۲۷ ارديبهشت ۱۳۸۸ - ۱۴:۱۶
کد خبر: ۴۱۰۸
آیت‌الله علوی گرگانی:

تخریب انتخاباتی در نظام اسلامی زیبنده نیست

خبرگزاری رسا ـ آیت‌الله علوی گرگانی در آستانه فرارسیدن انتخابات ضمن توصیه به رعایت اخلاق و دوری از تخریب کاندیداها، بداخلاقی های انتخاباتی را زیبنده نظام اسلامی ندانست.
آيت الله علوي گرگاني
 
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا، آیت‌الله محمدعلی علوی گرگانی از اساتید برجسته حوزه علمیه قم، امروز در دیدار با جمعی از مسؤولان و سربازان معلم نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به روایتی از پیامبر(ص) گفت: بدترین مردم کسانی هستند که سخن‌چینی می‌کنند، بین مردم اختلاف ایجاد می‌کنند و سبب جدا کردن دوستان از همدیگر می‌شوند.

وی در ادامه سخنان خود با اشاره به نزدیک شدن به دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، افزود: افرادی سعی می‌کنند میان مردم را به هم بزنند و با نزدیک شدن به انتخابات به اختلاف‌افکنی میان نامزدهای انتخاباتی می‌پردازند.

آیت‌الله علوی گرگانی خاطرنشان کرد: متأسفانه خیلی‌ها قبل از انتخابات با هم دوست و صمیمی هستند، اما به محض این‌که برنامه انتخابات پیش می‌آید، به بدگویی از یکدیگر می‌پردازند.

این مدرس درس خارج فقه حوزه علمیه قم بر ترک تخریب در انتخابات تأکید کرد و خطاب به نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری گفت: چرا باید در نظام مقدس جمهوری اسلامی، برای این‌که رأی خود را بالا ببرید به تخریب دیگری بپردازید.

وی همچنین با بیان این‌که آیا درست است برای به دست آوردن رأی بیشتر، دیگران را لکه‌دار کنیم، اظهار داشت: در انتخابات برای دیگران عیب‌تراشی نکنید.

آیت‌الله علوی گرگانی در پایان تصریح کرد: به حساب خود رسیدگی کنید، قبل از این‌که دیگران به حساب شما رسیدگی کنند.
ارسال نظرات