۱۰ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۹:۲۶
کد خبر: ۴۴۱۱۵۰
مدیر حوزه علمیه امام صادق فارسان:

تبیین نیازهای زمان در حوزه های علمیه ضروری است

مدیر حوزه علمیه امام صادق(ع) فارسان، تحول در حوزه های علمیه در بخش های مختلف را ضروری دانست و گفت: یکی از مهم ترین اموری که باید در حوزه های علمیه مورد توجه قرار گیرد این است که نیازهای زمان در حوزه های علمیه تبیین شود و توجه به این مسأله از ضرورت ها است.
حوزه علمیه

حجت ‌الاسلام یوسف علیمردانی، مدیر حوزه علمیه امام صادق(ع) فارسان، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری رسا در شهرکرد، توجه به زیرساخت های حوزوی در شهرستان ها را لازم و ضروری بیان کرد و گفت: به یقین تا زیرساخت ها فراهم نباشد، نمی توان کیفیت را مورد توجه قرار داد؛ بنابراین توجه به فراهم آوردن زیرساخت های حوزوی و امکانات در کمیت و کیفیت کار حوزه ها بسیار مؤثر خواهد بود.

 

وی با تأکید بر اینکه حوزه های علمیه باید متناسب با ظرفیت هر منطقه و با توجه به نیازهای مردم توسعه و گسترش پیدا کنند و این از ضرورت ها است، خاطرنشان کرد: به یقین راه اندازی و گسترش حوزه علمیه در هر منطقه ای باید متناسب با نیازهای فرهنگی، دینی، اجتماعی و حتی اقتصادی مردم آن مناطق باشد.

 

مدیر حوزه علمیه امام صادق(ع) فارسان، تحول در حوزه های علمیه در بخش های مختلف را ضروری دانست و ابراز داشت: یکی از مهم ترین اموری که باید در حوزه های علمیه مورد توجه قرار گیرد این است که نیازهای زمان در حوزه های علمیه تبیین شود و توجه به این مسأله از ضرورت ها است.

 

این مقام مسؤول با تأکید بر اینکه ارتقای امور آموزشی حوزه های علمیه نقش بسزایی در تقویت بنیه علمی و دینی طلاب خواهد داشت، تصریح کرد: به یقین زمانی که طلاب از نظر علمی و معنوی و فرهنگی در سطح بالایی قرار گیرند، امور معنوی و فرهنگی عموم مردم نیز رشد و ارتقا پیدا خواهند کرد چراکه ارتباط روحانیت با مردم ناگسستنی است و این ارتباط و معاشرت بر روی رفتارها تغییر می گذارد.

 

حجت ‌الاسلام علیمردانی با تأکید بر اینکه کتاب های درسی حوزه های علمیه نیازمند تغییرات اساسی است، اظهار داشت: باید در متون آموزشی امروز حوزه های علمیه توجه خاصی به مسائل روز که از مهم ترین نیازهای امروز طلاب است، صورت گیرد که این خلأ کاملا محسوس است.

 

استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه حوزه های علمیه شهرستانی باید از هر نظر تقویت شوند و در بالاترین سطح آموزشی قرار گیرند، تصریح کرد: اگر تمام دوره های آموزشی در حوزه های علمیه با زیرساخت های مناسب تدریس شود، طلاب مجبور به مهاجرت به استان های دیگر و به ویژه قم نمی شوند و در مناطق محروم شهرستان خود به تبلیغ مشغول می شوند.

 

وی نقش علمای هر شهرستان در رونق و پویایی حوزه علمیه همان منطقه را غیر قابل انکار دانست و افزود: به یقین حضور و همکاری علما و روحانیان بومی در رفع مشکلات حوزه های شهرستانی بسیار مفید و تأثیرگذار خواهد بود که باید از این ظرفیت بیشتر استفاده شود./302/9457/ب1

ارسال نظرات