۲۷ اسفند ۱۳۹۴ - ۰۹:۲۹
کد خبر: ۳۲۲۲۶۶
مدیر حوزه علمیه مازندران:

دنیا زدگی مهم ترین عامل کمرنگ شدن صله رحم است

خبرگزاری رسا ـ مدیر حوزه علمیه مازندران، دنیا زدگی را مهم ترین عامل کمرنگ شدن صله رحم دانست و گفت: متأسفانه مردم در جامعه امروز غرق در مسائل دنیوی و مادی هستند و به امور معنوی کمتر توجه دارند.
مدير حوزه علميه مازندران

حجت الاسلام ابوالقاسم طاهری، مدیر حوزه علمیه مازندران در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در ساری، با اشاره به در پیش بودن سال جدید، گفت: با آغاز سال جدید و پایان سال ما به قله زمان رسیدیم و بهتر است نظاره گر، حسابگری و مقایسه ای در دنیای خود داشته باشیم.

 

وی افزود: در دنیا و آخرت همه تحولات و دگرگونی‌ها دارای حساب و کتاب و نظمی است و این نظم آنقدر دقیق و حساب شده است که می توان بر اساس آن تحولات و اتفاقات آینده را هم پیش بینی کرد و اگر این نظم و حساب بهم بخورد حیات به خطر می افتد.

 

مدیر حوزه علمیه مازندران اظهار داشت: جسم و روح انسان هم دارای نظم و حسابی است و در حسابگری جسم، روح به حسابگری اعمال، نیت ها و رفتار خود برسیم تا از انحرافات و اشتباهات زندگی بدور باشیم و مقایسه کنیم که آیا حال ما احسن الحال است یا فقط احسن المال است.

 

حجت الاسلام طاهری با بیان این که بهار زنده شدن دوباره طبیعت و زیبایی ها است و این درسی است که ما باید از طبیعت و بهار بگیریم، ادامه داد: ما نیز با همراه با طبیعت با زدودن ناپاکی و بدی ها شاهد تحول درونی در خود باشیم.

 

عضو شورای حوزه علمیه مازندران اظهار داشت: در آغاز سال خانواده ها شروع به خانه تکانی می کنند و تحولی در خانه و لباس های خود ایجاد می کنند که باید مهم‌ترین تحول ها در خانه دل صورت بگیرد و دل خودمان را تحول بدهیم و به سوی خدا نزدیک تر شویم.

 

وی با بیان این که عید زمانی است که انسان معصیت خدا را نداشته باشد و به سوی خدا یک گام نزدیک تر شده باشد، گفت: آغاز سال نو، تجدید حیات طبیعت و یادآور رستاخیزعظیم الهی است و باید همراه با تحول عظیمی که در عالم خلقت ایجاد می شود، انسان ها نیز به سوی تحول درونی حرکت کنند که معنای دعای تحویل سال نیز همین نکته است.

 

عضو شورای حوزه علمیه مازندران در ادامه سخنان خود از صله رحم به عنوان یک سنت حسنه اسلامی یاد کرد و با بیان این که صله رحم در فرهنگ اسلامى به معناى ارتباط با خویشاوندان نسبى و پیوند مستمر با آنان است، افزود: قطع این آداب اسلامی در بسیاری از روایات و احادیث به شدت مذمت شده است.

 

وی، صله رحم را موجب رفع کدورت ها دانست و با اشاره به برخی روایات دراین خصوص بیان داشت: هر روز که در آن گناه و معصیت نشود می تواند عید باشد و عید نوروز نیز فرصت مناسبی برای تقویت سنت اسلامی صله رحم است.

 

مدیر حوزه علمیه مازندران، دنیا زدگی را مهم ترین عامل کمرنگ شدن صله رحم دانست و تصریح کرد: متأسفانه مردم در جامعه امروز غرق در مسائل دنیوی و مادی هستند و به امور معنوی کمتر توجه دارند.

 

وی در ادامه سخنان خود به تأکید ویژه پیامبراسلام برتقویت صله رحم اشاره کرد و گفت: اهمیت صله رحم تا آنجا است که پیامبر اسلام(ص) می فرماید: «پیوند با خویشاوندان شهرها را آباد می سازد و بر عمر ها می افزاید هر چند انجام دهندگان آن از نیکان هم نباشند.»

 

عضو شورای حوزه علمیه مازندران با بیان این که همیشه برای اصلاح، تقویت، پیشرفت تکامل و عظمت بخشیدن به یک اجتماع بزرگ، چه از نظر اقتصادی یا نظامی، و چه از نظر جنبه های معنوی و اخلاقی باید از واحد های کوچک آن شروع کرد، خاطرنشان کرد: با پیشرفت و تقویت همه واحد های کوچک، اجتماع عظیم، خود به خود اصلاح خواهد شد و این مسأله یکی از دلایل تأکید اسلام به تقویت صله ارحام است./1317/302/ب1

ارسال نظرات