۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۶:۰۷
کد خبر: ۳۲۵۹۹۱

چند خبر کوتاه از استان خوزستان

خبرگزاری رسا ـ 25 تیرماه سال جاری؛ آخرین فرصت ارسال آثار به دبیرخانه جشنواره شعر رضوی به زبان عربی، حضور 25 نفر از مبلغان خواهر حوزه علمیه الزهرا(س) در ایام اعتکاف، تجمع سراسری پاسداران حریم ولایت با حضور سردار فضلی در اهواز و برگزاری دوره های قرآنی در حوزه علمیه امام صادق(ع) خرمشهر از مهم ترین عناوین اخبار کوتاه استان خوزستان هستند.
چند خبر کوتاه از خوزستان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، سید کریم موسوی، دبیر اجرایی هفتمین جشنواره بین المللی شعر رضوی به زبان عربی(یادمان دعبل خزاعی)، جشنواره بین المللی شعر رضوی را نخستین جشنواره فراملی شعر عربی ولایی در کشور برشمرد، ابراز داشت: این جشنواره هرساله با حضور شاعران جهان اسلام و به ویژه تشیع در استان خوزستان برگزار می شود.

 

وی در گفت‌وگو با خبرنگار رسا با بیان این‌که موضوع اصلی جشنواره بین المللی شعر رضوی به زبان عربی مدح و بیان مناقب امام هشتم(ع) است، اظهار داشت: این جشنواره در دو قالب شعر شعبی و فصیح برگزار می شود؛ شاعران جمهوری اسلامی ایران و عراق بیشتر شعرها را در قالب شعر شعبی می سرایند.

 

دبیر اجرایی هفتمین جشنواره بین المللی شعر رضوی به زبان عربی خاطرنشان کرد: این جشنواره ٢٠ مرداد سال در کتابخانه مرکزی خوزستان افتتاح و در ٢١ مرداد 95 و در شهرستان شوش، مجتمع فرهنگی دعبل خزاعی به پایان می رسد.

 

موسوی با اشاره به استقبال قابل توجه شاعران کشورهای جهان اسلام همچون عراق، بحرین، یمن، کویت و دیگر موارد، افزود: در هفتمین جشنواره بین المللی شعر رضوی به زبان عربی(یادمان دعبل خزاعی) از 15 شاعر برگزیده تجلیل خواهد شد.

 

وی با اشاره به فراخوان شاعران برای حضور در هفتمین جشنواره بین المللی شعر رضوی به زبان عربی(یادمان دعبل خزاعی) و ارسال آثار به دبیرخانه، ادامه داد: اطلاع رسانی و فراخوان به صورت مجازی و رسانه ای انجام شده و تاکنون آثاری از سوی شاعران به دبیرخانه ارسال شده است.

 

دبیر اجرایی هفتمین جشنواره بین المللی شعر رضوی به زبان عربی با اشاره به این‌که محدودیت سنی برای شرکت در این سری از جشنواره وجود ندارد، ابراز داشت: شاعران برگزیده از 20 سال به بالا خواهند بود.

 

موسوی بیان داشت: شاعران آثار خود را باید به سایت اینترنتی http://khozestan.shamstoos.ir/fa/home تا تاریخ 25 تیرماه سال جاری جهت ارزیابی ارسال کنند.

 

حضور 25 نفر از مبلغان خواهر حوزه علمیه الزهرا(س) در ایام اعتکاف

زینب شلیشاوی، معاون فرهنگی مدرسه علمیه الزهرا(س) هندیجان با اشاره به این‌که به مناسبت گرامیداشت سالروز ولادت حضرت امیرالمؤمنین(ع) امروز یکم  اردیبهشتماه مراسمی با حضور طلاب و خانواده‌های آنان در این مدرسه برگزار شد.

 

وی با بیان این‌که مهمترین بخش‌ این برنامه سخنرانی خیری عبادی، مدرس حوزه علمیه پیرامون ابعاد اخلاقی شخصیت امیرمؤمنان(ع) بود، ادامه داد: مولودی‌خوانی و تجلیل از بانوان طلبه فعال در مسابقات فرهنگی و قرآنی دیگر بخشهای این مراسم بود.

 

شلیشاوی با اشاره به نزدیکی ایام معنوی اعتکاف ماه رجب، از حضور 25 مبلّغ این مدرسه برای اجرای برنامه‌های فرهنگی در مراسم اعتکاف بانوان این شهرستان خبر داد و عنوان کرد: ایراد سخنرانیهای معرفتی، قرائت قرآن و ادعیه، پاسخگویی به سؤالات دینی از جمله این برنامهها هستند.

 

تجمع سراسری پاسداران حریم ولایت با حضور سردار فضلی در اهواز

براساس این گزارش، اردوی فرهنگی معنوی و تجمع سراسری پاسداران حریم ولایت با حضور و سخنرانی سردار علی فضلی جانشین رئیس سازمان بسیج مستضعفین در پادگان شهید غلامی واقع در جاده سوسنگرد اهواز برگزار خواهد شد.

 

بنابراین گزارش، سخنرانی سردار حسن شاهوار پور، فرمانده سپاه حضرت ولیعصر(عج) خوزستان و تجلیل از پاسداران حریم ولایت از دیگر برنامه های این تجمع سراسری است.

 

گفتنی است، پادگان شهید غلامی از مقرهای موثر در آمادگی رزمندگان اسلام در دوران 8 سال دفاع مقدس بود که امروز نیز توانسته در خدمت رسانی به کاروان‌های راهیان نور نقش موثری داشته باشد.

 

برگزاری دوره های قرآنی در حوزه علمیه امام صادق(ع) خرمشهر

حجت‌الاسلام نوری وصیلات، مدیر مدرسه علمیه امام صادق(ع) خرمشهر از برگزاری دوره‌های آموزشی قرآن به صورت مستمر در این مدرسه خبر داد و گفت: این دوره‌ها به صورت پیوسته و با حضور طلاب در حال برگزاری است.

 

وی با بیان این‌که این دوره‌ها ویژه عموم مردم و طلبه‌های مدرسه علمیه امام صادق(ع) برگزار می‌شود، افزود: دوره جدید 5 اردیبهشت‌ماه ویژه آقایان و بانوان آغاز خواهد شد؛ پیش‌بینی می‌شود در هر کلاس 30 قرآن‌آموز در رشته‌های تجوید، روخوانی و روانخوانی قرآن کریم شرکت کنند.

 

مدیر حوزه علمیه امام صادق(ع) خرمشهر با اشاره به اعطای گواهی‌ پایان‌دوره به شرکت‌کنندگان در انتهای دوره، افزود: این کلاس‌ها زیر نظر مدرس قرآن حجت‌الاسلام احمد ناصری برگزار می‌شود.

 

گفتنی است، کلاس‌ها به صورت هفتگی در روزهای یکشنبه و سه‌شنبه در حوزه قرآن مدرسه علمیه امام صادق(ع) خرمشهر برگزار می شود./9453/101/ب3

ارسال نظرات