۲۱ تير ۱۳۹۵ - ۱۳:۵۸
کد خبر: ۴۳۷۱۹۳
مسؤول نمایندگی ولی فقیه در سپاه چهارمحال و بختیاری:

حجاب و عفاف ضامن سلامت اجتماع است

مسؤول نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت قمربنی هاشم(ع) چهارمحال و بختیاری، حجاب و عفاف زنان و مردان را ضامن سلامت اجتماع دانست و گفت: اسلام با حضور زنان در فعالیت های اجتماعی مخالف نیست بلکه اهمیت و فلسفه حجاب و عفاف برای تضمین سلامت جامعه است.
حجت الاسلام کریم سرافراز، مسؤول نمایندگی ولی فقیه در سپاه چهارمحال و بختیاری

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، حجت الاسلام کریم سرافراز، مسؤول نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت قمربنی هاشم(ع) چهارمحال و بختیاری، ظهر امروز در جمع بسیجیان خواهر شهرستان شهرکرد، با گرامی داشت فرا رسیدن هفته عفاف و حجاب و با اشاره به آیات و روایات اسلامی به تشریح فلسفه حجاب از منظر دین مبین اسلام پرداخت و آثار اجتماعی آن را برشمرد.

 

وی، تشکیل انقلاب اسلامی با رهبری داهیانه حضرت امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب را برای جامعه ایرانی اسلامی و به ویژه بانوان این کشور عزت آفرین دانست و تأکید کرد: به برکت انقلاب اسلامی، نقش و جایگاه و عظمت زن در کشور ارتقا یافت و آن نگاه های دنیوی و مادی و حقیرانه نسبت به زن در جامعه وجود ندارد؛ بلکه زنان علاوه بر ایفای نقش مادری، پست های مهمی در اداره کشور به عهده گرفته اند و بیش از نیمی از قشر تحصیل کرده دانشگاهی کشور را تشکیل می دهند.

 

مسؤول نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت قمربنی هاشم(ع) چهارمحال و بختیاری، حجاب و عفاف زنان و مردان را ضامن سلامت اجتماع دانست و تأکید کرد: اسلام با حضور زنان در فعالیت های اجتماعی مخالف نیست بلکه اهمیت و فلسفه حجاب و عفاف برای تضمین سلامت جامعه است و باید گفت علاوه بر اسلام، حتی کشورهای غیر مسلمان نیز برای کاهش میزان جرم در جامعه به مسأله حجاب و حفظ حریم بین زن و مرد پرداخته اند و جداکردن اتوبوس و واگن های قطار زنان از مردان در این کشورها مصداق این موضوع است.

 

حجت الاسلام سرافراز، اهمیت حجاب و عفاف از منظر آیات قرآن مجید را تبیین کرد و با اشاره به آیه شریفه 31 از سوره مبارکه نور ‌گفت: خداوند متعال در این آیه زنان را به فروبستن دیدگان خود از هر نامحرم و همچنین آشکار نکردن زیورهای خویش سفارش کرده و حدود نامحرمان را از افراد خانواده و جامعه مشخص ساخته است.

 

وی اضافه کرد: با اندکی تدبر در آیات قرآن درمی یابیم که احترام و حرمت زن، یکی از اهداف و فلسفه های اصلی حجاب است و آثار آن در جامعه علاوه بر حفظ طهارت و پاکی مردان و زنان، مصونیت در برابر تعرض هوسرانان را به دنبال دارد.

 

معاون تشکل های مردمی ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان چهارمحال و بختیاری گفت: اگر نسبت به حقیقت تعالیم الهی دین مبین اسلام معرفت داشته باشیم، به وضوح می بینیم که عظمت حجاب برای رسیدن انسان به سعادت و کمال است و بدحجابی و بی حجابی، ثمره عدم شناخت حقیقی به جایگاه زن در جامعه است.

 

این مقام مسؤول در ادامه به واژه عفاف، اشاره کرد و افزود: واژه عفاف، به شایستگی در جامعه شناخته نشده و گاهی با حجاب مترادف و هم معنی انگاشته می شود؛ در صورتی که گسترده عفاف به گستردگی زندگی بشری است و اختصاص تنها به غرایز جنسی و بحث پوشش ندارد.

 

حجت الاسلام سرافراز، عفاف را نوعی پاکدامنی و پاکیزگی کلی اعضای بدن از آلودگی ها و نازیبایی های اخلاقی دانست و تأکید کرد: عفاف و حجاب برای بالابردن امنیت روحی، روانی و حتی جسمی افراد در جامعه سفارش شده است.

 

مسؤول نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت قمربنی هاشم(ع)،تصریح کرد: همان گونه که حجاب و عفاف ضامن امنیت افراد در جامعه است، بدحجابی و بی حجابی نیز تهدیدی برای سلامت جامعه به شمار می رود و از نظر شرع، قانون و عرف باید با متخلفان در این حوزه به دلیل ایجاد مخاطره برای شهروندان برخورد لازم صورت پذیرد.

 

وی، نهادینه شدن فرهنگ امر به معروف و نهی از منکر در جامعه به عنوان یک فریضه واجب الهی را لازم و ضروری برشمرد و تذکر لسانی را یکی از راهکارهای کاهش پیامدهای ناهنجاری های اخلاقی دانست.

 

معاون تشکل های مردمی ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر استان چهارمحال و بختیاری با تأکید بر رعایت اخلاقیات و احکام شرعی از سوی همه افراد جامعه، یادآور شد: اگر زنان جامعه باحجاب باشند، هم مردان از نظر طهارت روح و جسم سالم می ‌مانند و هم در جامعه، سلامت خانوادگی حفظ خواهد شد و محیط خانواده تحت تأثیر خودنمایی‌‌های عده‌ای از زنان بدحجاب و بی‌حجاب قرار نمی‌گیرد.

 

حجت الاسلام سرافراز، نقش مردان در خانواده و مسؤولان در ادارات و دستگاه های مختلف و نهادها و ارگان ها را در زمینه حجاب و عفاف بسیار سنگین دانست و افزود: به یقین نقش متولیان امر فرهنگ در نهادینه شدن ارزش های ناب اسلامی در جامعه غیرقابل انکار است.

 

وی، در پایان مسأله حجاب و عفاف را یکی امر عقلایی و پذیرفته شده در اکثر مذاهب و حتی اقلیت های دینی موجود در سطح جهان دانست و بی عفتی و بی حجابی کنونی انسان غربی را محصول توسعه مادیگرایانه فرهنگ خشن غرب عنوان کرد، نه دین مسیحیت و گفت:‌ رعایت حدود شرعی در جامعه از عوامل کاهش درصد طلاق، زنده و پویاتر شدن بنیان خانواده ها، کاهش بزهکاری های اجتماعی و اخلاقی است و مسأله حجاب علاوه بر آنکه یک عمل فردی است، دارای ابعاد اجتماعی قابل توجهی است، که نقش مستقیم در سلامت روانی جامعه دارد./9457/202/ب3

ارسال نظرات