۲۹ بهمن ۱۳۹۴ - ۱۴:۱۲
کد خبر: ۳۱۷۳۳۴
استاد حوزه علمیه کرمان:

کسب علم رکن طلبگی است/ ضرورت کار گروهی در حوزه‌های علمیه

خبر گذاری رسا ـ استاد حوزه علمیه کرمان با اشاره به اهمیت درس های حوزوی، گفت: درس و کسب علم رکن طلبگی است و طلبه نباید حتی خطی از درس را مهمل و مجمل رها کند.
حجت الاسلام والمسلمين حسن نوراللهي استاد حوزه علميه کرمان کلاس هاي درس و مباحثه طلاب حوزه علميه سفيران هدايت بيرجند در ايام اعتکاف مباحثه سنت ديرين در سيستم آموزش حوزه هاي علميه شيعي کلاس هاي درس و مباحثه طلاب حوزه علميه سفيران هدايت بيرجند در ايام اعتکاف
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کرمان، حجت الاسلام حسن نور اللهی، استاد حوزه علمیه کرمان امروز و در دیدار با طلاب حوزه علمیه کرمان، به اهمیت درس های حوزوی اشاره کرد و گفت: درس و کسب علم رکن طلبگی است و طلبه نباید حتی خطی از درس را مهمل و مجمل رها کند.
 
وی با اشاره به روش نوین و پویای حوزه علمیه در فراگیری علوم، افزود: مباحثه برترین روش یادگیری علم، ارائه مطلب و راه تقویت بیان است.
 
حجت الاسلام نور اللهی به سایر محسنات مباحثه اشاره کرد و گفت: درس بدون مباحثه هیچ اثر و فایده ای ندارد؛ در واقع مباحثه رکن درس است که اگر ترک شود، درس نیز فوت شده و هیچ اثری نخواهد داشت.
 
وی ادامه داد: مباحثه قوه نویسندگی و راه تقویت نوشته است؛ با مباحثه می توان خلاصه و کامل نوشت و بدون اهمال نکته ای مطلب را کامل نوشت و یا ارائه داد.
 
این استاد حوزه علمیه تاکید کرد: اگر طلبه ای توان ارائه مطلب را نداشت و نتوانست خوب بنویسد، نشان از این دارد که مباحثه نکرده و یا با کیفیت خوب مباحثه را ادا نکرده است.
 
حجت الاسلام نور اللهی با اشاره به ارزش جوانی و توانایی های جوان، گفت: جوان شور و شوق دارد و باید این نشاط را در موضع صحیح و در جایگاه مناسب بکار گیرد؛ طلاب جوان نیز باید از شور و شوق جوانی در راه تحصیل علم و تهذیب نفس استفاده کنند.
 
وی تأکید کرد: مبادا طلبه، جوانی خود را در کسلی، تنبلی و یا جناح بازی هدر دهد؛ بنابراین لازم است جوانان و به ویژه طلاب‌جوان، ظرفیت ها و توان خود را شناسایی کرده و هرگز دچار غفلت و سستی نشوند.
 
این مشاور حوزه علمیه گفت: اگر با تنبلی و کسلی چند روزی درس و مباحثه خود را رها کنیم، انگیزه خود را از دست خواهیم داد و دچار غفلت خواهیم شود.
 
وی افزود: غفلت به این است که طلبه چند روز مباحثه نکند و هرگز ناراحت نشود.
 
این استاد اخلاق حوزه علمیه کرمان گفت: اگر ما وظیفه خود را انجام ندهیم، بار سنگینی بر دوش امام زمان خواهد افتاد و هرگز نخواهیم توانست رسالت خود انجام دهیم.
 
وی با اشاره به راه جبران نواقص و کاستی ها، گفت: باید روحیه کار جمعی را طلاب تقویت کرده و آن ها به سمت کارهای گروهی سوق دهیم.
 
حجت الاسلام نور اللهی در پایان گفت: جوان دارای ذهن آماده و دارای جولان است؛ لازم است جوانان با پشتکار از این ظرفیت استفاده کنند تا نیرویی تازه نفس، عالم و مجتهد برای دین خدا و ولی زمان خود باشند./9701/202/ب2
ارسال نظرات