تدوین کتاب جامع شهدای اطلاعات
![شهدا](/Original/1395/02/14/IMG15194567.jpg)
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، احمد خادم الشهدا، فرمانده قرارگاه منطقه کربلا، در نخستین یادواره شهدای اطلاعات نیروی زمینی قرارگاه منطقه ای کربلا استان های خوزستان، لرستان و کهگیلویه و بویر احمد، که پیش از ظهر امروز در اهواز برگزار شد، با اشاره به پیرو ابلاغ مبنی بر برگزاری یاداوره شهدای اطلاعات، ابراز داشت: به لطف الهی ستاد مربوطه با تشکیل 6 کمیته برای جمع آوری اسناد و اطلاعات شهدای اطلاعات راه اندازی شد.
فرمانده قرارگاه منطقه کربلا گفت: بر همین اساس در استان های خوزستان، لرستان و کهگیلویه و بویراحمد فعالیت خود را آغاز و ستاد های مربوطه تشکیل و به جمع آوری اطلاعات، عکس، خاطره و دست نوشته شهدای اطلاعات پرداختیم.
خادم الشهدا در ادامه با بیان این که 387 شهید اطلاعات از این سه استان تقدیم انقلاب اسلامی شده است، افزود: نتیجه فعالیت همکاران برای زنده نگه داشتن یاد این شهیدان تألیف و تدوین 11 جلد کتاب است که کاری بزرگ و باارزش محسوب می شود.
این مقام مسؤول در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به تدوین کتاب جامع شهدای اطلاعات که در حال صورت گرفتن است، اظهار داشت: برپایی نمایشگاه در راستای این یادواره، کلیپ، تیزر تبلیغاتی و تهیه اشعار در مدح این شهیدان از دیگر فعالیت های صورت گرفته است.
وی در ادامه با اشاره به خدمات بزرگ و باارزش شهدای اطلاعات در دوران دفاع مقدس، اظهار داشت: چشم تیزبین شهدای اطلاعات تحرکات و فعالیت های دشمن را درکوه ها، دشت ها، آبراه ها رصد و به فرماندهان قرارگاه ها و یگان های خودی گزارش و چگونگی هجوم و ساعت آن را مشخص می کردند.
فرمانده قرارگاه منطقه کربلا در ادامه با بیان رصد اطلاعاتی دشمن در کوه ها، دشت ها و آبراه ها از سوی نیروهای اطلاعاتی که زحمات و شرایط چنین کاری را با شوق دل می پذیرفتند، افزود: چنین فعالیت هایی در سینه رزمندگان جامعه اطلاعاتی نهفته است و از سرلشکر باقری برای تلاش در تجمع خانواده های شهدا و رزمندگان اطلاعات کمال تشکر و قدردانی را دارم.
خادم الشهدا ادامه داد: امیدواریم بتوانیم با برگزاری چنین یادواره هایی گوشه ای از زحمات شهدای اطلاعات را برای همگان بیان کنیم و تجدید میثاقی با شهدا، امام راحل(ره) و شهدای سه استان خوزستان، لرستان و کهگیلویه و بویراحمد که اتحاد و انسجام را در جامعه ایجاد کردند، داشته باشیم.
این مقام مسؤول در پایان گفت: تا آخرین قطرات خون از انقلاب و نظام اسلامی حمایت خواهیم کرد و از مسؤولان استانی و سازمان های مربوطه که در برگزاری یادواره همکاری داشتند تشکر و قدردانی می کنم./9456/202/ب2