مهم ترین شاخص فرهنگی در عصر ظهور، احیای دین به عنوان مهم ترین عامل فرهنگ ساز است
خانم دولتیاری مدیر مدرسه علمیه امام خمینی (ره) خواهران کرمانشاه در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در کرمانشاه، ابراز داشت: دولت مهدوی، دولت شکوفایی فرهنگی است و رشد شاخص های توسعه فرهنگی مثل رشد علم و فناوری اطلاعات، رشد معنویت و اخلاق موجب توسعه فرهنگی در عصر ظهور خواهد بود.
مدیر مدرسه علمیه امام خمینی (ره) خواهران کرمانشاه ادامه داد: مهم ترین شاخص فرهنگی در عصر ظهور، احیای دین به عنوان مهم ترین عامل فرهنگ ساز و توجه و رغبت عمومی به احکام دین در حد بسیار بالا است، در چنین حکومتی مردم بصورت بی سابقه ای به اسلام روی می آورند و با رشد عقلی که پیدا می کنند عمل به احکام دین اسلام را مهم ترین عامل رشد و توسعه می دانند.
وی افزود: یکی از عوامل مهم فرهنگ ساز، شکوفایی اندیشه و عقل بشر برای پیشرفت فرد و جامعه است، شکوفایی علم و اندیشه حتی در خانواده موجب از بین رفتن کوتاه بینی ها و تنگ نظری ها و برخوردهای خشونت آمیز افراد در خانواده می شود و انسان های بلند نظر، با افکار باز و سینه گشاده و همتی والا و بینش وسیع پرورش می یابند.
خانم دولتیاری خاطرنشان کرد: یکی از مسائل بسیار مهم برای زن منتظر این است که به عوامل شادمانی و نشاط در خانواده اهمیت بدهد و با این فرهنگ زیبا، موجب شکوفایی اندیشه و عقل فرزندان و همسر خود شود.
مدیر مدرسه علمیه امام خمینی (ره) خواهران کرمانشاه یادآور شد: از عوامل نشاط و شادی در زندگی می توان به داشتن جهان بینی صحیح، قناعت، محبوبیت، مقبولیت و موفقیت و استفاده از امور شادی آفرین در زندگی اشاره کرد.
وی بیان داشت: جهان بینی صحیح به زندگی انسان معنا و مفهوم می بخشد و فلسفه حیات و هستی را تبیین می کند، بدون وجود جهان بینی صحیح، انسان احساس پوچی و بیهودگی کرده و چنین احساسی زندگی را رنج آور می سازد.
خانم دولتیاری با اشاره به استفاده از امور شادی آفرین تشریح کرد: استفاده از این امور در زمان مناسب و با رعایت حدود لازم، برای تجدید نشاط و کاستن از یکنواختی زندگی از اصول اساسی بهداشت روان است، البته برای شاد بودن باید از ابزار مشروع استفاده کرد زیرا ابزار نامشروع را نمی توان وسیله ای فرح بخش و شادی آفرین دانست.
مدیر مدرسه علمیه امام خمینی (ره) خواهران کرمانشاه اظهار داشت: خوش بینی یکی از عوامل آرامش بخش و زمینه ساز شادی ها است همان گونه که بدبینی و پندار بد درباره محیط و اطرافیان و جامعه، هر شیرینی را تلخ جلوه می دهد وقتی انسان در برابر جهان و رویداد های آن توجیهی نداشته باشد خود را در مقابل رخدادهای آن مبهوت می بیند، چنین کسی با بروز حادثه ای ناگوار، خود را می بازد و از زندگی دلسرد می شود.
وی در پایان عنوان داشت: اولیاء تربیتی خصوصأ مادران باید بدانند که آن ها در حوزه ارزش ها و اخلاقیات نیازمند یادگیری هستند زیرا آنان به عنوان یک مدیر و تسهیل کننده در این گونه امور باید عمل نمایند از این رو نیازمند آموزش و کسب مهارت های لازم در این راستا هستند تا بتوانند فرزندان با نشاط روحی و با استعدادهای درخشان وارد جامعه کنند و بتوان جامعه ای موفق و پویا داشت./857/302/ب3