علم باید وارد عرصه زندگی شود
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در کرمان، حجت الاسلام نوراللهی در درس اخلاق امروز مدرسه علمیه امام مهدی(عج) کرمان، گفت: در روایات برای علم جایگاه ویژه ای قائل شده اند و مقامات بسیاری برای اهل علم بیان شده است.
وی در ادامه گفت: بر اساس روایات علم سبب نجات انسان از گرفتاری ها است و موجب حفظ انسان خواهد شد.
حجت الاسلام نوراللهی با بیان این که علم جبران فقر انسان است، ابراز داشت: اگر کسی اهل علم است اما علم او جبران ناتوانی او را نمی کند دچار مشکل است.
وی با اشاره به این که حوزه موسسه آموزش زبان عربی و فقه و اصول نیست، گفت: حوزه علمیه یعنی دین و تبدیل واقعیت ها به علم است.
استاد حوزه علمیه کرمان خاطرنشان کرد: علم باید به انسان فکر و توانمندی بدهد و قدرت تدبیر را در انسان تقویت کند.
وی همچنین خاطرنشان کرد: مشکلات در زندگی ناگزیر است اما علمی که به دنبال آن راه حل مشکلات را نداشته باشد برای صاحب آن بهره ای نخواهد داشت.
حجت الاسلام نوراللهی با تأکید بر این که بر اساس روایات اگر علم و عقل با هم نباشند این علم به درد نمی خورد، اظهار داشت: نتیجه علم باید عقل باشد که به دنبال آن تدبیر در امور می آید.
وی با سفارش به این که علم باید به دنبال خود عقل تدبیر بیاورد، ابراز داشت: بعضی از افراد با این که از مراتب بالای علمی برخوردارند اما علم را به عرصه زندگی نیاوردهاند.
این استاد اخلاق با بیان این که جامعه به دنبال این است که طلاب مدیریت جامعه را به دست بگیرند، تصریح کرد: با این وجود بعضی از عهده مدیریت خودشان نیز بر نمی آیند.
وی با اشاره به این که در امور دنیایی مردم ایران هم حتی حضور یک روحانی وجود دارد، گفت: این نشان از فضیلت علم نیست، بلکه نشان دهنده توانمندی علم است.
حجت الاسلام نوراللهی ناتوانی علمی را فاجعه دانست و اظهار داشت: بزرگان ما نه از باب این که نداشتند فقیر زندگی می کردند، بلکه در راه علم فقر را افتخار می دانستند.
وی همچنین ابراز داشت: طلبه باید بداند کجا آمده و برای تحصیل، زندگی، ورزش و سایر امور زندگی اش برنامه ریزی داشته باشد، در غیر این صورت موفق نخواهد شد./9702/202/ب1