۲۹ آذر ۱۳۹۴ - ۱۸:۲۰
کد خبر: ۳۰۸۷۶۲
مدیر حوزه علمیه مازندران:

پیشرفت کشور ثمره تفکر وحدت حوزه و دانشگاه است

خبرگزاری رسا ـ مدیر حوزه علمیه مازندران با بیان این که پیشرفت کشور ثمره تفکر وحدت حوزه و دانشگاه است، گفت: حوزه و دانشگاه به مانند دوبال معنوی و مادی تلقی می‌شوند که برای رشد و توسعه جامعه وحدت بین آنها ضروری است.
بازديد مدير حوزه علميه مازندران از دفتر رسا در شمال

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، حجت‌الاسلام ابوالقاسم طاهری، مدیر حوزه علمیه مازندران امروز در نشست مشترک روحانیان و اساتید دانشگاه در ساری با بیان این که پیشرفت کشور ثمره تفکر وحدت حوزه و دانشگاه است، افزود: حوزه و دانشگاه به مانند دوبال معنوی و مادی تلقی می‌شوند که برای رشد و توسعه جامعه وحدت بین آنها ضروری است.

 

مدیر حوزه علمیه مازندران افزود: با توجه به رهنمودهای امام خمینی (ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران، حوزه و دانشگاه دو رکن اساسی انقلاب بوده و موفقیت کشور در عرصه‌های مختلف به میزان کارایی، هماهنگی و همسویی این دو نهاد بستگی دارد.

 

حجت الاسلام طاهری با بیان این که 10 مبنای مهم برای وحدت بین حوزه و دانشگاه وجود دارد، افزود: اشتراک در جهان بینی از مهم‌ترین مولفه‌های وحدت بین حوزه و دانشگاه است.

 

عضو شورای حوزه علمیه مازندران با اشاره به این که دانشگاه و حوزه هر دو در راستای منافع مملکت تلاش می‌کنند، افزود: پیشرفت علمی کشور ثمره وحدت حوزه و دانشگاه است.

 

مدیر حوزه علمیه مازندران با بیان این که دانشگاه بستر مادی و حوزه زمینه معنوی را در جامعه فراهم می‌کند، تصریح کرد: اوج پیشرفت علمی کشور به‌واسطه وحدت حوزه و دانشگاه در کشور ایجاد شده است.

 

وی افزود: وحدت حوزه و دانشگاه تعارض موجود بین دین و علم را حل و فصل می کند تا این دو مکمل هم بوده و در جهت رفع مشکلات تلاش شود.  

 

حجت الاسلام طاهری با بیان این که تفرقه سیاست کهنه و قدیمی دشمنان برای بروز اختلاف در جامعه به ویژه میان دو قطب علمی کشور یعنی حوزه و دانشگاه است، افزود: حوزه و دانشگاه باید با اتحاد و رفع نواقص در جهت تکمیل هم گام های بلندتری بردارند. 

 

وی اظهار داشت: اگر چه قبل از شهید مفتح، آیت الله مطهری و شهید بهشتی نیز در این زمینه کارهای مهمی در جهت ایجاد وحدت در بین حوزه و دانشگاه انجام دادند، اما تلاش های شبانه روزی شهید مفتح از زمان دانشجویی موجب شد که ایجاد وحدت و اتحاد در حوزه و دانشگاه بیشتر از گذشته قوت گرفته و بارقه های امید دمیده شود. 

 

عضو شورای حوزه علمیه مازندران با بیان این که سالروز نامگذاری وحدت حوزه و دانشگاه روز بزرگی است که خداوند الفت، برکت، خیر و وحدت را در بین حوزه و دانشگاه در قالب اخوت و برادری بنا نهاده است، اظهار داشت: تفرقه، جدایی و رویارویی بین حوزه و دانشگاه بدترین ضربه است که دین و علم را در برابر هم قرار می دهند که این ایده و تفکر زاییده فکر دشمنان اسلام و انقلاب است.  

 

مدیر حوزه علمیه مازندران ادامه داد: حوزه و دانشگاه باید در کنار هم باشند، چرا که جدایی این دو مرکز و قطب علمی کشور بزرگ ترین لطمه به فرهنگ اسلامی است و دشمنان نیز در تلاش هستند وحدت بین حوزه و دانشگاه را از بین ببرند.  

 

حجت الاسلام طاهری با اشاره به این که دانشگاه برای جهان اسلام و آینده کشور مهم است همان‌طوری که حوزه نیز برای آینده کشور و انقلاب و دین مهم است، افزود: به همین دلیل این دو قطب علمی کشور باید با هم باشند و جدایی این دو از هم تفرقه و سیاست دشمن است و باید بدانیم رگه های شیطانی همواره وجود دارد و هیچ گاه از بین نمی رود و به همین جهت باید با آگاهی بیشتری عمل کنیم.  

 

وی با بیان این که دستاورد وحدت در بین دو قشر فرهیخته و متفکر حوزه و دانشگاه مهم است، یادآور شد: وحدت این دو نعمتی برای رویارویی با خسارت و بر ملا کردن دسیسه های دشمنان است که باید مورد توجه جدی قرار گیرد.  

 

مدیر حوزه علمیه مازندران با بیان این که بهترین عبادت در شرایط فعلی نزدیک کرد این دو قطب به یکدیگر و افزایش نگاه مثبت در بین حوزویان و دانشگاهیان نسبت به هم است، افزود: وحدت و همکاری حوزه و دانشگاه به عنوان دو پایگاه فکری و علمی باید مورد توجه خاص باشد تا تعالی و پیشرفت حاصل شود.  

 

وی با اشاره به این که امام راحل با ایجاد روحیه وحدت، برادری و یکپارچگی در جامعه ایران به ویژه بین دانشگاه و حوزه زمینه پیروزی انقلاب اسلامی را فراهم کرد و ما باید در ادامه این راه استوارتر گام برداریم، بیان داشت: تحکیم وحدت حوزه و دانشگاه در راستای مقابله با استکبار و جلوگیری از تاثیرگذاری سیاست های اختلاف انگیز دشمنان است. 

 

عضو شورای حوزه علمیه مازندران با بیان این که پیشرفت همه جانبه کشور در گرو تقویت وحدت حوزه و دانشگاه و تلاش این دو نهاد برای تحقق آرمان های امام راحل است، گفت: تعامل علمی و فرهنگی زمینه ساز وحدت در حوزه و دانشگاه است.  

 

وی با بیان این که حوزه و دانشگاه برای توسعه و سربلندی ایرن تلاش می کنند بنابر این باید با شناخت ظرفیت های فراوان یکدیگر بر عزت نظام اسلامی اثر گذار باشند، تصریح کرد: امروز تقویت اخلاق و معنویت در دانشگاه یک مسأله بسیار مهم است که باید به درستی در دانشگاه انجام شود و رسالت حوزه در نهادینه کردن این امر در دانشگاه ها بسیار سنگین است.  

 

حجت الاسلام طاهری افزود: این وحدت پیوند تلفیق تجربه و ارزش است و برای رسیدن به سعادت به تزکیه و علم نیاز داریم که با وحدت حوزه و دانشگاه، سعادت همه جانبه فراهم می‌شود اما باید توجه داشت که هر دو باید به خوبی امور و وظایف خود را انجام دهند./950/202/ب1

ارسال نظرات