی از آن نشأت می گیرد.

 

کارشناس علوم دینی با بیان این که انسان دارای حالت ها و خصلت های فراوان که متفاوت هستند، افزود: انسان با حضور در مجالس وعظ و سخنرانی مذهبی از جنبه درونی و نفسانی تحت تأثیر قرار گرفته و به خشوع و خضوع رسیده و این حالت موقتی و پایان پذیر و تخلق می‌نامند.

 

وی با بیان این که انسان اتفاق افتادن و تکرار موارد ناگوار مرتبط با تخلق و عدم برخورد نامناسب با این گونه رویدادها به مرور زمان سبب تبدیل این حالت به اخلاق می شود، ادامه داد: اخلاق خصلتی باطنی که افعال و کردار بدون هیچ گونه مزاحمتی و تکلف از آن به مرحله ظهور می رسند.

 

حجت الاسلام حمادی با بیان این که پیامبر اکرم(ص) بهترین نمونه اخلاق از اول خلقت جهان تا پایان آن است، ابراز داشت: خداوند در قرآن وی را به سبب داشتن خصلت نیک اخلاق که همان اخلاق ذاتی و واقعی نهفته شده در ایشان را مورد مدح و ستایش قرار داده است.

 

کارشناس علوم دینی با اشاره به مقام و منزلت اجتماعی پیامبر اکرم(ص) در میان صحابه، گفت: عروه بن مسعود ثقفی در رویارویی و مشاهده منزلت ظاهری آن حضرت و تبرک جویی به وی از سوی صحابه در زمان زندگانی و پس از آن به مقام منزلت ایشان یقین پیدا کرد.

 

وی در ادامه با اشاره به این که پیامبراکرم(ص) به عنوان آخرین و برترین فرستاده خداوند و اشرف مخلوقات خود کارهای شخصی را انجام و به اهل بیت و خادمان یاری می رساند، گفت: تواضع ایشان در برخورد و رفتار با صحابه نمونه دیگری از اخلاق برتر ایشان بوده که خداوند با بیان آیه «لقد کان لکم فی رسول‌اللّه اسوة حسنة» ما را به تبعیت و پیروی از اخلاق و ادب ایشان امر می دهد.

 

حجت الاسلام حمادی در پایان با اشاره به این که بسیاری از اشخاص با داشتن اندکی علم و دانش ویا ثروت خود را برتر از دیگران دانسته و به تمایز و دوری از انسان ها روی می آورند، اظهار داشت: ایشان به هنگام حضور و ورود به مجلس در هر مکانی نشسته و خود را برتر ازدیگران نشمرده و ما به عنوان پیروان ایشان باید از اخلاق وسیره آن حضرت پیروی کنیم./9456/202/ب2

ارسال نظرات