۱۲ اسفند ۱۳۹۴ - ۲۰:۴۸
کد خبر: ۳۱۹۹۱۳
معاون تهذیب و تبلیغ حوزه های علمیه استان اصفهان:

قرآنی شدن منابر و خطابه‌ها موجب تأثیرگذاری و هدایت بیشتر جامعه خواهد شد

خبرگزاری رسا ـ حجت الاسلام مؤمنی جایگاه اصلی قرآن را در بین حوزویان دانست و گفت: گاهی اوقات منبرهای روحانیون و طلاب ما بیش از اندازه به حاشیه ها می پردازد، در حالی که ما از منابع اصلی مانند قرآن غافل هستیم، قرآنی شدن منابر و خطبه ها اثرگذاری و هدایت بیشتری را برای افراد جامعه به دنبال خواهد داشت.
معاون تهذيب حوزه علميه اصفهان

حجت الاسلام سید حسین مومنی، معاون تهذیب و تبلیغ حوزه های علمیه استان اصفهان، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در اصفهان، درباره لزوم توجه بیشتر حوزه و حوزویان به قرآن مجید و استفاده روزافزون از قرآن در جامعه، گفت: جایگاه اصلی قرآن در بین حوزویان است و می طلبد که بیش از پیش مورد توجه قرار گیرد، امروزه با توجه به تشتت ها و نظرات مختلفی که در جامعه وجود دارد، اگر حوزه های علمیه بخواهند در این زمینه کارگشایی کنند، مسلماً باید تمسک به قرآن بیشتر مورد توجه قرار گیرد.

 

وی ادامه داد: در روایات اهل بیت(ع) داریم هنگامی که فتنه ها و مشکلات و تاریکی‌ها بر شما وارد می آید علیکم بالقرآن، به همین دلیل اگر حوزویان انس و الفت بیشتری با قرآن پیدا کنند ان شاء الله در ارائه طریق به مردم هم موفق تر خواهند بود.

 

معاون تهذیب و تبلیغ حوزه های علمیه استان اصفهان، افزود: یکی از شیوه های اهمیت بیشتر به قرآن اجرای مسابقات قرآن است که هر ساله مسابقات باشکوهی با تلاش معاونت تهذیب و تبلیغ استان در سطح حوزه های علمیه استان اصفهان برگزار می شود و هر سال نسبت به سال های قبلی نقاط ضعف و قوت را مورد توجه قرار می دهیم تا بهره وری و تاثیر بیشتری در تقویت قرآنی شدن حوزه و حوزویان داشته باشد.

 

حجت الاسلام مؤمنی تصریح کرد: یکی از کارهایی که در مسابقات امسال حوزه انجام شد گنجانده شدن بخش خطابه قرآنی به مسابقات بود، گاهی اوقات منبرهای روحانیان و طلاب ما بیش از اندازه به حاشیه ها می پردازد، در حالی که ما از منابع اصلی مانند قرآن غافل هستیم.

 

وی ابراز داشت: اگر واقعاً منابر و خطابه های ما خطابه های قرآنی بشود، مسلماً اثرگذاری و هدایت بیشتری را برای افراد جامعه به دنبال خواهد داشت و هدف این است تا منبری ها و خطبای حوزوی در سخنرانی های خود بهره های بیشتری از نکات دقیق و راهگشای تربیتی قرآن بگیرند.

 

معاون تهذیب و تبلیغ حوزه علمیه اصفهان بیان داشت: ما هم در بین شیعه و هم در بین اهل تسنن منابع تفسیری قرآن را داریم که از حیث ارزش گذاری محتوا  و روش تفسیری مورد تأیید همه علما نیستند، از آن طرف یک سری از منابع هم وجود دارد که مورد تاکید و تایید علمای هر دو فرقه هستند که ما باید بیشتر به این تفاسیر بپردازیم و مردم را به سوی آن ها ترغیب کنیم. /869/302/ب2

ارسال نظرات