۰۱ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۹:۰۳
کد خبر: ۳۲۶۰۵۰
مدیر حوزه علمیه تویسرکان مطرح کرد؛

ضرورت توجه حوزه به دشمن شناسی و ولایت شناسی

خبرگزاری رسا ـ مدیر حوزه علمیه تویسرکان گفت: باید در کنار دروس حوزوی، مباحث نظری سیاسی اسلام گنجانده شود تا با تبیین مبانی تفکر سیاسی اسلام، طلاب و روحانیان بینش دشمن شناسی و ولایت شناسی پیدا کنند.
«دشمن شناسي»

حجت الاسلام ابوالفضل بهرامی مدیر حوزه علمیه تویسرکان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در همدان، با اشاره به هشدار مقام معظم رهبری نسبت به تضعیف حرکت و تفکر انقلابی در حوزه، گفت: حوزه ها به معنای تمام انقلابی هستند و در طول تاریخ هم این گونه بوده اند، ولی بعد از انقلاب که حکومت ولایت فقیه استقرار یافت باید ارتقا پیدا می کرد که متأسفانه در این زمینه کمی ضعیف عمل کرده است و تفکر تشکیلاتی ولایت فقیه در حوزه ایجاد نشده است.

 

وی تأکید کرد: حوزه باید با مصادیقی که تظاهر به انقلابی بودن می­کنند ولی نشانه و محتوای انقلابی در آن نیست مبارزه کند، باید جلسات و کرسی­های بحث سیاسی بیشتر برگزار شود و علما به روشنگری­های مقام معظم رهبری توجه کنند.

 

حجت الاسلام بهرامی ادامه داد: باید در کنار دروس حوزوی، مباحث نظری سیاسی اسلام گنجانده شود تا با تبیین مبانی تفکر سیاسی اسلام، طلاب و روحانیان بینش دشمن شناسی و ولایت شناسی پیدا کنند تا بتوانند جریان و مسیر انحرافی را از مسیر اصلی و ارزش های انقلاب تشخیص دهند.

 

مدیر حوزه علمیه شهر تویسرکان با اشاره به رواج یافتن برخی تفکرات سکولاریستی در حوزه­ها تصریح کرد: در حوزه علمیه حقیقی حرکتی خلاف نظام اسلامی و انقلابی وجود ندارد ولی افرادی بسته به منافع و مصالح خود به رواج برخی تفکرات و جهت گیری های غلط و مغرضانه می­پردازند.

 

وی ادامه داد: جریان فکری خاصی وجود ندارد و نمی­توان این موضوع را جریان فکری تلقی کرد فقط ممکن بعضی از افراد وجود داشته باشند به دلیل حسادت و ناکامی­هایی که در برخی مسایل داشته­اند دچار این گونه لغزش­ها شوند که این گونه افراد حتی با هم متحد نبوده و هر یک به دنبال تمایلات دنیوی خویش هستند.

 

حجت الاسلام بهرامی در مورد این مسأله که عده­ای با سنگر گرفتن پشت عَلم استقلال حوزه تقابل و رویایی با نظام را دنبال می­کنند ابراز داشت: بعضی از علمای ما این نظر را دارند که حوزه نباید وام دار دولت­ها و جناح­ها باشند زیرا در این صورت با عوض شدن دولت و جناح­ها صدمات جدی به حوزه­ها وارد می­شود.

 

وی افزود: استقلال حوزه از دولت نباید سبب اختلاف بین دولت و حوزه شود همچنین لازم است در عین استقلال، همبستگی بین آن­ها وجود داشته باشد، در این صورت تعامل سازنده­ای بین آن­ها شکل خواهد گرفت که به نفع کشور و نظام است و در این بین اهداف متعالی حوزه نباید فراموش شود و تحت تأثیر جناح­ها و دولت­ها قرار گیرد./979/302/ب1

ارسال نظرات