۱۲ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۹:۵۴
کد خبر: ۳۱۴۱۶۸
مدیر کل اوقاف و امور خیریه اردبیل:

خدمت به مردم و سازندگی کشور حرکت در مسیر جهاد و شهادت است

خبرگزاری رسا ـ مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان اردبیل هرگونه اهمال و سهل انگاری در خدمت به مردم را خیانت به خون شهدا دانست و گفت: امروز عرصه جهاد و شهادت همان عرصه سازندگی کشور و خدمت به مردم است.
حجت الاسلام قيامي، مدير کل اوقاف اردبيل

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اردبیل، حجت‌الاسلام اکبر قیامی، مدیر کل اوقاف و امور خیریه استان اردبیل عصر امروز در جلسه ترویج ارزش‌های اسلامی و ارتقاء بصیرت انقلابی در اردبیل، خاطرنشان کرد: مهم‌ترین وظیفه کارکنان اوقاف خدمت صادقانه به مردم، انجام کارها و وظایف محوله قانونی، تکریم ارباب رجوع و خدمت به موقوفات و بقاع متبرکه است.

 

وی با بیان اینکه خدمت به خلق سبب خرسندی خداوند و خشنودی امام، شهدا و رهبری است، افزود: امروز عرصه جهاد و شهادت، همان عرصه سازندگی کشور است و ما می‌توانیم با پیشرفت امور، با تجدید میثاق با امام و رهبر معظم انقلاب، رهرو شهیدان گلگون کفن ایران اسلامی باشیم.

 

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اردبیل، تصریح کرد: کسانی که در مسیر خدمت به مردم هرگونه اهمال و سهل‌انگاری به خرج دهند با ایجاد بدبینی بین مردم، به یقین به خون شهدا خیانت می‌کنند.

 

حجت الاسلام قیامی گفت: مردم انقلابی ایران اسلامی در سالیان قبل و بعد از انقلاب همواره پشتیبان امام خمینی(ره) و نایب بر حق وی بوده‌اند و در مسیر انقلاب با وجود توطئه‌ها، ترورها و راه‌اندازی جنگ‌های نرم و سخت، با اهداء خون فرزندان خود نسبت به انقلاب خود وفادارتر شده‌اند.

 

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان اردبیل تصریح کرد: همه ما مدیون خون شهدا هستیم و باید تا آخرین نفس از جمهوریت و اسلامیت کشورمان دفاع کنیم و پیرو واقعی ولایت فقیه باشیم تا بتوانیم کشور را بیش از گذشته در مسیر تعالی و توسعه قرار دهیم.

 

حجت الاسلام قیامی با اشاره به نقش بی بدیل مساجد در پیروزی انقلاب اسلامی، اظهار کرد: همانطور که امام راحل(ره) فرمودند؛ مساجد سنگر است و باید سنگرها  را حفظ کرد، باید تلاش کنیم تا حضور مردم در این مراکز دینی، مذهبی و فرهنگی در سطح استان اردبیل افزایش یابد.

 

وی با بیان اینکه بازرسی از عملکرد سال 94 اوقاف استان اردبیل در نیمه نخست اسفندماه انجام می‌شود، افزود: آمادگی تمامی ادارات و واحدهای مختلف اوقاف استان و تهیه مستندات مورد نیاز در این حوزه ضروری بوده و باید انجام شود./937/202/ب2

ارسال نظرات