۲۸ ارديبهشت ۱۳۸۸ - ۱۷:۰۷
کد خبر: ۴۳۴۶
برای شرکت در مراسم تشییع آیت الله بهجت؛

طلاب چهار محال و بختیاری به سمت قم حرکت کردند

خبرگزاری رسا ـ به منظور شرکت در مراسم تشییع حضرت آیت‌الله‌ بهجت، طلاب و روحانیان استان چهارمحال و بختیاری به سمت قم حرکت کردند.
انتقال پيکر آيت الله بهجت به حرم مطهر حضرت معصومه
 
به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، همراه با طلاب سراسر کشور جمعی از طلاب و روحانیان استان چهارمحال و بختیاری به منظور شرکت در مراسم تشییع پیکر مطهر حضرت آیت‌الله‌العظمی بهجت به سمت قم حرکت کردند.

جمعی از طلاب و روحانیان استان چهارمحال و بختیاری در قالب کاروان‌های جداگانه‌ای به همراه اساتید و مدیران حوزه‌های علمیه به منظور شرکت در مراسم تشییع پیکر مطهر حضرت آیت‌الله‌ بهجت (ره) به سمت قم حرکت کردند.

برخی از این کاروان‌ها به علت عشق و علاقه‌‌ی طلاب و روحانیان به حضرت آیت‌الله‌ بهجت در آغازین لحظات اعلام درگذشت آن عالم ربانی به صورت خودجوش به سمت قم حرکت کردند.

این کاروان‌ها از مدرسه‌های علمیه‌ی امامیه شهرکرد، سفیران هدایت هفشجان و مدارس علمیه‌ی شهرهای فارسان، بروجن و فرخشهر به قم عزیمت نمودند.

یادآور می‌شود به همین مناسبت از روز گذشته در مدارس علمیه مختلف برادران و خواهران استان چهارمحال و بختیاری مراسم‌های عزاداری برگزار می‌گردد.


ارسال نظرات