۰۵ بهمن ۱۳۹۴ - ۲۲:۴۱
کد خبر: ۳۱۲۷۷۴
استاد حوزه علمیه:

فعالیت‌های اجتماعی بدون خودسازی محکوم به شکست است/ رفتارهای اشتباه مانع جذب حداکثری می‌شود

خبرگزاری رسا ـ استاد حوزه علمیه مشهد، خودسازی را لازمه ورود به فعالیت های اجتماعی دانست و گفت: هر کاری را به هر قیمتی نباید انجام داد؛ البته این به معنای عزلت‌گزینی نیست، بلکه به معنای لزوم احراز صلاحیت های لازم برای ورود به عرصه های اجتماعی است.
حجت الاسلام روح

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در مشهد، حجت الاسلام روح، استاد حوزه علمیه مشهد امشب در جمع فعالان فرهنگی در محل قرارگاه ولی امر پیرامون اخلاق در فعالیت های انتخاباتی، با طرح این پرسش که ابتدا باید موحد باشیم بعد انقلابی یا به عکس؟، گفت: روش اولیا این است که ابتدا انسان ها را تزکیه می کردند بعد به میدان می فرستادند.

 

وی با بیان این که نخستین گام در فعالیت های اجتماعی، تزکیه و مراقبت از نفس است، افزود: اگر غیر از این باشد یقینا اشتباه کرده ایم و حتی اگر ظاهرا هم پیروز شویم عین شکست ما خواهد بود.


هر کاری را به هر قیمتی نباید انجام داد
حجت الاسلام روح اظهار کرد: امام خمینی(ره) به عنوانی عارفی مجاهد و کم نظیر اصرار دارند که ابتدا خود را بسازید بعد وارد جامعه شوید چرا که برخی امور مانند انتخابات و بداخلاقی هایی که در آن صورت می گیرد، میدان لغزش انسان را فراهم می کند.


استاد حوزه علمیه مشهد گفت: هر کاری را به هر قیمتی نباید انجام داد؛ اگر دیدیم کاری ما را به خدا نزدیک نمی کند نباید آن را ادامه دهیم، توجیهات را کنار بگذاریم و از اشتباه خود بازگردیم.


وی با بیان این که پیش از ابراهیم شدن نباید در آتش رفت، خاطرنشان کرد: البته این به معنای عزلت گزینی نیست بلکه به معنای لزوم احراز صلاحیت های لازم برای ورود به عرصه های اجتماعی است.


می شود در کوران سیاست بود اما آلوده نشد
 حجت الاسلام روح، غیبت را از بداخلاقی های رایج به ویژه در انتخابات برشمرد و اضافه کرد: این که رهبر معظم انقلاب 20 سال است در کوران مباحث سیاسی قرار دارند ولی یک کلمه غیبت نکرده اند، این یعنی می شود سیاستمداری زبده و در اوج سیاست بودن و مردم را در طوفان بلایا هدایت کردن اما آلوده رذایل نشدن.


وی با بیان این که غیبت در هیچ عرصه ای استثنا نشده است، گفت: امام خمینی(ره) در چهل حدیث با ذکر دو روایت می فرمایند هر کس فکر می کند می شود آدم هم غیبت کند هم حلالزاده باشد اشتباه می کند.


استاد حوزه علمیه مشهد یادآور شد: متأسفانه در نگاه جامعه، معمولا اعمال منافی عفت نسبت به غیبت گناه بزرگتری محسوب می شود؛ این در حالی است که شرع می گوید غیبت به مراتب گناهی بزرگ تر و با گستره آسیب وسیع تر است.


لزوم رعایت اخلاق درباره رد صلاحیت شدگان
حجت الاسلام روح با اشاره به این سخن رهبر معظم انقلاب که اگر کسی رد صلاحیت شد به این معنا نیست که باید در حق آن ها بی حرمتی روا داشت، تأکید کرد: تفاوتی ندارد که غیبت درباره کار، دین، اخلاقیات، ظاهر و قیافه، افعال دنیوی یا افعال اخروی فرد باشد یا زبان یا کنایه، ادا و اشاره.


وی با بیان این که به فرموده رهبر معظم انقلاب کاندیداها و هوادارانشان به جای تعرض و تخریب دیگران، خود را معرفی کنند، به نقل از ایشان ادامه داد: انتخابات باید شیرین برگزار شود؛ دشمن می خواهد امن و امان انتخابات را از بین ببرد. همه مردم و دست اندرکاران با قاطعیت به دشمن نه بگویند.


استاد حوزه علمیه یادآور شد: توجه داشته باشیم اصول انسانی در مکتب اسلام را که سبب جذب حداکثری می شود با رفتارهای اشتباه خود خدشه دار نکنیم./930/202/ب2

ارسال نظرات