۰۸ خرداد ۱۳۹۵ - ۲۳:۳۱
کد خبر: ۴۲۹۳۷۸
سرپرست استانداری خوزستان مطرح کرد؛

ضرروت حضور خیرین در فعالیت های قرآنی

سرپرست استانداری خوزستان با اشاره به لزوم بهره گیری از ایده های مؤسسه های آموزشی در نهادینه کردن فرهنگ قرآنی به ضرورت تشویق حضور خیرین در اهتمام به مؤسسه ها و فعالیت های قرآنی اشاره کرد.
نخستین گردهمایی فعالان قرآنی مساجد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در اهواز، فرج الله خبیر، سرپرست استانداری خوزستان در محفل قرآنی به سوی شهر خدا که در راستای تجلیل از فعالان قرآنی، عصر امروز در سالن اجتماعات اداره کل تبلیغات اسلامی خوزستان برگزار شد، با بیان این که در جمهوری اسلامی ایران باید به گونه‌ای قرآن در جامعه منتشر شود، گفت: رفتارها و اخلاق‌های ما باید قرآنی باشد تا شاهد سوق جامعه به سوی سلامت اخلاقی و عملی باشیم.

 

سرپرست استانداری خوزستان با اشاره به فعالیت سازمان ها، نهادها و مؤسسه های قرآنی در برگزاری باشکوه برنامه های ماه رمضان سال گذشته که بیشتر این فعالیت ها بر دوش مردم بود، خاطرنشان کرد: ان شاء الله با همکاری خیرین، خادمان، دستگاه‌های اجرایی و مردم استان برنامه‌های بهتری به مناسبت ماه رمضان در استان اجرا شود.

 

خبیر در ادامه قرآن را کتاب هدایت معرفی و به ناآگاهی ما از درک معارف آن اشاره و تصریح کرد: در صورت درک این مفاهیم بسیاری از مشکلات و گرفتاری های اخلاقی و رفتاری جامعه برطرف می شد و عمل و گفتار ما قرآنی می شد و باید در گسترش آموزه های قرآنی آگاهی و اهتمام داشت.

 

این مقام مسؤول با اشاره به این که در حد توان به ترویج و نهادینه کردن فعالیت های قرآنی در جامعه اقدام می ورزد، افزود: دولتی کردن کارها پس از پیروزی انقلاب اسلامی از مشکلات دامن گیر که تأثیر خود را گذاشته است و باید کارها در اختیار مردم قرار داده شود و هزینه دولت از مردم و منابع طبیعی تأمین می شود.

 

وی با بیان این که دولتی کردن کارها مردم را از فعالیت ها باز می دارد، اظهار داشت: دولت ها باید بسترها را مهیا کنند تا هیچگونه مزاحمتی در اجرای امور صورت نگیرد.

 

سرپرست استانداری خوزستان با اشاره به درخواست های مطرح شده از سوی مدیرعامل اتحادیه مؤسسه های قرآنی مردمی استان که معقولانه است، گفت: شورای عالی قرآنی استان به ریاست نماینده ولی‌فقیه در خوزستان و نایب رییسی استاندار و حضور دستگاه های مرتبط مشروط به برگزاری منظم و مستمر در رابطه با فعالیت های قرآنی کفایت می کند.

 

خبیر در ادامه با بیان این که برای گسترش و تبلیغ فرهنگ قرآنی در جامعه باید پیشنهادهای مؤسسه ها را دریافت، بررسی و پس از کارشناسی های صورت گرفته مورد توجه قرار داد، تصریح کرد: در صورت تأمین اعتبار از سوی دولت آن را به موقع در میان مؤسسه های قرآنی توزیع خواهیم کرد تا فعالیت های خود را سروسامان دهند.

 

این مقام مسؤول با اشاره به این که هزینه بیشتر مؤسسه های قرآنی بر دوش مردم است، خاطرنشان کرد: حضور و تشویق خیرین در زمینه‌های قرآنی پیشرفت مهمی را در این زمینه رقم خواهد زد و تلاش می‌شود که خیرین قرآنی در سطح استان بیشتر فعال و مؤسسه هایی برای پشتیبانی از فعالیت مؤسسه های قرآنی تأسیس شود چرا که مردم در این زمینه آماده همکاری هستند./9456/202/ب2

ارسال نظرات