۲۷ دی ۱۳۹۴ - ۱۰:۳۲
کد خبر: ۳۱۱۲۹۹
مدیر حوزه علمیه مازندران:

مبلغان دینی در عمل باید الگویی برای جامعه باشند

خبرگزاری رسا ـ مدیر حوزه علمیه مازندران با تأکید بر این که مبلغان دینی در عمل باید الگویی برای جامعه باشند، گفت: یک مبلغ دین در ابتدا باید رسالت های الهی را بیاموزد و خود نیز به آن‌ها عمل کند.
 مدير حوزه علميه مازندران

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، حجت الاسلام ابوالقاسم طاهری، مدیر حوزه علمیه مازندران صبح امروز در نشست معاونان تهذیب مدارس علمیه استان، رساندن پیام الهی را مهم ترین وظیفه روحانیت دانست و گفت: مبلغان دین و ارزش های الهی باید بدانند که از سوی خداوند متعال پاداش بزرگی برای آنها در نظر گرفته شده است.

 

مدیر حوزه علمیه مازندران با تأکید براین که مبلغان نباید نگران حساب و کتاب خود در عرصه ارزشمند تبلیغی باشند، تصریح کرد: خداوند متعال در این خصوص وعده داده و باید بدانیم پاداش قدم نهادن در این مسیر بسیار ارزشمند خواهد بود.

 

حجت الاسلام طاهری از تبلیغ دین به عنوان کار انبیایی و اولیایی یاد کرد و افزود: هیچ حق و حقوقی نمی تواند پاسخگو و جبران کننده این فعالیت ارزشمند باشد.

 

عضو شورای استانی حوزه علمیه مازندران با بیان این که مبلغان دینی مردم و جامعه را به سوی خدا پرستی، دینداری، عمل صالح و توحید هدایت می کنند، تصریح کرد: هدف تبلیغ، بیان و تبلیغ پیام الهی است که از سوی مبلغان دینی دنبال می شود.

 

وی یادآور شد: ما در رسالت خود وظیفه تبلیغ دین خدا را داریم و خداوند نیز از حیات طیبه خود برای ما برکات و نعماتی را در نظر گرفته است و به همین دلیل مبلغان باید به تکالیف الهی، قانونی و مصوب و آیین نامه ای به درستی توجه کرده و آن را اجرا کنند.

 

وی با بیان این که تبلیغ تنها مربوط به ماه رمضان و محرم نیست، افزود: بخش عملی در ترویج رسالت الهی این است که کسانی که دارند به عنوان مبلغ تربیت می شوند پیام خداوند را به گونه این طلاب برسانیم که کلام الهی در جهان آنها اثرکند و خود ساخته و مهذب شوند.

 

مدیر حوزه علمیه مازندران با تأکید بر این که مبلغان دینی در عمل باید الگویی برای جامعه باشند، خاطرنشان کرد: یک مبلغ دین در ابتدا باید رسالت های الهی را بیاموزد و خود نیز به آن عمل کند.

 

حجت الاسلام طاهری با اشاره به این که مسأله تبلیغ یک سامانه بسیار گسترده ای دارد، خاطرنشان کرد: هر چه در این حوزه فعالیت کنیم باز هم کم است.

 

مدیر حوزه علمیه مازندران از تبلیغ به عنوان یک پدیده مهم یاد کرد و با بیان این که حرکت در این مسیر به حتم مشکلات و سختی های خاص خود را دارد، تصریح کرد: گام نهادن در عرصه عظیم تبلیغ دین شجاعت می خواهد و هر کسی حاضر نیست در این مسیر ارزشمند قدم بردارد.

 

عضو شورای استانی حوزه علمیه مازندران با بیان این که همان طور که پیامبر گرامی اسلام فرمودند هیچ پیامبر همانند ایشان در عرصه تبلیغی اذیت نشده است، ادامه داد: خداوند متعال فرموده کسی که در عرصه تبلیغی قدم می گذارد نباید اهل حساب و کتاب باشد و باید آن را به خداوند واگذار کند.

 

مدیر استانی حوزه علمیه مازندران با اشاره به این که مبلغان در خط مقدم تبلیغ و اطلاع رسانی دینی قرار دارند، خاطرنشان کرد: مهم ترین وظیفه مبلغان و روحانیان تبلیغ عملی دین است و به همین دلیل مبلغان باید به این مهم توجه ویژه ای داشته باشند و در این راستا تلاش همه جانبه انجام شود.

 

استاد حوزه علمیه، روحانیت را پرچم داران عرصه تبلیغ دینی دانست و خاطرنشان کرد: باید از فرصت تبلیغی به وجود آمده در جهت بیان احکام ناب دینی بهره گرفت.

 

وی در بخش پایانی سخنان خود با هشدار نسبت به نفوذ فرهنگی دشمن در کشورمان بر ضرورت توجه مسؤولان و آحاد جامعه نسبت به خدعه های دشمنان تأکید کرد و گفت: ترویج صحیح مبانی دینی و انقلابی در جامعه یکی از راه های جلوگیری از نفوذ فرهنگی دشمنان است./950/202/ب1

ارسال نظرات