۲۷ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۴:۴۶
کد خبر: ۳۱۶۹۸۵
امام جمعه موقت زاهدان:

بیست و هفتمین همایش علمی تحقیقی مذاهب اسلامی در زاهدان آغاز شد

خبرگزاری رسا ـ حجت الاسلام راهداری گفت: بیست و هفتمین همایش علمی تحقیقی مذاهب اسلامی با توجه به مشکلات روز جامعه اسلامی طی سه روز در قالب سه کمیسیون به بررسی 227 مقاله می پردازد و به افزایش آگاهی و بصیرت علما کمک می کند.
همايش مذاهب اسلامي

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در زاهدان، حجت الاسلام احمد راهداری، امام جمعه موقت زاهدان در آیین افتتاحیه بیست و هفتمین همایش علمی تحقیقی مذاهب اسلامی که امروز در سالن اجتماعات نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در امور اهل سنت سیستان و بلوچستان برگزار شد، گفت: یکی از مهم ترین نشانه‌های شکوفایی علم و بالندگی جامعه، تبادل افکار است.

 

وی ادامه داد: بر احدی از محققین پوشیده نیست که با رشد این خصیصه بعنوان یک رکن، از جمیع جهات تعالی را برای جامعه در بر خواهد داشت.

 

امام جمعه موقت زاهدان عنوان کرد: معصومین ما تعلیم و تربیت را وظیفه مهم خود دانستند و بالندگی جامعه را در این امر دیدند چرا که هنگامی که اجتماع در این حیطه رشد کند، تمام دنیا به او نیازمند می‌شود.

 

وی ابراز داشت: علم می تواند انسان را از خطرات سخت قیامت نجات دهد امروز نیز یکی از برکات انقلاب اسلامی، رشد علمی جلوتر از زمان کشور است که در سایه رهبری امام و رهبر انقلاب حاصل شده است.

 

حجت الاسلام راهداری افزود: بیست و هفتمین همایش علمی تحقیقی مذاهب اسلامی با توجه به مشکلات روز جامعه اسلامی طی سه روز در قالب سه کمیسیون به بررسی 227 مقاله می پردازد و به افزایش آگاهی و بصیرت علما کمک می کند./831/203/ب3

ارسال نظرات