۱۸ فروردين ۱۳۹۵ - ۱۱:۴۰
کد خبر: ۳۲۳۵۸۸
آیت الله موسوی جزایری:

قاضی نورالله شوشتری در راه ترویج مذهب تشیع به شهادت رسید

خبرگزاری رسا ـ آیت الله موسوی جزایری با اشاره به شخصیت علامه قاضی نورالله شوشتری، گفت: قاضی شوشتری همچون اجداد خود وظیفه تبلیغ مذهب اهل بیت را احساس و در این راه به شهادت رسید.
 آيت الله جزايري

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، آیت الله سیدمحمدعلی موسوی جزایری، نماینده ولی فقیه در خوزستان و امام جمعه اهواز با حضور در برنامه «مفاخرنا» که از سوی شبکه جهانی الاهواز پخش شد، با اشاره به شخصیت علامه مجاهد قاضی نورالله شوشتری، گفت: ایشان از بزرگان اسلام است که در کتب تراجم و علم رجال مورد تمجید و تقدیر قرار گرفته است.

 

نماینده ولی فقیه در خوزستان با اشاره به این که علامه قاضی نورالله شوشتری همچون اجداد خود مروج مذهب شیعه بود، خاطرنشان کرد: علامه امینی در کتاب الغدیر ایشان را کعبه دین و مناره آن دانسته و برای علم آموزی از محضر پدر خود در شوشتر بهره برده و پس از آن برای بهره گیری از اساتید مختلف به سوی مشهد مقدس حرکت کردند.

 

امام جمعه اهواز بیان کرد: قاضی نورالله شوشتری همچون اجدادش ترویج مذهب شیعه را مسؤولیت خود احساس کرده و به سوی هندوستان رهسپار شد و در آنجا به عنوان مرجع تقلید و از بزرگان قضات به تدریس فقه اسلامی برای مذاهب پنجگانه پرداخت.

 

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری گفت: علامه قاضی نورالله شوشتری در حدود 140 کتاب و رساله از جمله احقاق الحق و ازهاق الباطل، مجالس المؤمنین و الصورام المحرقه فی الرد علی الصواعق المحرقه را نوشته و کتاب مجالس المؤمنین را درباره اصالت و ریشه های مکتب تشیع و سابقه تاریخی بزرگان آنها به زبان فارسی نگاشت.

 

آیت الله موسوی جزایری با اشاره به این که علامه قاضی نورالله شوشتری در حدود 37 کتاب ایشان حواشی بر کتاب های گذشته است، خاطرنشان کرد: بقیه کتاب ها تألیفی و به زبان های عربی و فارسی نوشته شده اند.

 

این مقام مسؤول تأسیس تشیع را به دوران پیامبراکرم(ص) دانسته و با اشاره به حدیث یا «علی انت و شیعتک هم الفائزون» گفت: اصطلاح شیعه از زبان پیامبراکرم(ص) بیان شده و علامه قاضی نورالله شوشتری پس از صلوات فرستادن بر امیرمؤمنان(ع) مورد حسادت قرار گرفته و تلاش ها برای شهادت ایشان آغاز شد.

 

رییس شورای فرهنگ عمومی اهواز با بیان این که از دید اهل تسنن صلوات تنها مختص پیامبر اکرم(ص) بوده و بر غیر ایشان فرستادن بدعت است، افزود: بنا به آیات قرآنی و روایات حضرت علی(ع) نفس و جان پیامبر اکرم(ص) بوده و صلوات فرستادن بر حضرت علی(ع) در واقع صلوات بر پیامبر اکرم(ص) است.

 

این مقام مسؤول در پایان گفت: علامه قاضی نورالله شوشتری پس از توطئه چینی ها و دسیسه های دشمنان و پس از آگاهی بر مذهب ایشان غریبانه در هندوستان به شهادت رسید./9456/202/ب1

ارسال نظرات