۱۸ ارديبهشت ۱۳۹۵ - ۱۹:۵۵
کد خبر: ۴۲۵۳۹۵
۲۰ اردیبهشت ماه؛

آزمون کتبی مقطع دکترای دانشگاه امیرالمؤمنین اهواز برگزارمی شود

مدیر آموزش تحصیلات تکمیلی دانشگاه امیرالمؤمنین(ع) با اشاره به پذیرش 10 دانشجو در مقطع دکترای این دانشگاه در سال تحصیلی جدید، گفت: آزمون کتبی مقطع دکترای این دانشگاه 20 اردیبهشت ماه برگزارمی شود.
شیشه بر، مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه امیرالمؤمنین

رضا شیشه بر، مدیر آموزش تحصیلات تکمیلی دانشگاه امیرالمؤمنین(ع) در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، با اشاره به این که آزمون ورودی دکترای این دانشگاه از 20 اردیبهشت آغاز و در 23 همان ماه پایان می یابد، اظهار داشت: این دانشگاه در دو رشته کلام شیعه گرایش امامت و فقه و مبانی حقوق اسلامی در سال جدید پذیرش دانشجو در مقطع دکترا دارد.

 

مدیر آموزش تحصیلات تکمیلی دانشگاه امیرالمؤمنین(ع) با اشاره به این که آزمون کتبی مقطع دکترای رشته کلام شیعه در 20 اردیبهشت و رأس ساعت 9 صبح برگزار می شود، اظهارداشت: مصاحبه شفاهی از متقاضیان تحصیل در این رشته 21 اردیبهشت گرفته خواهد شد و در این رشته 5 دانشجو پذیرفته خواهند شد.

 

شیشه بر با بیان این که دانشگاه امیرالمؤمنین(ع) در سال تحصیلی جدید در مقطع دکترای رشته فقه و مبانی حقوق اسلامی 5 دانشجو خواهد پذیرفت، تصریح کرد: آزمون کتبی در 22 اردیبهشت رأس ساعت 9 و مصاحبه شفاهی فردای آن روز انجام می شود.

 

این مقام مسؤول در ادامه سخنان خود با اشاره به این که آزمون ورودی از قبول شدگان آزمون سراسری صورت می گیرد، ابراز داشت: تاکنون 30 نفر در فقه و مبانی حقوق اسلامی و 20 نفر در کلام شیعه برای حضور در آزمون کتبی ثبت نام به عمل آورده اند./9456/303/ب2

ارسال نظرات