۱۶ خرداد ۱۳۹۵ - ۲۰:۰۷
کد خبر: ۴۳۰۷۸۲
نماینده خبرگان رهبری:

توجه به ظرفیت های تبلیغی ماه رمضان ضرورتی برای مقابله با معضلات اجتماعی است

حجت الاسلام والمسلمین پورمحمدی با بیان این‌که ناهنجاری‌های اخلاقی، فرهنگی و اجتماعی گریبان‌گیر جامعه شده است، گفت: توجه به ظرفیت های تبلیغی ماه رمضان ضرورتی برای مقابله با معضلات اجتماعی است.
محمدتقی پورمحمدی، امام جمعه مراغه

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در تبریز، حجت الاسلام والمسلمین محمدتقی پورمحمدی، نماینده مردم آذربایجان‌شرقی در مجلس خبرگان رهبری امروز در همایش طلاب، روحانیان و مبلغان اعزامی ماه مبارک رمضان در شهرستان مراغه، اظهار کرد: ظرفیت‌های تبلیغی ماه ضیافت الهی نباید مورد غفلت قرار گیرد.


وی با بیان این‌که دشمنان اسلام و تشیع هیچ‌گاه از تغییر اعتقادات دینی و مذهبی ملت‌های مسلمان ناامید نشده و نخواهند شد، خاطرنشان کرد: اگر امروز شاهد بسیاری از معضلات فرهنگی در جامعه هستیم، همه نشأت گرفته از تغییر افکار و اندیشه های مردم نسبت به دین و سبک زندگی دینی است.


حجت الاسلام والمسلمین پورمحمدی با بیان این‌که ناهنجاری‌های اخلاقی، فرهنگی و اجتماعی گریبان‌گیر جامعه شده است، گفت: توجه به ظرفیت های تبلیغی ماه رمضان ضرورتی برای مقابله با معضلات اجتماعی است، اگر روحانیان حقیقت دین را به مردم بازگو کنند، بسیاری از معضلات برطرف خواهد شد.


امام جمعه مراغه با اشاره به این‌که سطح آگاهی، دین‌مداری و معرفت جامعه ارتباط مستقیم با میزان بزهکاری و ناهنجاری های فردی و اجتماعی دارد، گفت: کاهش آمار طلاق در ماه مبارک رمضان نشان می دهد که مردم آگاه به قبح این مسأله هستند، اما حرمت ماه رمضان را نگه می دارند.


نماینده خبرگان رهبری با تأکید بر این‌که مبلغان اعزامی و روحانیان حوزوی در ماه مبارک رمضان باید فرهنگ قرآنی را با احادیث ائمه اطهار(ع) تبیین کنند، افزود: بسیاری از مشکلات جامعه از عدم درک مفاهیم و آموزه های قرآنی و دوری از معارف اهل بیت عصمت و طهارت است.


وی با اشاره به این‌که روحانیان باید در منبرهای خود از مطالبی مستند و قابل اتکا استفاده کنند که برگرفته از قرآن، احادیث و تاریخ باشد، افزود: گاهی یک بیت شعر بهتر می تواند در ذهن افراد جامعه نقش ببندد و کار یک منبر مفصل را انجام می دهد، بنابراین مخاطب‌شناسی و استفاده از ظرافت های تبلیغ نباید فراموش شود.


حجت الاسلام فریدون مطهری، رییس اداره اوقاف و امور خیریه مراغه نیز در سخنانی با اشاره به افزایش میزان ثبت موقوفات در این شهرستان، گفت: بییشتر موقوفه های مراغه با نیت احسان وقف شده اند که به منظور کاهش برخی از معضلات اجتماعی باید نیت ها به سمت رفع مشکلات فرهنگی و اجتماعی سوق یابد. 


همچنین معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی و مدیر کمیته امداد امام خمینی(ره) مراغه از دیگر سخنران‌های این همایش یک روزه بودند که در سخنانی جداگانه خواستار همکاری شبکه تبلیغی استان در رفع معضلات اجتماعی، بهداشتی و اقتصادی شهر شدند./935/202/ب2

 

ارسال نظرات