۱۸ مرداد ۱۳۹۵ - ۱۸:۲۳
کد خبر: ۴۴۲۷۶۷
استاد حوزه و دانشگاه هرمزگان:

تداوم زندگی زوجین نیازمند کسب مهارتهای لازم از سوی طرفین است

استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه فضای مجازی محل مناسبی برای آشنایی جوانان و ازدواج آنان نیست گفت: تداوم زندگی زوجین نیازمند کسب مهارتهای لازم از سوی طرفین است
مهارت

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رسا در هرمزگان، شهلا گودرزی مدرس حوزه علمیه هرمزگان بعد از ظهر امروز در کارگاه آموزشی که با موضوع شیوه های صحیح انتخاب همسر ویژه دختران در سالن اجتماعات اداره کل تبلیغات اسلامی هرمزگان برگزار شد ازدواج را حق مستحب موکد خواند و با اشاره به وظایف دختران درخصوص آشنایی خانواده ها قبل از ازدواج گفت: اگر دختران قبل از ازدواج بتوانند بین خانواده خود و خواستگار ارتباط برقرار و این دو را به هم وصل کنند پل عظیم خانواده را به دست آورده اند و پسران نیز تا زمانی که احترام دختر حفظ شود از پشتوانه خانواده برخوردار هستند.

وی، رشد را هدف نهایی ازدواج خواند و گفت: همانظور که آب و نور کافی سبب رشد یک نهال می‌شود ازدواج نیز باید طرفین را به سمت رشد و تکامل سوق دهد.

استاد حوزه و دانشگاه، کفویت را شاخصه مهم زندگی مشترک نام برد و ابرازداشت: رعایت این اصل و شاخصه مهم، آرامش و آسایش را برای زندگی زوجین به ارمغان می‌آورد.

گودرزی، تفکر اینکه جوانان خودشان می‌خواهند به شناخت و تجربه دست یابند را تفکری غلط و نادرست خواند و گفت: شناخت کلی باید از هر دو خانواده صورت پذیرد، متاسفانه امروزه جوان فکر می‌کند که خانواده نقش کم رنگ و بی تاثیری دارد  در حالی که نقش این نهاد کوچک اجتماعی در انتخاب همسر باید پر رنگ باشد.

وی به نقش مهم و اثرگذار خانواده در انتخاب همسر اشاره داشت و بیان کرد: در زمینه ازدواج باید به دو اصل مهم خانواده و هم کفو بودن زوجین توجه ویژه داشت.

مدرس حوزه علمیه خواهران بندرعباس در ادامه، روش شکل‌گیری ازدواج جوانان از طریق فضای مجازی شیوه ای اشتباه و غلط خواند و گفت: تداوم زندگی زوجین نیازمند کسب مهارتهای لازم از سوی طرفین است.

گودرزی، ملاکهای انتخاب همسر از نگاه دین را عنوان کرد و بیان داشت:  سه ویژگی دیانت، طهارت و لیاقت همرا با مهریه کم و رعایت شش گام طهارت دوران جوانی، رفاقت با والدین، تحقق معیارها، انتخاب صحیح، کارگردانی درست و عوامل معنوی مانند توکل به خدا، واگذاری کار به خدا و توسل از جمله ملاکها و گامهای انتخاب همسر در اسلام است.

وی با بیان این مطلب که اختلاط میان زن و مرد همیشه مورد نهی بوده است، اظهار داشت: توجه زن و مرد نسبت به هم از مسائل بسیار مهم است که باعث گرمی کانون خانواده شده و از خیانت دوری می کند.

استاد حوزه ودانشگاه در پایان، هم کفو، پرهیز از رابطه با نامحرم، ارضای عاطفی، پرهیز از مشاجرات و درگیری ها در خانواده از مباحثی دانست که برای جلوگیری از بروز خیانت در خانواده مناسب است./851/202/ب3

ارسال نظرات